*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

3.500 ευρώ η αμοιβή της Τζούλιας Νόβα, 24.000 ευρώ η Πέγκυ Ζήνα! Οι ειδήσεις με άλλο στυλ...

31 Ιανουαρίου
Πάταγος με το βίντεο που έβγαλε χθες το maxitisthrakis.blogspot.com για την φετινή παρουσιάστρια του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020 Κατερίνα Τσολάκη που ήταν αυτή που διακωμωδούσε την ασέλγεια σε βάρος της φοιτήτριας του ΑΠΘ!
…………………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης με τις «ευλογίες» Τσέπελη - Φανουράκη, φέρνει για παρουσιάστρια στην παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού στις 1 Μαρτίου, αυτήν που διακωμώδησε με τον Λιάγκα την ασέλγεια σε βάρος της φοιτήτριας στο ΑΠΘ με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη εκπομπή να τιμωρηθεί μάλιστα από το ΕΣΡ με πρόστιμο 150.000 ευρώ! (σ.σ. Ο δε Λιάγκας διεγράφη για 6 μήνες απο την ΕΣΗΕΑ!)
Και το όνομα αυτής; Ελένη Τσολάκη! Με αμοιβή που οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για 4-5.000 ευρώ, όταν η κορυφαία παρουσιάστρια της παρέλασης Μαρία Παπαδοπούλου δεν είχε πάρει ούτε ένα ευρώ, προκειμένου να πάει μπροστά τον θεσμό και να στηρίξει τον κορυφαίο θεσμό της πόλης μας.
.......
*Μάλιστα κάνοντας το παραπάνω σχόλιο χθες στο maxitisthrakisblogspot.com έβγαλα και το ξεφτίλα βίντεο του Λιάγκα με τα βρωμερά υπονοούμενα στον αέρα και την κυρία Ελένη Τσολάκη κορυφαία στο πάνελ!
.....
*Αυτή η κυρία λοιπόν θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Τσέπελη και την πόλη μας στην παρέλαση της Κυριακής 1 Μαρτίου για την ΕΡΤ!!! Υποκλίνομαι... Τεράστια επιτυχία!
-Κι είναι και της... εκκλησίας αλλά και της Γερόντισσας Άννας  ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης!
Κατά τα άλλα είχε άδικο ο Ιπποκράτης Καμαρίδης που τον έκραξε και για τη βασίλισσα του Καρναβαλιού που ενώ όλοι περιμέναμε να γίνει όπως τα τελευταία χρόνια με διαγωνισμό και εκλογή!
-Επειδή ήθελε ο… Φανουράκης να φέρει μοντέλο, επέλεξαν την Τζούλια Νόβα με αμοιβή 3.500 ευρώ συν ξενοδοχεία, φαγητά
.....
*Αλλάζω θέμα. Καλπάζουν τα κρούσματα και οι θάνατοι της γρίπης αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με την εβδομαδιαία επιδημιολογική επιτήρηση των κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ. Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μόλις σε μια εβδομάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων στους 21.
-Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ:
Από την πρώτη εβδομάδα της παρακολούθησης της γρίπης στην Ελλάδα και μέχρι σήμερα, έχουν καταγραφεί 21 θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη, εκ των οποίων οι 13 αφορούν σε κρούσματα που χρειάστηκαν νοσηλεία στη Μ.Ε.Θ και 8 σε κρούσματα που δεν νοσηλεύτηκαν σε Μ.Ε.
.......
*Εκδήλωση-συζήτηση με ομιλητή τον Κώστα Καμαρέτσο διοργανώνει το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 18.30 στο αμφιθέατρο προκατ της Πολυτεχνικής Σχολής το Κ.Κ.Ε.(μ-λ) Ξάνθης, με κεντρικό θέμα τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν στη χώρα μας και στη γύρω περιοχή με βασικό ερώτημα πόσο κοντά βρισκόμαστε σε ένα θερμό επεισόδιο ή ακόμη, σε μια ευρύτερη πολεμική εμπλοκή της χώρας;

Σκληρές επιθέσεις κατά Ηλία Ασκαρίδη για το θέμα της Βασίλισσας, 3.500 ευρώ η αμοιβή της Τζούλια Νόβα
Συνεδρίασε το απόγευμα (18.00) της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου το διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης με τα παρακάτω έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη:
Εκτός ημερήσιας διάταξης το COSMORADIO με την προυπόθεση να στείλουν.
1. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής σύμβασης παροχής γενικών υπηρεσιών (εισηγήτρια: Μαρία Αρβανιτίδου, υπάλληλος τμήματος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών). Ομόφωνα.
2.Ακύρωση χρηματικών ενταλμάτων οικονομικού έτους 2019 - Μεταφορά χρεών στο νέο οικονομικό έτος (εισηγήτρια: Μαρία Αρβανιτίδου, υπάλληλος τμήματος Διοικητικών' και Οικονομικών Υπηρεσιών). Κατά πλειοψηφία. Κατά ψήφισε λόγω διάκοσμου ο Λύρατζης και λευκό η Ειρήνη Χαριτωνίδου και ο Γιώργος Χαζηθεδοωρου
3.Εισήγηση της Ταμειακής Υπηρεσίας περί διαγραφής χρεών οφειλετών από τους χρηματικούς καταλόγους σύμφωνα με τον Ν.3463 άρθρο 174 (εισηγήτρια: Αναστασία Μπαχτσεβανίδου, ταμίας Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης). Πέρασε ομόφωνα
4.Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού ειδικού σκοπού και έκδοση κωδικών χρήσης e- banking για τη διαχείριση της πάγιας προκαταβολής του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και ορισμός υπολόγων διαχείρισης (εισηγήτρια: Ιωάννα Καρολίδου, διευθύντρια Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης) Πέρασε ομόφωνα. Θα γίνει όμως αναζήτηση Τράπεζας.Όλες πλήν της Πειραιώς.
 5.1η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 (εισηγητής: Ιωάννης Ζήσης, αναπληρωτής προϊστάμενος τμήματος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών). Πέρασε μόφωνα.
 6.Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών - Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2020 (εισηγητής: Ιωάννης Ζήσης, αναπληρωτής προϊστάμενος τμήματος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. Ομόφωνα πέρασε το θέμα δια διαφήμιση του θεσμού στο fb.
Σκληρή επίθεση απο τον Ιπποκράτη Καμαρίδη στον Πρόεδρο Ηλία Ασκαρίδη για την επιλογή μοντέλου στη θέση της βασίλισσας του Καρναβαλιού αντί να γίνει η εκλογή της απο τους συλλόγους. 
Ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου για την εναέρια επιτήρηση των συνόρων στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών
Για το πλέγμα των κοινών δράσεων στρατού και αστυνομίας, που περιλαμβάνει και εναέρια επιτήρηση των συνόρων στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς, κατά την επίσκεψή του σε ελικοδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου σταθμεύουν ελικόπτερα της Αεροπορίας στρατού.
«Συναντήθηκα με τα μεικτά πληρώματα στρατού - αστυνομίας των ελικοπτέρων UH-1H, που από τις 12 Δεκεμβρίου, κατά τις νυχτερινές ώρες, επιτηρούν από αέρος την οριογραμμή στην περιοχή του νοτίου Έβρου και σε συνεργασία με τις επίγειες μεικτές περιπολίες, έχουν συμβάλει στην μείωση των μεταναστευτικών ροών. Παρουσία του στρατηγού διοικητή της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Άγγελου Χουδελούδη και του Αστυνομικού Διευθυντή Αλεξανδρούπολης Παναγιώτη Καρτάλη, εξέφρασα τις ευχαριστίες μου για τη σημαντική αποστολή που επιτελούν και ενημερώθηκα για τις κοινές δράσεις στρατού και αστυνομίας στη διαχείριση και αντιμετώπιση του μεταναστευτικού φαινομένου στα σύνορα του Έβρου», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς.

Συνελήφθη 44χρονος Έλληνας στην Κομοτηνή με 115,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 1 αεροβόλο πιστόλι και 1 μαχαίρι
Συνελήφθη την Τετάρτη (29-1-2020) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του δράστη εντόπισαν και κατέσχεσαν:
-9 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 115,9 γραμμαρίων
-1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
-1 αεροβόλο πιστόλι
-1 μαχαίρι συνολικού μήκους 26 εκατοστών
-το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ
-πλήθος νάιλον συσκευασιών
-μεμβράνη συσκευασίας
-ιδιόχειρες σημειώσεις
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Yποδιευθυντής σχολείου καταγγέλλει ότι τον ξυλοκόπησαν 
και του πήραν 1.000 ευρώ
Θύμα ληστείας καταγγέλλει ότι έπεσε υποδιευθυντής του δημοτικού σχολείου στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, το βράδυ,  περίπου στις 9:00, δύο άτομα επιτέθηκαν στον υποδιευθυντή, ο οποίος βρισκόταν εντός του σχολείου και του αφαίρεσαν 1.000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.
Η υπεύθυνη του κυλικείου βρήκε τον άντρα, τραυματισμένο, στον χώρο του σχολείου, περίπου στις 7:00 σήμερα το πρωί.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.
thestival.gr



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »