*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Οκτωβρίου

ΨΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ! Τι «κρύβεται» πίσω από την «εξάρτηση» Τσέπελη με «Ψευτομουφτή» Μετέ, DEB και Τούρκο Πρόξενο;

19 Οκτωβρίου
*Η ΕΥΠ και το ΥΠΕΞ έχουν υποχρέωση να προλαβαίνουν τέτοιες καταστάσεις ώστε να μην έχει το θράσος ο Τούρκος Πρόξενος να χαρακτηρίζει το Δήμαρχο Ξάνθης… Δήμαρχο ISKECE!

*Δεν είναι δυνατόν να έρχονται στη Ξάνθη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο  Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Αρχιεπίσκοπος και να μην είναι….ενημερωμένοι για όλους και για όλα...!

*Εδώ και μήνες τα λέγαμε και προειδοποιούσαμε να είναι προσεχτικοί αυτοί που «φωτογραφίζονται» με τον Δήμαρχο Τσέπελη, γιατί θα εκτεθούν!
ΑΠΛΑ πράγματα. Διότι εδώ που έχει φτάσει το συγκεκριμένο θέμα με την επίσημη παρουσία ενός Δήμαρχου της Θράκης μετά τεσσάρων μάλιστα αντιδημάρχων του (σ.σ. Ο εις αντδήμαρχος, Κρητικός μάλιστα στην καταγωγή…) σε εκδήλωση… ΤΟΥΡΚΟφρόνων στη Ξάνθη, εκτός των άλλων μιλάμε και για καραμπινάτη ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ! Αφού νομιμοποιούνται στην ουσίας ένας ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ «Ψευτομουφτής» κι ένας  ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ σύλλογος «Τούρκων» Επιστημόνων, όταν στην πατρίδα μας έχουμε Μουσουλμανική μειονότητα κι όχι ΤΟΥΡΚΙΚΗ!
-Ντε φάκτο αυτό. Καθαρό και ξάστερο και δεν μπορούν να το αγνοούν, ούτε οι απόφοιτοι δημοτικοί με την δικαιολογία ότι δεν έχουν τις γνώσεις να κατανοήσουν τις εκ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ υποχρεώσεις τους!
Καθαρές κουβέντες λοιπόν κύριε  Πρόεδρε της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλε που δυστυχώς ενώ εμείς σε προειδοποιήσαμε με ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, σε άφησαν εντελώς ακάλυπτο ΕΥΠ, ΥΠΕΞ και κρατική ασφάλεια και εκτέθηκες κατά την πρόσφατη επίσκεψή σου στη Ξάνθη!
Εθνικά, πολιτικά και ηθικά, δεν είναι δυνατόν να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ένας ΠΑΡΑΝΟΜΟ «Ψευτομουφτής» Ξάνθης που διώκεται ήδη για αντιποίηση αρχής αλλά και το Τουρκικό Εθνικιστικό κόμμα DEB που εκφράζει τις γνωστές Εθνικιστικές αντιλήψεις.
Η ΕΥΠ και το ΥΠΕΞ έχουν υποχρέωση να προλαβαίνουν τέτοιες καταστάσεις ώστε να μην έχει το θράσος ο Τούρκος Πρόξενος να χαρακτηρίζει το Δήμαρχο Ξάνθης… Δήμαρχο ISKECE στην Ελληνική Θράκη και να το «διαφημίζει» μάλιστα στο επίσημο site του Τουρκικού προξενείου…!
Και όφειλαν μάλιστα να ΨΑΞΟΥΝ τι μπορεί να κρύβεται από τέτοιες ύποπτες συναλλαγές.
-Τι «κρύβεται» δηλαδή πίσω από την «εξάρτηση» Τσέπελη με «Ψευτομουφτή» Μετέ, Τουρκικό κόμμα DEB και Τούρκο Πρόξενο; Τι προεκλογικές συμφωνίες έγιναν; Πως στελέχη και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του DEB αποφάσισαν και κατέβασαν τους γιους και τα στελέχη τους με τον συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο που λογικά δεν θα μπορούσε να περάσει ένα ποσοστό πάνω από 8-10% στην καλύτερη περίπτωση…με βάση τα «προσόντα», «το βίο και την πολιτεία»  του..;
ΨΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!
Εδώ και μήνες κύριοι του ΥΠΕΞ, της ΕΥΠ,  του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων, της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, τα λέγαμε και προειδοποιούσαμε να είναι προσεχτικοί αυτοί που «φωτογραφίζονται» με τον Δήμαρχο Τσέπελη, γιατί θα εκτεθούν!!!! Γιατί ο ίδιος επιδιώκει αυτές τις φωτογραφίες και γι’ αυτό έτρεξε και στο Στρατόπεδο κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου να…φωτογραφηθεί μαζί του!
Τα λέγαμε, τα γράφαμε…
-Εσείς τι κάνατε; Μπορείτε να μας δώσετε μια λογική εξήγηση;

ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
Επειδή λοιπόν το παραπάνω θέμα ήδη έχει πάρει τεράστια πανελλήνια διάσταση και δεν αποκλείεται να κατατεθεί ακόμη και ερώτηση στη Βουλή από κάποιο κόμμα, τα αμείλικτα ερωτηματικά ωστόσο παραμένουν…
-Καθώς τον συγκεκριμένο Δήμαρχο, υποθάλπει δυστυχώς και ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, οποίος όχι μόνο τον προώθησε και για τη θέση του νέου  Προέδρου της ΔΙΑΜΑΘ αλλά και στο νέο Διοικητικό συμβούλιο της κορυφαίας δημοτικής εταιρείας της Περιφέρειας κατά περίεργη σύμπτωση, ο Τσέπελης έβαλε και τον  «άνθρωπο» του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και Δήμαρχο Μύκης Ντελή Χουσείν Ριτβάν…!
-Ρωτάμε ευθέως τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Πως  είναι δυνατόν να έρχονται στη Ξάνθη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο  Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόποιυλος, Υφυπουργοί, ο Αρχιεπίσκοπος και να μην είναι….ενημερωμένοι με τον…δήμαρχο που «επιδιώκει» να φωτογραφηθεί μαζί τους για να επιδείξει ότι παρά τα όσα κάνει…έχει ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ δύναμη και ισχυρούς υποστηριχτές;! Τους ενημερώσατε περί τίνος πρόκειται;

Και τώρα τι θα πράξετε; Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις καθαρές και υπεύθυνες θέσεις σας…! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »