*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Νοεμβρίου

Διεκόπη η δίκη του Πάνου Παπαδόπουλου με τον Ζείμπέκ Χουσειν για τις 25 Νοεμβρίου-Ολες οι ειδήσεις

16 Νοεμβρίου
Από την επίσκεψη του υφυπουργού Ανάπτυξης και επενδύσεων Νικόλαου Παπαθανάση στην COCO MAT στην Ξάνθη στις 14/11/2019
………………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Θυμάστε που σας έγραψα ότι το θέμα Τσέπελη έχει πάρει μεγάλη διάσταση και στην Αθήνα και εννοούσα φυσικά και την Κυβέρνηση και κυρίως το Μαξίμου και το ΥΠΕΞ;
Τα επίσημα πλέον έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την ερώτηση Βελόπουλου, μας δικαιώνουν περίτρανα. Ειδικά η απάντηση Δένδια είναι ...«φαρμάκι» για τα συμβαίνοντα στη Ξάνθη από τον συγκεκριμένο Δήμαρχο.
……
*Από τη πλευρά του ο Τσέπελης κατέφυγε όπως αναμένονταν στο γνωστό «σύστημα» για να του γράψουν την απάντησή του στην Αποκεντρωμένη όπου κατέληξε τελικά η υπόθεση…
Τι είπαν σε αυτή; Ότι για όλα αυτά «φταίει» ο… Μαχητής! Κι ότι ο Πολιτιστικός σύλλογος  που πήγε –προσέξτε το αυτό-δεν έχει καμία σχέση με την Ομοσπονδία… Τούρκων Δυτ. Θράκης!
-Να μειδιάς; Να γελάς;
Γιατί προφανώς όταν ο δικηγόρος του συνέταξε την απάντηση, δεν θα περίμενε να βγει η Ομοσπονδία Ευρωπαίων Τούρκων Δυτ. Θράκης να τον… αποθεώσει και να επιτεθεί παράλληλα στον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης και νυν αντιπρόεδρο της Βουλής  ΑΠΟΘΕΩΝΟΝΤΑΣ  τον Τσέπελη!
……
*Ποιος έγραψε την απάντηση του Τσέπελη στην Βουλή των Ελλήνων; Μα ο ίδιος που του έγραψε και την ανακοίνωση με την οποία απαντούσε στις τρεις δημοτικές παρατάξεις!
Και… συμπτωματικά βέβαια, ήταν αυτό που επί πολλά χρόνια τον κατέγγελνε εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου.
……
*Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση, ισχύει αυτό που ισχύει γενικά για τους τύπους που αν και… «πνίγονται», προσπαθούν να τους κρατήσουν στον αφρό, κρατώντας τους από τα ...μαλλιά!
....
*Μετά απο μια έντονη διαδικασία και σκληρές ερωτήσεις απο τον εκδότη του "Μ" Πάνο Παπαδόπουλο, διεκόπη το απόγευμα της Παρασκευής η δίκη του με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσειν Ζεϊμπέκ για την Δευέρα 25 Νοεμβρίου στις 09.00 το πρωϊ. 

Συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός οδηγός στην Καβάλα χωρίς δίπλωμα
Συνελήφθη την Πέμπτη 14-11-2019 το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 21χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου (11:00) συνεδριάζει το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης
Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, Ν. Ευφραιμίδη πήραμε το παρακάτω δελτίο τύπου:
Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 1100 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί σύγκλιση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Σ.Ο.Π.Π.) με θέμα:
"Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων-χιονοπτώσεων και παγετού χειμερινής περιόδου 2019-2020".
Προσκεκλημένοι είναι οι εμπλεκόμενοι Φορείς και Υπηρεσίες.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΞΑΝΘΗΣ

22χρονος έκλεψε εξαρτήματα μοτοσικλέτας από επιχείρηση σε χωριό της  Καβάλας
Συνελήφθη την Τετάρτη13-11-2019 το απόγευμα, σε χωριό της  Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 22χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε το πρωί της ίδιας ημέρας μετέβη σε επιχείρηση και αφαίρεσε τρία εξαρτήματα δίκυκλης μοτοσικλέτας. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

ΔΡΑΜΑ: 26χρονη εξαπάτησε 63χρονο και του απέσπασε 5.500 ευρώ
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονης ημεδαπής για απάτη σε βάρος 63χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 13-11-2019 το πρωί, στη Δράμα.
Αναλυτικότερα, μετά από έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι, το πρωί της 13-11-2019, άγνωστος δράστης, προσποιούμενος υπάλληλο τράπεζας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 63χρονο και τον έπεισε να καταβάλει το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό της 26χρονης, με το πρόσχημα της επιστροφής αναδρομικών.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ  ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Σε εξαιρετικά θετικό κλίμα και με κοινές απόψεις για τις  ανάγκες και τις προοπτικές του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου της Θράκης ήταν η συνάντηση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Εμπορίου κ. Νίκου Παπαθανάση και του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνου Χαριτόπουλου στο πλαίσιο περιοδείας του Υφυπουργού στις βιομηχανικές περιοχές και βιομηχανίες της Θράκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού στις εγκαταστάσεις της  «Ζυθοποιίας  Μακεδονίας-Θράκης ΒΕΡΓΙΝΑ» και στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου «ΑΧΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ».
Οι δύο άνδρες διαπίστωσαν ότι το μέλλον της ανάπτυξης της περιοχής περνάει μέσα από την προσέλκυση επενδύσεων σε οργανωμένους χώρους λειτουργίας τους , γεγονός που αναδεικνύει και τον ρόλο του Δήμου, ο οποίος διαθέτει το Βιομηχανικό Πάρκο Σαπών και συγχρόνως κατέχει το 82%  της Βιομηχανικής περιοχής Κομοτηνής.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών στη σύνδεση του ΒΙΟΠΑ με το φυσικό αέριο κάτι για το οποίο συμφώνησε ο Υφυπουργός και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του προς αυτή την κατεύθυνση.
Συγχρόνως ο κ. Ν.Χαριτόπουλος παρέδωσε στον κ. Ν. Παπαθανάση υπόμνημα με το οποίο καταθέτει αιτήματα και προτάσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας της Θράκης όπως η ανάγκη αύξησης  των μέτρων πάταξης του παρεμπορίου και του λαθρεμπορίου και την καταβολή του 12% της ενίσχυσης του εργοδοτικού κόστους των επιχειρήσεων.

Συνάντηση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας
Τα προβλήματα υγειονομικής περίθαλψης του Έβρου τέθηκαν στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου Ανδρέα Παπανδρούδη.
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου Ανδρέας Παπανδρούδης πραγματοποίησε συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, για τα προβλήματα υγειονομικής περίθαλψης του Έβρου.
Ο Πρόεδρος συναντήθηκε προσωπικά και διαδοχικά με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, τον Υφυπουργό κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη καθώς και με τους Διευθυντές των γραφείων τους στο Υπουργείο, κ.κ. Πέτρο Αρβανιτάκη και Παναγιώτη Γεωργόπουλο αντίστοιχα.
Από τον κ. Παπανδρούδη τονίστηκε ιδιαίτερα η άμεση αναγκαιότητα της μετατροπής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου σε Άγονο τύπου Α, μαζί με την πλήρη αυτονόμησή του. Επίσης η αύξηση του αριθμού των κλινών του και η προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων, των οποίων η κάλυψη θα αναβαθμίσει την υγειονομική περίθαλψη στον Βόρειο Έβρο.
Ταυτόχρονα ζητήθηκε η επίλυση των σοβαρών προβλημάτων των Κέντρων Υγείας του Νομού Έβρου, αλλά και του τριτοβάθμιου Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου, το οποίο καλύπτει όλη την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης.
Οι συναντήσεις έγιναν με την παρουσία του Βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστασίου Δημοσχάκη, ο οποίος υποστήριξε τις απόψεις και προτάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »