*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

Αλάτι & Πιπέρι Το Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ξάνθης στην Αλεξανδρούπολη

30 Νοεμβρίου
Χριστουγεννιάτικο Βazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 
13 &14 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης
«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του!
Στις 13 και 14 Δεκεμβρίου στην Κεντρική πλατεία Ξάνθης, ώρες καταστημάτων
Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!
Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!
Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού στο e-shop ή να επικοινωνήσετε στο 210-7647760.

Τελετή Υπόσχεσης -Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών στο Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Εθελοντές και τα Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σας προσκαλούν στην Τελετή Υπόσχεσης -Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών των Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρα έναρξης 11:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Δ΄ Σώματος Στρατού Ξάνθης.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης Ε.Ε.Σ.

Το Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ξάνθης στην Αλεξανδρούπολη
Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος υποδέχθηκε στο Ανθίμειο Κέντρο 35 μαθητές του Γενικού Εκκλησιαστικού Γυμνασίου και Λυκείου “Οι Άγιοι Πέντε Νεομάρτυρες εκ Σαμοθράκης” από την Ξάνθη.
Τους μαθητές συνόδευε ο Διευθυντής τους π. Στέφανος Τρασανίδης και καθηγητές τους. Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε και πάλι τον Διευθυντή π. Στέφανο για την έμπνευση και την πρωτοβουλία που ανέλαβαν και υλοποιήθηκε, ώστε πλέον με ΦΕΚ το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο να λάβει το όνομα των Αγίων Πέντε Νεομαρτύρων μας της Σαμοθράκης τους οποίους θα τιμά ως Προστάτες του.
Προ καιρού ο Σεβασμιώτατος, ως παλαιός και ο ίδιος απόφοιτος του Λυκείου, είχε αποστείλει μεγάλη εικόνα των Αγίων Πέντε Νεομαρτύρων, ως δώρο προς το Γυμνάσιο-Λύκειο, ενώ κατά τη σημερινή επίσκεψη ενεχείρησε στον π. Στέφανο τεμάχιο εκ των ιερών λειψάνων των Αγίων Πέντε Νεομαρτύρων για να τοποθετηθεί στο Παρεκκλήσιο του Γυμνασίου-Λυκείου και να έχουν την ευλογία τους οι μαθητές του.

«Ζητείται ψεύτης» στο Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ στην Ορεστιάδα
Το πάντα επίκαιρο, πολυμεταφρασμένο στο εξωτερικό αλλά και πολυπαιγμένο έργο του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται ψεύτης» ανεβαίνει στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ στη Νέα Ορεστιάδα από την Κεντρική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας.
Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κάθε Σαββατοκύριακο έως τις 29 Δεκεμβρίου, στις 9:00 το βράδυ (Δέκα παραστάσεις: 30/11-1/12, 7-8/12, 14-15/12, 21-22/12 και 28-29/12).
Με αφορμή τα 40 χρόνια από το θάνατο του συγγραφέα (1979-2019), η παράσταση αφιερώνεται στη μνήμη του με την άδεια και της κόρης του Μαρίας Ψαθά, η οποία αναμένεται στο προσεχές μέλλον να παρακολουθήσει την παράσταση στη Νέα Ορεστιάδα. Παρότι δεινός χρονογράφος, ο Δημήτρης Ψαθάς κατάφερε να ξεπεράσει με τα γραπτά του την εποχή του. Τα έργα του διαθέτουν μια διαχρονική χροιά, αφού εκτός από το καυστικό σχολιασμό του επίκαιρου, ακουμπούν με μαεστρία σε πανανθρώπινες αγωνίες, παθογένειες και προβληματισμούς.
Τιμές εισιτηρίων: 9 ευρώ (κανονικό) και 6 ευρώ (μειωμένο: μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων, στρατιωτών, ομαδικό).

Ο Μουσικός παραγωγός, DJ και Host MC Scott Little 
την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στο Cognac Bar στην Ξάνθη!
Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου ο iLLPrimitve φιλοξενεί τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη Catch92 στο Cognac Bar στην Ξάνθη!
Ο Μουσικός παραγωγός, DJ και Host MC Scott Little [Catch92 aka the Introspective Detective] είναι βασισμένος στο Manchester της Αγγλίας (Ηνωμένο Βασίλειο) και έχει κυκλοφορίες σε διάφορες δισκογραφικές της Lofi Hip Hop, UK Hip Hop και Drum n’ Bass σκηνής του Ηνωμένου Βασιλείου και όχι μόνο (Aviary Bridge Records, Terabyte Records, Ocuppy Sound).
Στα decks όπως πάντα ο resident DJ/παραγωγός και διοργανωτής του Beatcity, iLLPrimitive θα αναλάβει τις μουσικές επιλογές με τα πιο φρέσκα μπιτς και ηχοδεσπότη στο μικρόφωνο Catch92 με τα λυρικά σκίλς του.

Σας περιμένουμε στο ένα απο τα πιο πρωτοπoριακά venue της περιφέρειας, Cognac Bar.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »