*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιανουαρίου

Ο "Πλανητάρχης" Τάσος Μπουγάς στο Πικαντίλι της Θρακικής Σκηνής την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου!

29 Ιανουαρίου
*Ξεκινάω σήμερα τη στήλη με την αποκλειστικότητα της ημέρας!!!
-Ο τρομερός Τάσος Μπουγάς με την ορχήστρα του θα είναι φέτος ο guest star στη θεατρική παράσταση της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής «Πικαντίλι 4 –Εραστές ονείρου» την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης είσοδο ελεύθερη!
Η μεγαλύτερη μουσική επιθεώρηση της τελευταίας 20ετίας σε κείμενα και σκηνοθεσία του Πάνου Παπαδόπουλου.
Βοηθός σκηνοθέτης - Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Πετρόπουλος.
-Έρωτες, ίντριγκες, ζήλειες, πάθη κι όλα αυτά… καταλήγουν στο Πικαντίλι. Μικρές ιστοριούλες της ζωής με τον «Πλανητάρχη» να θυμίζει τις εποχές που τα μπουζούκια εκτός από λατρεία και χορό, ήταν η πλέον αυθεντική έκφραση της ζωής.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη
……
*Ας δούμε όμως και τους υπόλοιπους συντελεστές του «Πικαντίλι 4 –Εραστές ονείρου»:
ΤΡΑΓΟΥΔΙ: Γιώργος Καρυπίδης, Μίνα Μπάτζιου, Δημήτρης Πετρόπουλος, Μαρία Παπαγιαννάκι (ρεμπέτικο), Βασίλης Χρήστου. Στεφανίδης Στέλιος.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Σταύρος Μωραϊτης, Ιπποκράτης Γαλάτης, Γιώτα Χατζηθεοδώρου, Χρήστος Μαγγίρας, Δέσποινα Χατζοπούλου, Γιάννης Κυριάκογλου, Μπάμπης Κυρκούσης. Δημήτρης Χατζηευστρατίου,, Αναστασία Πασαλή, Γιώργος Καρυπίδης, Στελίνα Σπανίδου, Παράσχος Ευστρατίου, Αντώνης Χειμωνίδης, Τούλα Ζαχαριάδου, Κυριάκος  Κεσίσογλου, Στεφανίδης.
Σκηνικά: Κωνσταντίνος Πετρόπουλος-Σταύρος Μωραϊτης.
…..
*Επίσης, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 20:00 η Θρακική θεατρική Σκηνή διοργανώνει και βραδιά γευσιγνωσίας και τοπικών προϊόντων συνοδευόμενη με μουσική συναυλία από τους Γιώργο Καριπίδη και Αντώνη Χειμωνίδη στο Χατζιδάκειο ή στο Εστιατόριο Ξανθίππη (σ.σ. ο χώρος της εκδήλωσης δεν αποφασίστηκε ακόμη).
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα παρουσιαστούν συνταγές με μανιτάρια «ΜΗΤΑΤΟ» Ξάνθης με τη συνεργασία της οινοποιίας Βουρβουκέλη, του ζαχαροπλαστείου ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και του Επιμελητηρίου Ξάνθης.
-Επίσης θα γίνει και η παρουσίαση βιβλίου του Στέλιου Αρσενίου «Οδός  Σαραγλί».
-Την παρουσίαση θα κάνει η Μαρία Παπαδοπούλου.
Είσοδος ελεύθερη για όλους
……
*Και τέλος, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 16:00, το Carnival Club της Θρακικής σκηνής διοργανώνει παιδικό μπαλτναφάν στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με τη συνεργασία και του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.,
Μουσική επιμέλεια: Τόρης Παπαδήμας.
Δωρεάν αναψυκτικά και γλυκά σε όλα τα παιδάκια.
……..
*Και μέχρι τότε, απολαύστε στο ΚΥΤΤΑΡΟ σήμερα Πέμπτη το βράδυ, άλλη μια βραδιά ladies night, αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες με το πρώτο ποτό δωρεάν από τις 22:00 έως τη 01:00.
……
*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θάμυρις Ξάνθης την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30 στο κέντρο Διογένης θα κόψει τη βασιλόπιτά του και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα ξέφρενο Μασκέ πάρτυ!
Τιμή εισόδου για Ενήλικες: 15 ευρώ και για τα παιδιά 12 ευρώ... (περιλαμβάνει φαγητό και απεριόριστο ποτό)!
-Τηλέφωνο κρατήσεων 6972312122 (Δομβρίδης Πέτρος).
Ο Ιούδας


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »