*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Δεκεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Με ένα μπουκέτο...θαυμάστριες ο Μπάμπης Κυρκούσης!

10 Δεκεμβρίου
*Συνοδευόμενος από το πολυάριθμο fan club θαυμαστριών του, και άνευ του κολλητού του τραγουδιστή Γιώργου Καριπίδη, επανεμφανίστηκε ο πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92.1, Χαράλαμπος Κυρκούσης, την Κυριακή το βράδυ στην εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης όπου διασκέδασε μαζί με το… χαρέμι του, στους ρυθμούς του guest star της βραδιάς Ηλία Βρεττού!
-Απολαύστε τον!!!
……
*Αυτή την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου ο τρομερός Μιχάλης Χατζηκλεάρχου, διοργανώνει άλλο ένα Live στο cafe-bar «De Novo» στην Ξάνθη με τους Στέλιο Βραχιόλογλου και την Κωνσταντίνα Καραγιαννίδου που υπόσχονται να κορυφώσουν την διασκέδαση με ελληνικές και ξένες επιτυχίες σε μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη!
-Πήρε «φόρα» ο Michael και ετοιμάζει την μια έκπληξη μετά την άλλη μέσα στις γιορτές!
……
*Όταν θέλεις να συνδυάσεις έναν καλαίσθητο χώρο με εξαιρετικό φαγητό, άψογη εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές και live μουσικές βραδιές η επιλογή είναι μόνο μία στην πόλη της Ξάνθης και λέγεται ταβέρνα «Κτήμα».
-Το αδιαχώρητο για ακόμη ένα Σαββατόβραδο έγινε για άλλη μια φορά στο ΚΤΗΜΑ  με την ασυναγώνιστη ορχήστρα και το καταπληκτικό μουσικό πρόγραμμα να καλύπτει όλα τα γούστα.
Θανάσης Τσιλιγγίρης, Μίνα Μπάτζιου, Δημήτρης Κυριακίδης, Γιάννης Γαβριηλίδης και Ανδρέας Μίγδαλας καταφέρνουν και ξεσηκώνουν κάθε Σάββατο όλους τους παρευρισκομένους.
……
*Έτοιμος για την μεγάλη πρεμιέρα του, αυτή την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο «ACRO» της Αθήνας, με Δέσποινα Βανδή, Νίνο και Γιώργο Παπαδόπουλο, δηλώνει ο Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου και δεν… κρατιέται!
-Ήδη ξεκίνησε στο facebook την προβολή της νέας συνεργασίας του με τους δημοφιλείς super stars τραγουδιστές και οι ευχές όλων των θαυμαστριών του για καλή επιτυχία «πέφτουν» βροχή!
-Κορίτσια, όχι μόνο ευχές… πάτε να διασκεδάσετε στο ACRO με τον Μάκη μπας και έχουμε και κανένα τυχερό να αποκατασταθεί ο άνθρωπος!!!
……
*Συνεχίζονται οι… εκπλήξεις με special γευστικές βραδιές στην ταβέρνα «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» στον πεζόδρομο Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη, όπου αυτή την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 21:00 το βράδυ ο Χρήστος Μιχαλακίδης μας προσκαλεί όλους να απολαύσουμε «BAO BUNS» γεύσεις!
-Κλείστε τραπέζι στο τηλέφωνο: 25410 73606.
……
*Άλλη μια εορταστική μουσική βραδιά στο «ΘΕΑ» καφέ – μπάρ, πρόσφεραν απλόχερα και την περασμένη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου οι Ξανθιώτες καλλιτέχνες ο τραγουδιστής Πάνος Τσουλής και ο μαέστρος Μάριος Κιοσσές μαζί με την Εμμανουέλα!
-Μάλιστα οι τρείς τους φωτογραφήθηκαν λίγο πριν την έναρξη του μουσικού προγράμματός τους, στη στολισμένη εορταστικά είσοδο του μαγαζιού, στέλνοντας παράλληλα και τις ευχές τους σε όλο τον κόσμο!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »