Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Στο Ηχοδρόμιο Κομοτηνής σύσσωμο το De Novo!

*«Σκίζει» στις δημόσιες σχέσεις στο ΚΥΤΤΑΡΟ ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας, ο οποίος κάθε βράδυ δεν προλαβαίνει να… φωτογραφίζεται με δεκάδες θαμώνες του Ελληνάδικου αφού δεν θέλει να τους χαλάσει το χατίρι!!!
Κάτι ανάλογο έγινε και το περασμένο Σάββατο στη βραδιά «Όλα Ελληνικά» όπως αποδεικνύει και η φωτογραφία που δημοσιεύω!
-Είπαμε… ο Τάκης είναι το «σήμα κατατεθέν» του ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Που τον χάνεις… που τον βρίσκεις… κάθε βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ είναι ο δημοφιλής Ξανθιώτης μουσικός Ανέστης Μελισσόπουλος για ένα ποτό με τον κολλητό φίλο του, τον DJ Κώστα Σπυριάδη! Άλλοτε συνοδευόμενος από αιθέρια ύπαρξη και άλλοτε μόνος του, όπως το περασμένο Σάββατο το βράδυ!!!
……
*Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε εκτάκτως την περασμένη Πέμπτη 3 Οκτωβρίου το βράδυ ο Ξανθιώτης πρώην μουσικός παραγωγός και ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής, Χαράλαμπος Κυρκούσης!!!
-Ο λόγος που ο Χαράλαμπος μετέβη στη συμπρωτεύουσα, δεν ήταν άλλος από το να πάει στο «Παρασκήνιο Live» για να απολαύσει τον κολλητό του, Ξανθιώτη τραγουδιστή, Γιώργο Καριπίδη που τραγουδάει εκεί κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο!
-Ορίστε και η επιβεβαίωση του ίδιου στο facebook με το ακόλουθο σχόλιο αλλά και την ανάλογη φωτογραφία: «Ήρθα να ακούσω το φιλαράκι μου George Karipidis με τη φωνάρα του».
……
*Πρεμιέρα έκαναν την περασμένη Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στην ταβέρνα «Ελλήνων Γεύσεις» στη Χρυσούπολη, οι Ξανθιώτες τραγουδιστές, Γιώτγος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου με τον μαέστρο τους Μάριο Κιοσσέ και όπως έμαθα το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά με κόσμο που πήγε να διασκεδάσει!!!
-Παράλληλα, Γεωργία, Μάριος και ο τραγουδιστής Πάνος Τσουλής, μια βραδιά νωρίτερα, την Πέμπτη 3/10, έκαναν επίσης πρεμιέρα στο «Θέα» καφέ – μπάρ στην Ξάνθη!
……
*Στο «Ηχοδρόμιο» της Κομοτηνής, διασκέδασαν την περασμένη Παρασκευή 4 Οκτωβρίου μετά τα μεσάνυχτα, ο Μιχάλης Χατζηκλεάρχου μαζί με όλο το υπέροχο team του De Novo αμέσως μόλις σχόλασαν από το δημοφιλές καφέ – μπάρ της Ξάνθης!
-Στη φωτογραφία, ο Μισέλ με όλο το team του λίγο πριν αναχωρήσουν από το De Novo για… Κομοτηνή!
……
*Και κλείνω σήμερα με τον Ξανθιώτη καλλιτέχνη, τον τρομερό τραγουδοποιό και μουσικό Νίκο Στογιαννίδη, ο οποίος για άλλη μια φορά προκάλεσε «πανικό» όταν το βράδυ του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου τραγούδησε στο πάρτι του «ΡΙΣΚΟ» Cafe-Bar στην Ξάνθη!
-Απολαύστε τον Νικόλα να τραγουδάει και τις θαυμάστριές του να… λικνίζονται στον ρυθμό του!!!
Ο Ιούδας!