Κρατική τουρκική υπηρεσία ενισχύει φανερά μειονοτικές ποδοσφαιρικές ομάδες στο Δήμο Μύκης και στη Ροδόπη παρουσία του ...Τούρκου Πρόξενου!

 *Όλα αυτά είναι νόμιμα και δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα κύριε  Πρόεδρε της ΕΠΣ Ξάνθης; Τι κάνουν ΕΥΠ και ΥΠΕΞ για όλα αυτά;
Αρχίζει δυστυχώς και «χοντραίνει» το παιχνίδι πλέον με την ανοικτή πλέον παρέμβαση του Τουρκικού Προξενείου και μειονοτικές ποδοσφαιρικές ομαδες!
Συγκεκριμένα υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων της Τουρκία και διαμέσου της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (GTGB) και του προξενείου της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, παρασχέθηκε βοήθεια σε αθλητικά είδη σε μια σειρά από μειονοτικές ομάδες που αγωνίζονται σε ερασιτεχνικές κατηγορίες σε Ξάνθη και Κομοτηνή στην Δυτική Θράκη.
Σχετικά με το θέμα η ανακοίνωση της GTGB έχει ως εξής ;
¨Μετά από αίτημα των δημάρχων Οντέρ Μουμίν, Ριντβάν Αχμέτ και Ρινβτάν Ντελιχουσείν, παραδόθηκαν αθλητικά είδη στις ομάδες Ασωμάτων του δήμου Ιάσμου, Γοργόνας, Σμίνθης και Εχίνου του δήμου Μύκης και Σμιγάδας και Ένωσης Γιακά του δήμου Αρριανών. Από αρμόδιους φορείς αναφέρθηκε πως τέτοιου είδους βοήθεια θα μπορεί να δίνεται σε ομάδες μας που αγωνίζονται σε διάφορες κατηγορίες.  Στο πλαίσιο αυτό ευχαριστούμε τον πρόεδρο της YTB, τον προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή και τους σχετιζόμενους δημάρχους¨.
-Και με ποια λόγια, η Τουρκία ανοιχτά πλέον τις μειονοτικές ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες και μάλιστα τα υλικά μοιράζουν….οι Δήμαρχοι μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσείν, τον οποίο στηρίζει με φανατισμό ο Τσέπελης και τον προώθησε και στη ΔΙΑΜΑΘ ακόμη για να κάνει τα προσωπικά του "παιχνίδια"!!!