*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Δεκεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Κάθε Κυριακή ο Τόρης στο ΚΥΤΤΑΡΟ!

12 Δεκεμβρίου
*Τρομερή επιτυχία είχε την περασμένη Τρίτη 10 Δεκεμβρίου η… πρεμιέρα, του μέχρι πρότινος σερβιτόρου και υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων Σπύρου Αναφορίδη, στο νέο πόστο του ως DJ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ και μάλιστα στο πλευρό του έμπειρου Κώστα Σπυριάδη που του έκανε και τα πρώτα «μαθήματα» και όπως φάνηκε τα πήγε… άριστα, παρά τα πικρόχολα και ειρωνικά σχόλια κάποιων εκεί στο Ελληνάδικο που έλεγαν ότι ο Τάκης Αλεξούδας στο παρελθόν έχει αναδείξει πρώην σερβιτόρους σε… DJs, όπως για παράδειγμα τους Γιώργο Ψαθά και Παναγιώτη Σκοπελίτη!...
……
*Και ιδού ο Σπύρος Αναφορίδης, την Τρίτη το βράδυ στην «πρώτη» του στο ΚΥΤΤΑΡΟ με το fan club του που αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από όμορφα κορίτσια τα οποία και τον βάφτισαν μάλιστα DJ «abafor»!
-Δεν θα μπορούσε βέβαια να συμβεί τίποτα διαφορετικό αφού όπως λέει και η παροιμία μ’ όποιον δάσκαλο (Σπυριάδη) καθίσεις τέτοια «γράμματα» θα… μάθεις!
-Η φωτογραφία αφιερωμένη στους ζηλιάρηδες…
……
*Εντωμεταξύ, ο άλλος DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, Τόρης Παπαδήμας, από εδώ και στο εξής, θα παίζει μουσική στο ΚΥΤΤΑΡΟ μόνο τις Κυριακές!
-Αυτό αποφάσισε από κοινού με τον Τάκη Αλεξούδα στον οποίο δήλωσε κουρασμένος και επέλεξαν μαζί τη συγκεκριμένη βραδιά ώστε να είναι και οι δυο ικανοποιημένοι!
-Άλλωστε ο Τάκης δεν θα μπορούσε να χαλάσει χατίρι στον Τόρη αφού τους συνδέει φιλία πολλών ετών από την εποχή του θρυλικού «Αμάν»! Γι’ αυτό άλλωστε αντικαταστάθηκε από τον DJ «anafor»!
……
*Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου η δημοφιλής τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου θα τραγουδήσει στη λαϊκή βραδιά που διοργανώνει η 3η τάξη του Λυκείου Αβδήρων στην αίθουσα του πρώην δημαρχείου στα Άβδηρα!
-Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ με ποτό, αλλά όπως διαπίστωσα, δεν έχει ανακοινωθεί στην αφίσα η ώρα έναρξης της εκδήλωσης!
……
*Αύριο Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» (4ο χλμ Ξάνθης – Π. Λάγος) ο Αθλητικός Όμιλος Βιστωνίδας διοργανώνει μουσική εκδήλωση με τους τραγουδιστές Στάθη Βασιλειάδη και Δημήτρη Λεβάκη.
-Η είσοδος κοστίζει 15 ευρώ για ενήλικες και 10 ευρώ για παιδιά και περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό.
-Όσει θέλετε να πάτε και να διασκεδάσετε, κλείστε τραπέζι στο τηλέφωνο 25410 21010.
……
*Το BAISER cafe bar στην Βας. Σοφίας 5 στην Ξάνθη, αυτή την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 20:00 το βράδυ διοργανώνει άλλη μια υπέροχη μουσική Ελληνική βραδιά με τον καλύτερο mixer της ελληνικής δισκογραφίας, τον δημοφιλή DJ Άκη Σιμιντιρίδη!

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »