*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Οκτωβρίου

See Through Υπάρχει ΕΥΠ; Υπάρχει γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων; Υπάρχει ΥΠΕΞ; Οι ειδήσεις με άλλο στυλ...

18 Οκτωβρίου
Κι όμως… Μητροπολίτης και  Στρατηγός του… παρέδωσαν και την Ελληνική Σημαία! 
Του… «Έυζωνου» Τσέπελη! (Που καταντήσαμε… Προκόπη μου)
………………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Θυμάστε που σας έλεγα μόλις πριν 2-3 βδομάδες ότι σε λίγο όλοι αυτοί οι «επίσημοι» που τίμησαν τις εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια των 100 χρόνων και…εναγκαλίζονταν ή φωτογραφίζονταν με τον Τσέπελη αν μάθαιναν «ποιος» είναι και το «καπνό» φουμάρει, θα είχαν την…ίδια απάντηση;
-Δεν γνωρίζαμε, δεν μας ενημέρωσε κανείς, δεν το περιμέναμε..!
Ε λοιπόν, αυτό λένε από ΧΘΕΣ!
….
*Αποκλειστικές πληροφορίες μου για παράδειγμα λένε ότι «υπάρχει γενική αναστάτωση πλέον όχι μόνο στο ΥΠΕΞ αλλά και στην ΕΥΠ για το τι…εστί πραγματικά Τσέπελης! Κι ότι ερευνάται και το…παρελθόν του πλέον, διότι τώρα πήρανε «χαμπάρι» πως παίχτηκε και το «παιχνίδι» την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών με αποτέλεσμα να βγει ο συγκεκριμένος κύριος Δήμαρχος, αφού «σύσσωμο» DEB και Τουρκικό Προξενείο έπεσαν σχεδόν…μονοκούκι επάνω του και…»δικαιώθηκαν» περίτρανα…!
Αφού στην εκδήλωση των «Τούρκων» Επιστημόνων το βράδυ της Τετάρτης, για πρώτη φορά Έλληνας Δήμαρχος της Θράκης με τον αντιδήμαρχό του και τους αντιδημάρχους του…
Όχι μόνο «νομιμοποίησαν» έναν παράνομο «Τούρκικο» σύλλογο αλλά παράλληλα νομιμοποίησαν και τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ!!! Υπερήφανοι και…γονυπετείς!
….
*Και θυμάστε που σας έλεγα 6-7 μήνες πριν όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά τις αποκαλύψεις μου ότι «όταν η Ελλάδα μάθει τι  Δήμαρχο έβγαλαν οι «κάλπες» στη Ξάνθη θα φάμε το….φάσκελο της ζωής μας;
….
*Το αφελές δικό μου ερώτημα. Αλήθεια, εφόσον λειτουργεί γραφείο Πολιτικών υποθέσεων στη Ξάνθη!
Και υποτίθεται ο διπλωμάτης διευθυντής του, ήταν πλήρως ενημερωμένος με τις συναντήσεις του Τσέπελη τόσο με τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ όσο και με το
DEB και τον Πρόξενο..!
Τι έκανε; Ενημέρωσε κανέναν; Ώστε να μην φωτογραφίζονται τουλάχιστον μαζί του ; Και δεν εννοώ μόνο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Μακεδονίας και Θράκης, Παιδείας, ή τον Αρχιεπίσκοπο και τους δεσποτάδες κλπ
Αλλά και τους Στρατηγούς του Δ’ Σώματος Στρατού, της ηγεσίας της Αστυνομίας; -Για το τι εστί Τσέπελης;

ΕΧΙΝΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 2 ημεδαπών για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 35 και 24 ετών, διότι όπως προέκυψε την 1-7-2019 αφαίρεσαν από χωριό της Ξάνθης μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Αυτοπυρπολήθηκε τελικά η 57χρονη που βρέθηκε στο παλιό εργοστάσιο Πασχαλίδη, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή!
Σε αυτοχειρία οφείλεται ο τραγικός θάνατος της γυναίκας από την Ξάνθη, το πτώμα της οποίας βρέθηκε φλεγόμενο, το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην ανατολική είσοδο της πόλης, στο δρόμο προς Κομοτηνή.
Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν, κάνοντας χρήση της μεθόδου DNA, να ταυτοποιήσουν το πτώμα της άγνωστης γυναίκας. Πρόκειται για μια 57χρονη, από τα Κιμμέρια Ξάνθης, την οποία είχε αναγνωρίσει και η κόρη της.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιατροδικαστή στην Κομοτηνή, Νικόλαου Κιφνίδη, που διενέργησε νεκροψία - νεκροτομή στο πτώμα της γυναίκας, η 57χρονη αυτοπυρπολήθηκε «καθώς δεν υπάρχουν σημάδια κακώσεων στο σώμα της που δείχνουν ότι δεν υπήρχε εγκληματική ενέργεια και συνεπώς είναι αυτοκτονία».

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 4 ανηλίκων στη Δράμα για κλοπή και απόπειρα κλοπής
Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής, σε βάρος τεσσάρων (4) ανήλικων ημεδαπών, ηλικίας 13 έως 16 ετών, διότι όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα 26-8-2019 έως 16-9-2019, διέρρηξαν τέσσερα παγκάρια παρεκκλησίων στην πόλη της Δράμας, αφαιρώντας διάφορα χρηματικά ποσά καθώς επίσης επιχείρησαν να διαρρήξουν ακόμη ένα χωρίς να τα καταφέρουν.

Συμμετοχή των Τοποτηρητών Μουφτήδων Θράκης στο Διεθνές Συνέδριο στο Κάιρο
Οι Σοφολογιώτατοι Τοποτηρητές Μουφτήδες Διδυμοτείχου, Οσμάν Χαμζά, Κομοτηνής, Χαλήλ Τζιχάτ και Ξάνθης, Καρά Χαλήλ Μπιλάλ, κατόπιν πρόσκλησης  του Μεγάλου Μουφτή της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κ. Shewqi Allaam,  έλαβαν μέρος στο 5ο Διεθνές Συνέδριο της Γενικής Γραμματείας της Παγκόσμιας Επιτροπής Μουφτήδων με θέμα: «Διαχείριση Νομολογιακών Διαφορών: Μια Πολιτισμική Προσέγγιση», που έλαβε χώρα στο Κάιρο της Αιγύπτου από 15 έως 16 Οκτωβρίου 2019 υπό την αιγίδα του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Abdulfettah Al-Sisii.
Εκπροσωπώντας την Ελληνική Δημοκρατία συμμετείχαν στις συνεδρίες και στις συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης που πραγματοποιήθηκαν επί θεμάτων νομολογιακού ενδιαφέροντος, καθώς και σε συναντήσεις με Υπουργούς, Μουφτήδες, Καθηγητές, ερευνητές και διανοούμενους από 80 και πλέον μουσουλμανικές και μη μουσουλμανικές χώρες που εκπροσωπήθηκαν στο εν λόγω Διεθνές Συνέδριο.

3,3 εκατομμύρια ευρώ από την Περιφέρεια ΑΜΘ σε Δήμους, συλλόγους και φορείς της Καβάλας μέσω του προγράμματος LEADER
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η Περιφέρεια θα διαθέσει στην Αναπτυξιακή Καβάλας ΑΕ πόρους ύψους 3.335.551 ευρώ από το πρόγραμμα CLLD-LEADER για την κατασκευή έργων δημοσίου χαρακτήρα σε περιοχές των Δήμων Νέστου, Παγγαίου και Θάσου και την στήριξη δράσεων πολιτιστικών συλλόγων και εκπαιδευτικών φορέων.
Τα έργα και οι δράσεις που θα χρηματοδοτηθούν καλύπτουν ανάγκες των περιοχών σε σχέση με την τοπική ανάπτυξη, όπως στήριξη υποδομών μικρής κλίμακας (οδοποιία μέσα σε οικισμούς, η κατασκευή χώρων άθλησης και αναψυχής, ίδρυση κέντρων τουριστικής πληροφόρησης), αναπλάσεις δημοσίων χώρων, ενίσχυση πολιτιστικών εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών δράσεων, προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς.
Για τα ζητήματα αυτά ο Περιφερειάρχης είχε ενημέρωση από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αναπτυξιακής Καβάλας, Δήμαρχο Παγγαίου, κ. Φίλιππο Αναστασιάδη και στελέχη της εταιρείας σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο Καβάλας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Κώστα Αντωνιάδη και του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ. Κωστή Σιμιτσή.
Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συνελήφθησαν στο Ν. Ροδόπης 2 διακινητές και 12 λαθρομετανάστες
Συνελήφθησαν την Τετάρτη (16-10-2019) το μεσημέρι, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) διακινητές, ένας 46χρονος αλλοδαπός και ένας 44χρονος ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές διότι τους εντόπισαν να οδηγούν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με τα οποία μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα συνολικά δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι ο 46χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδηγήσεως.
Συνολικά κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »