*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

Ο υπερήφανος παπούς Θωμάς Ηλιάδης με τη χαρά της ζωής του! Ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού έγινε...κακός!

30 Ιανουαρίου
*Πώς να μην ξεκινήσω με μια τόσο υπέροχη φωτογραφία σήμερα τη στήλη μου; Τον πρώην αντιδήμαρχο Ξάνθης και καθηγητή τζούντο Θωμά Ηλιάδη να απολαμβάνει την χαρά της ζωής με την αγαπημένη του εγγονή όπως σχολίασε χαρακτηριστικά στο fb;
-Θωμά έτοιμη την βλέπω την εγγονή για...αυριανή πρωταθλήτρια!
.......
*Δεν έκρυψε την χαρά του ο Περιφερειακός σύμβουλος Δράμας και φίλος του «Μ» Αργύρης Πατακάκης όταν κέρδισε το φλουρί στη βασιλόπιττα του Περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ το απόγευμα της Τρίτης.
«Ο τυχερός» στην κοπή της πίτας του Περιφερειακού Συμβουλίου. Εύχομαι το φλουρί της Βασιλόπιτας του Περιφερειακού Συμβουλίου να χαρίζει τύχη και υγεία σε όλους μας».
-Σημειώνω ότι ο Αργύρης είναι ο πιο νέος σε ηλικία Περιφερειακός σύμβουλος της ΑΜΘ
......
Κακός πειρατής!!! Ντύθηκε ο Βασιλιάς του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού Παναγιώτης Γεωργίου και δείτε τον σε όλο του το...μεγαλείο στο fb
(Σ.Σ. Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά)
.......
*Το τι χαμός γίνεται με τον Τάσο Μπουγά, τον Μέγα Πλανητάρχη που θα είναι  φέτος ο σταρ της Θρακικής Σκηνής στο Πικαντίλι Νο 4 δεν λέγεται!!
Πανικός στη κυριολεξία...
......
*Η αποκάλυψη! Η φοβερή Γιώτα Χατζηθεοδώρου κατά πάσα πιθανότητα θα ερμηνεύσει στο ΠΙΚΑΝΤΙΛΙ 4 το  τρομερό κολλητήρι, παίρνοντας τη θέση της  Ρένας Καραγιάννη που  φεύγει στο εξωτερικό!
Στη φωτογραφία με τον ανεπανάληπτο Ιπποκράτη Γαλάτη στο ρόλο του Καραγκιόζη από την επιθεώρηση, «Το ψηλό μας το ρολόι, θέλει κούρδισμα ξανά»...
.......
*Και βέβαια σούπερ σταρ της βραδιάς και ο φοβερός καλλιτέχνης μπουζουκσής Στέλιος Στεφανίδης που αυτή τη φορά θα τα πει...όλα!!!
Χαμός!
......
*Και φυσικά το μόνο ερωτηματικό προς το παρόν παραμένει η δημοφιλής παρουσιάστρια του Next tv Αναστασία η οποία έχει ένα σεμινάριο στη Θεσσαλονίκης στις 21 Φεβρουαρίου, κάνει όμως ήδη προσπάθειες για να μπορέσει στις 26 Φεβρουαρίου να είναι παρούσα!

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »