*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Δεκεμβρίου

O Bασίλης Ταβουτσίδης παρουσιάζει το ΥΦΑΝΤΟ! Εκδήλωση για....χωρισμένους στο Baiser

11 Δεκεμβρίου
Έκθεση φωτογραφίας των Ιταλών φωτογράφων Paolo Morello και Bruna Biamino από 18 Δεκεμβρίου 2019 έως 31 Ιανουαρίου 2020 στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης &Παράδοσης
Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων & Τεχνικών Έργων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (ΥΝΜΤΕΑΜΘ), του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ), σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ξάνθης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Tempo Forte” της Ιταλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, έχουν την τιμή να παρουσιάσουν στο κοινό της πόλης της Ξάνθης, τις ατομικές φωτογραφικές εκθέσεις των δύο διακεκριμένων Ιταλών φωτογράφων Paolo Morello και Bruna Biamino με θέμα την Ελλάδα και την αρχιτεκτονική.
Εγκαίνια: Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 19.00, στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων "ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ", του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης (Καπνεργατών 9)
Διάρκεια έκθεσης: έως 31 Ιανουαρίου 2020
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9.30 - 14.00 και 17.30 – 21.00
(Η προσέλευση είναι ελεύθερη)

Ο Βασίλης Ταβουλτσίδης παρουσιάζει το Υφαντό του για πρώτη φορά
Ο έρωτας, το λάθος, ο θάνατος, ο χρόνος, η τέχνη, η δικαιοσύνη, η ελευθερία και πολλές ακόμα “κλωστές” γίνονται οι πρώτη ύλη για την δημιουργία του “Υφαντού”.
Ένας κόσμος, που για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικός, μα που προέρχεται από τις απαντήσεις που όλοι δίνουν στις ίδιες ερωτήσεις.
Ο Βασίλης Ταβουλτσίδης παρουσιάζει το Υφαντό του για πρώτη φορά και δεν γινόταν να επιλεγεί άλλος χώρος από αυτόν που τα τελευταία δύο χρόνια είναι σαν δεύτερο σπίτι του. Το θέατρο “Ανατολικά του Νέστου”.
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου ,ώρα 8.00 μ.μ.
Θέατρο Ανατολικά Του Νέστου, Βελισσαρίου 26.
Είσοδος ελεύθερη.
https://yfanto.tavoultsidis.gr

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» με το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης
Το Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» σας προσκαλεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 να διασκεδάσουμε παρέα με τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης που στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΠΑΣ ετοίμασαν για εμάς μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση γεμάτη παιχνίδια γνωριμίας με τις χώρες της Ευρώπης!
Στα παιχνίδια μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας από Γ΄Δημοτικού και μεγαλύτερα.

«ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ» την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο Baiser στην Ξάνθη!
Το event που ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και στα Βαλκάνια… έρχεται στο BAISERcafe bar.
Αυτή την Παρασκευή από τις 22:30 μια βραδιά για όσους έχουν καλή μνήμη όπως πριν χρόνια, χωρισμένοι και μη, όλοι διασκέδαζαν σε αυτή την εκδήλωση...
Αλεξανδρούπολη: Η Παραμυθοχώρα του ΔΠΘ 
έρχεται στο Πάρκο των Χριστουγέννων
Την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρες 18:00 - 20:00, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του ΔΠΘ μας ταξιδεύουν στην Παραμυθοχώρα μέσα από αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων παραμυθιών.
Πώς έγινε το πιο πολύχρωμο Χριστουγεννιάτικο γλυκό; Γιατί το έλατο είναι το δέντρο των Χριστουγέννων; Τι δέντρο θα στολίσει η κυρά μάγισσα φέτος; Γιατί τα στολίδια το έσκασαν από το κουτί τους;
Όλες οι απαντήσεις στα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια που θα συντροφεύσουν τα παιδιά τις γιορτινές μέρες θα δοθούν στο Πάρκο των Χριστουγέννων, στο Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας στην Αλεξανδρούπολη, από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία.
Υπεύθυνη δράσης: Μυρσίνη Λαντζουράκη.
Τα παραμύθια απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 3-10 χρόνων.

Τα φαναράκια των ευχών στη Δράμα!
Οι ευχές ταξιδεύουν με τα αιωρούμενα φαναράκια!!!
Την Πέμπτη 19/12/2019, στις 19:00 ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας σας περιμένει στην Κεντρική πλατεία της πόλης μαζί με τα ξωτικά της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο και Λίνο»!
Ελάτε να στείλουμε τα φαναράκια μας ψηλά και οι ευχές μας να φωτίσουν τον χειμωνιάτικο ουρανό!
Αφήστε την ευχή σας να πετάξει ψηλά !!!!!!!!!!!!!!!!!
Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »