*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Οκτωβρίου

Με τέτοιους… «αφορισμούς» που δέχομαι από Ευφραίμ και Μητροπολίτες και τέτοιο δέος για τον Σπανουδάκη, μια λύση έχω! Ν’ ακούσω… Μαζωνάκη!

08 Οκτωβρίου
*Θυμηθείτε ότι όπως πάνε, πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμένω νέος Δήμαρχος Ξάνθης μέσα στην 2ετία ή 3ετία, θα γίνει ο… γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης!
Καταγράψτε κάπου αυτό το σχόλιο… Ζήτημα χρόνου είναι!
……
*Και βέβαια μην ακούω ότι «ο Τσέπελης δεν γνωρίζει τι… εστί ή γιατί ΑΠΕΠΕΜΨΑΝ Σταύροος Αμοιράς και Πάνος Σταυροκάρας τον Φανουράκη! Ή τα γνωστά... «χούγια» του!
Μα γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο και τον πήρε στο ψηφοδέλτιό του και τον πριμοδότησε σε ψήφους για να τον βγάλει –και κυρίως-τον έκανε… αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Απευθείας Αναθέσεων!
-Επειδή τα ξέρει όλα!
……
*Όπως βεβαίως και ο Λάκης Στυλιανίδης για τον ίδιο ακριβώς λόγο «κρατούσε» και επί χρόνια… «δεξί χέρι» του τον Τσέπελη! Και τον είχε μετατρέψει σε… γενικό δερβέναγα της πόλης, ώστε να παρανομεί και να γράφει τους πάντες στα υποδήματά του! Επειδή ακριβώς τον… ΗΞΕΡΕ!
……
*Όπως τον καλοήξερε φυσικά και ο Δημήτρης Μπένης επί Αειμνήστου Φ. Αμοιρίδη ακόμη και γι’ αυτό το λόγο ίδρυσαν και δημοτική παράταξη και κατέβηκε με Θανάση Ξυνίδη και Γιάννη Παπαμαρκάκη στις δημοτικές εκλογές του 2002…
Και ίδρυσε ακόμη και… σύλλογο με αντιπρόεδρο τον Γιάννη Ιερόπουλο στο ξενοδοχείο του οποίου γίνονταν οι διάφορες συσκέψεις και πρωτοβρήκαν οι αγορές του νυν Δημάρχου για τα «χωράφια» που αγόρασε στη περιοχή που ήθελε να κάνει το εργοστάσιο αποβλήτων ΦΥΣΙΣ με αποκλειστικό στόχο και σκοπό να ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΕΙ!!
-Και τώρα βγαίνει στο fb και τον… εγκωμιάζει!!! Νομίζοντας ότι τρώει ο Ξανθιώτικος λαός κουτόχορτο…
……
*Κι άντε ο ίδιος κάνει ότι κάνει… Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΝΟΜΑ που «κουβαλάει» το «ΣΚΈΦΤΗΚΕ»; Ειλικρινά αξίζει Δημήτρη, όσες εμμονές και να έχεις με το όνομα Αλέξανδρος Κοντός (σ.σ. Εσύ που τον προλόγιζες κάποτε κι έλεγες μάλιστα διθυράμβους…), να δηλώνεις ότι αν δεν στο επέτρεπαν οι… επαγγελματικές σου ασχολίες, θα κατέβαινες…υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον… Τσέπελη;
……
*Αλήθεια, τι λέει για όλα αυτά ο Φαρμακοποιός και επίσης υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης (κάποτε) συνέταιρος του Δημήτρη, Γιάννης Παπαμαρκάκης Γιατί ΣΙΩΠΑ; Που κρύβεται;
Τέτοια… Gadem-ia τελικά! Της γειτονιάς μου ο τρελός, όλα… ανάποδα να συνεχίζει να τα… βλέπει;
……
*Κι όχι τίποτα αλλά έχω έναν αφορισμό από τον Ευφραίμ, σίγουρα δεν τον γλυτώνω τον «διπλό» αφορισμό και από τους Μητροπολίτες… Iskece και Γκιουμουλτζίνα… Παντελεήμονες!
…..
*Και στο σημείο αυτό ο καλύτερος Λούκυ Λουκ… Ένα Φλωρινικλαρινιώτης πως αλλιώτικα θα έκλεινε…;
-Σίγουρα όχι με Σπανουδάκη και Αριστέα… Πόσο μάλλον με τσικουλάτα και Τσέπελη… που να βρεις τέτοια στιγμή στα βάθη τους …Thought's under construction!
Οπότε…
……
«Μπορεί να πέσω μα θα σηκωθώ
μπορεί να πονέσω χωρίς να το πω
είναι το έργο που δεν έχεις δει
ψυχή  στον αέρα και ποδιά στην γη»
……
*Ή άλλως με το «δικό μου»!
-Ανασταίνομαι όταν ονειρεύομαι… Ανασταίνομαι όταν ερωτεύομαι!
(σ.σ. Ζερενίδη, Φανουράκη, Τσέπελη… Απ-ελευθέρωση! Έρχεται…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »