*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Οκτωβρίου

Τα γενέθλια του Ανέστη Αντωνιάδη, νέα συνεργασία της Γεωρίας Τζανή

24 Οκτωβρίου
*Γενέθλια είχε χθες Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης του ΚΙΝΑΛ και γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας Ανέστης Αντωνιάδης και τα γιόρτασε στο κατάστημά του με μια όμορφη τούρτα, ενώ στο facebook δέχθηκε δεκάδες μηνύματα!
-Ιδού όμως και το δικό του μήνυμα προς όλους όσους του ευχήθηκαν:
«Μέσα από την καρδιά μου θέλω να σας ευχαριστήσω για τις εκατοντάδες ευχές σας και σας αντεύχομαι:
«Να μαλάζετε τα μαλακά», όπως μου ευχόταν ο συγχωρεμένος και τιτανοτεράστιος, Αντώνης Τσόκλης.
«Να αρδάζετε την ημέρα, κάθε μέρα», όπως με παρότρυνε, πάντα, η κ. Νίτσα Σαπουτζή.
«Να δημιουργείτε σαν αθάνατοι και να ζείτε σαν μελλοθάνατοι»
Τζονάκο μου, μου έλλειψαν χθες οι ευχές σου, τριγυρνάς συνεχώς στο μυαλό μου!
Σας ευχαριστώ!».
-Χρόνια πολλά Ανέστη!
……
*Νέα συνεργασία της Ξανθιώτικης ορχήστρας γάμων και δεξιώσεων «Ντιριντάχτα» με την δημοφιλή και ταλαντούχα Καβαλιώτισσα τραγουδίστρια Γεωργία Τζανή!
-Η Γεωργία θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η πρώτη γυναικεία φωνή των «Ντιριντάχτα» και θα συνοδεύει σε όλες τις live εμφανίσεις τους, τους Ανδρέα Μυγδαλά, Φίλιππο Δομνίδη και το υπόλοιπο συγκρότημα!
……
*Αύριο Παρασκευή 25 Οκτωβρίου (ώρα 22:30) ο δημοφιλής Έλληνας DJ Νίκος Βενετσάνος, έρχεται να μας διασκεδάσει για μία μοναδική βραδιά στο Baiser Cafe-bar, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην Ξάνθη!
-Να μη λείψει κανείς!
……
*10 χρόνια λειτουργίας έκλεισε πλέον το δημοφιλές Ελληνάδικο της Χρυσούπολης «IL POSTO» και θα τα γιορτάσει με ένα υπέροχο πάρτι όλο εκπλήξεις, αύριο Παρασκευή 25 Οκτωβρίου!
-Φυσικά όπως σε κάθε γιορτή θα υπάρχουν και δώρα προς τους φίλους του IL POSTO αφού θα κληρώσει για τρείς τυχερούς 2 φιάλες vodka και ένα σεϊκερ, ενώ μουσική θα παίξουν και όλοι οι DJs που συνεργάστηκαν μαζί του όπως και ο… δικός μας Ξανθιώτης DJ Τόρης Παπαδήμας!
-Χρόνια πολλά IL POSTO!!!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με τον Ξανθιώτη showman μουσικό, τραγουδοποιό και τραγουδιστή, τον πολυτάλαντο Νίκο Στογιαννίδη ο οποίος αυτό το Σάββατο 26 Οκτωβρίου θα τραγουδήσει όλες τις επιτυχίες του στον χορό που διοργανώνουν οι μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης του Λυκείου Σταυρούπολης Ξάνθης στο «CASTLE» CAFE-BAR στη Σταυρούπολη!
-Ιδού και η πρόσκληση των μαθητών για το πάρτι τους:
«ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ SUPER!!! ΓΙΑ SPECIAL ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ, ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΧΟΡΟΥ,  ΚΕΦΙΟΥ!!! ΝΙΚΟΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ LIVE  "CASTLE" CAFE-BAR ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΩΡΑ: 22:00 PARTY Β' & Γ" ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ!!!»

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »