*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Νοεμβρίου

Αλάτι & Πιπέρι Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου ο 6ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης

08 Νοεμβρίου
Gefyra's OPEN DAY την Παρασκευή 15-11-19
Ο Π.Σ.Φ.Ξ «Η Γέφυρα» την Παρασκευή 15 Νοέμβρη από τις 18:00 ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του και σας προσκαλεί να τον γνωρίσετε. Μια ημέρα γεμάτη δράσεις και με ένα μεγαλοπρεπές event, άνευ προηγουμένου! Σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε από πρώτο χέρι όλες τις ομάδες του, να συμμετάσχετε σε δράσεις που θα γίνουν εκείνη τη μέρα, να ανακαλύψετε νέα ενδιαφέροντα, να γνωρίσετε τα μέλη του, να κερδίσετε δώρα, να διασκεδάσετε με όσα έχει ετοιμάσει, να πιείτε από καφέδες μέχρι ποτά (ναι, θα υπάρχει μπαρ), αλλά και να χορέψετε στο live το οποίο θα είναι ο επίλογος μιας μαγικής και -αν μη τι άλλο- γεμάτης μέρας! Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα εδώ, στην ταπεινή αυτή εκδήλωση του φβ. #openday2019

Ενημερωτική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη για την Εποχική Γρίπη και τον Αντιγριπικό Εμβολιασμό
Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου, αναγνωρίζοντας την αξία του εμβολιασμού κατά του ιού της γρίπης σε ειδικές ομάδες πληθυσμού, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Έβρου, διοργανώνει και προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Εποχική γρίπη και Αντιγριπικός Εμβολιασμός».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου (Σωκράτη Οικονόμου, 2ος όροφος, Αλεξανδρούπολη).

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου ο 6ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης
Ο Σύλλογος Δρομέων  Ξάνθης “Xanthi Runners” και  ο Α.Π.Σ. Διομήδης Ξάνθης σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης, το Δήμο Αβδήρων, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το Δ΄ Σώμα Στρατού διοργανώνουν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου για 6η συνεχόμενη χρονιά τον Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Ξάνθης και παράλληλα τον Αγώνα πόλης 5.000μ. και τον παιδικό αγώνα 1.000μ.
Η εκκίνηση θα γίνει στις 10:30 από την Πλατεία Δημοκρατίας Ξάνθης

Σουβέρ από μετάξι: Δημιουργικό εργαστήρι για ενήλικες στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), οργανώνει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. δημιουργικό εργαστήρι για ενήλικες, με τίτλο «Σουβέρ από μετάξι», στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.
Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιώντας μεταξωτά νήματα και τελάρα υφαντικής, τα οποία παραπέμπουν σε απλουστευμένη μορφή αργαλειού, θα υφάνουν πρωτότυπα σουβέρ για τα ποτήρια τους.
Η συμμετοχή στο εργαστήρι και τα υλικά είναι δωρεάν.
Επιθυμητή η δήλωση συμμετοχής.
Μουσείο Μετάξης
Ελ. Βενιζέλου 73, Σουφλί
Τηλ.: 2554023700

Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού στη Δράμα
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου όλα τα οινοποιεία γιορτάζουν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού.
Το Chateau Nico Lazaridi, το πρωτοπόρο οινοποιείο στην Αγορά Δράμας, συμμετέχει στον εορτασμό και υποδέχεται όλους τους οινόφιλους που θέλουν να το επισκεφθούν την συγκεκριμένη ημέρα από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι με:
Δωρεάν ξεναγήσεις.
Δωρεάν Γευσιγνωσία 3 προϊόντων: Δοκιμάστε το Chateau Nico Lazaridi Λευκό 2019, το Château Nico Lazaridi Ερυθρό 2016 (Χρυσό Μετάλλιο στο Berliner Wein Trophy 2019) και το Rose Nico Lazaridi 2018.
Έκπτωση 20% σε όλες τις αγορές εντός του οινοποιείου, ανεξαρτήτως ποσού.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΑΣΜΟ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ «IASMOS RUN 19»
Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, στα πλαίσια  της 3ης Γιορτής Τσίπουρου, τον 1ο Λαικό Δρόμο και Παιδική Διαδρομή στην περιοχή του Ιάσμου, σε συνεργασία με τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Πολυτσάκη Μιχάλη
Ο αγώνας υποστηρίχτηκε από δρομείς από  Χαλκιδική, Θεσ/νίκη, Δράμα, Καβάλα, Χρυσούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε ο Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα κ. Πολυτσάκης Μιχαήλ.
174 δρομείς πήραν θέση στην εκκίνηση των 8 χλμ. και 68 παιδιά στην εκκίνηση των 800 μ.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας  και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος απένειμε στην γραμμή τερματισμού τα μετάλλια στους 3 πρώτους άνδρες των 8 χλμ.



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »