*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Φεβρουαρίου

Σήμερα Τετάρτη 19/2 (20.00) στη Ξανθίππη η βραδιά ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ και ΜΟΥΣΙΚΗΣ της Θρακικής Σκηνής με είσοδο ελεύθερη- Ποιοί συμμετέχουν!

19 Φεβρουαρίου
 *Και το μήνυμα του Στέλιου Αρσενίου για τη σημερινή βραδιά με την ιδιότητα του...σεφ ζαχαροπλαστικής!

Σήμερα  Τετάρτη στις 20:00 Γιώργος Καριπίδης και Αντώνης Χειμωνίδης σας περιμένουνε στην Ξανθίππη να τραγουδήσουμε παρέα, σε μια ξεχωριστή βραδιά ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ τοπικών προϊόντων με συνταγές της Φάρμας Μανιταριών ΜΗΤΑΤΟ και ξεχωριστών γλυκών του ζαχαροπλαστείου το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ που διοργανώνει στα πλαίσια του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020 η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. ΜΕ υπέροχα και όμορφα τραγούδια.  
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Ρεζερβέ 2541023627

*Ιδού και αναλυτικότερα το πρόγραμμα:
ΘΡΑΚΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020
ώρα 20.00 ΞΑΝΘΙΠΠΗ restaurant
ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ Γ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ-ΑΝΤ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ
Το πρόγραμμα
Συνταγές ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΗΤΑΤΟ Ξάνθης με τη συνεργασία της οινοποιίας Βουρβουκέλη, του ζαχαροπλαστείου ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και του Επιμελητηρίου Ξάνθης.
Το λάδι είναι της Ξανθιώτικης εταιρείας ΒΙΣΤΩΝΕΣ, όλα  τα προϊόντα είναι τοπικά.
*Τα γλυκά είναι προσφορά είναι του ζαχαροπλαστείου ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ο Σεφ Στέλιος Αρσενίου
....
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΗΤΑΤΟ
Οι συνταγές της ΦΑΡΜΑΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΗΤΑΤΟ του Παράσχου Ευστρατίου που θα γευτούν όσοι παραβρεθούν στην εκδήλωση της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2020.
1.Μαγειρίτσα με μανιτάρια
2.Ριζότο μανιταριών
3.Γύρος μανιτάρι.
.....

*Και το μήνυμα του Στέλιου Αρσενίου για τη σημερινή βραδιά με την ιδιότητα του...σεφ!

TΟ «ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» ΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ

Βραδιά γευσιγνωσίας μεταξύ άλλων ΣΉΜΕΡΑ το βράδυ (20.00) της Τετάρτης 19/2/2020 στο Ρεστωράν «ΞΑΝΘΙΠΠΗ».
Στην προγραμματισμένη πρώτη, σειράς εκδηλώσεων της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής, το «ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» υπογραμμίζει ιδιαίτερα παρασκευάσματα με πρώτη ύλη τα καρύδια, τον εγκεφαλικό καρπό, όπως Καριόκα και Σαραγλί.
Το ζαχαροπλαστείο προμηθεύεται τη συγκεκριμένη πρώτη ύλη ευρύτατης εφαρμογής εδώ και 25 χρόνια από ιδιόκτητες καλλιέργειες στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Θαλασσιάς και της Πασχαλιάς.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα.
 -Να πληροφορηθούν από τον Σεφ Στέλιο Αρσενίου για τον διατροφικό θησαυρό και πως συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση των πνευματικών λειτουργιών του εγκεφάλου όπως μνήμη, συγκέντρωση, ικανότητα μάθησης.
-Για τη θετική επίδραση του εγκεφαλικού καρπού στη διάθεση του ατόμου αναφορικά με τον ψυχισμό του, παρεμπόδιση εμφάνισης συμπτωμάτων κατάθλιψης και άλλων μορφών σοβαρότερων ψυχώσεων όπως της διπολικής διαταραχής.
-Να γευθούν καρύδια της τελευταίας σοδειάς αυτούσια ή σε συνδυασμό με Καριόκα, Σαραγλί.
Ευπρόσδεκτοι άπαντες.
Για το «ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» με κάθε τιμή

Στέλιος Αρσενίου

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »