Το Ranch Kyriakou με τα υπέροχα άλογά του στο Γυμνάσιο Γενισέας και το Δημοτικό Σχολείο Αβδήρων!

Στα πλαίσια της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού το Ranch Kyriakou βρέθηκε κοντά στους μαθητές του Γυμνασίου Γενισέας μετά το κάλεσμα της διευθύντριας κας Ολυμπίας Λαμπάκη, όπου μίλησε για το άλογο και την ιππασία. Έφηβοι μαθητές αλλά και μαθητές του ειδικού σχολείου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άλογο, να το χαϊδέψουν, να το ιππεύσουν αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του!

Έπειτα βρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Αβδήρων μετά το κάλεσμα του διευθυντή κ. Θανάση Αγοραστού, όπου η αμαζόνα Αναστασία Πασσαλή, συζήτησε και ανέλυσε τα περί ιππικής στους μαθητές.
Ο ενθουσιασμός των μαθητών ήταν πολύ μεγάλος και φάνηκε άλλωστε στα πρόσωπα τους  αλλά και στον καταιγισμό ερωτήσεων! Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι μαθητές συνάντησαν πρώτη φορά άλογο από  κοντά! Φυσικά να πούμε θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που γίνονται αρωγοί και συμμετέχουν ενεργά σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Παρόλο που ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου στην Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, σίγουρα θα τα πούμε νωρίτερα καθώς το ραντζο φιλοξενεί πολλές σχολικές εκδρομές σε όλη τη διάρκεια του χρόνου! Χαιρετίζουμε λοιπόν την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι προάγει και αθλήματα πέραν των συνηθισμένων όπως είναι η ιππασία. Με αυτόν τον τρόπο δόθηκε η ευκαιρία σε νέους να καταλάβουν γιατί η ιππασία είναι κομμάτι της ζωής μας.
Με εκτίμηση, Ranch Kyriakou

τηλέφωνο επικοινωνίας 6986977588