Να...ξαναπάει η ηγεσία του Στρατού και της Αστυνομίας στον Τσέπελη! Για να του πάρει τη...σημαία!

Ο Τσέπελης με την ηγεσία του  Στρατού, της αστυνομίας κλπ. Μόνο η ηγεσία του… ΥΠΕΞ και της ΕΥΠ λείπει για να ολοκληρωθεί η ...«δόξα» του! (σ.σ. Εγώ βέβαια τους τα έλεγα...!)
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
«Αν ο κ. Τσέπελης δεν αντιλαμβάνεται τις συνέπειες που μπορεί να έχουν αυτού του είδους οι πρακτικές τότε είναι ακατάλληλος για Δήμαρχος, αν όμως τις αντιλαμβάνεται και παρόλα αυτά τις συνεχίζει τότε είναι επικίνδυνος για τον τόπο».
(Ο δημοσιογράφος Σεμπαϊδήν Καραχότζα στο fb)
-Αντιλαμβάνεται ή δεν….αντιλαμβάνεται; Και στα περισσότερα δικαστήρια ελλείψει…δόλου τον αθώωναν! Οπότε…ο νοών νοείτω…
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
Όλοι σχεδόν οι βασικοί πράκτορες τουρκικών συμφερόντων της Θράκης και μαζί τους ο δήμαρχος Ξάνθης ! Άξιος δήμαρχε ! Δήμαρχε έχεις όμως ένα θέμα που πρέπει να λύσεις !  Αφού προφανώς για λόγους ψηφοθηρικούς βρέθηκες εκεί, να ξέρεις πως σίγουρα θα βοηθούσε την πολιτική καριέρα σου αν γινόσουν και μουσουλμάνος !  Να ο φίλος σου ο Αχμέτ Μετέ μπορεί να σε βοηθήσει. Άλλωστε τι Μανώλης, τι π.χ. Αμπντουλάχ !
(Τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ για την παρουσία του Τσέπελη στα γραφεία του ΤΟΥΡΚΟφρονου συλλόγου στη Ξάνθη)
-Κι αυτόν τον Δήμαρχο τον έκανε ο Μέτιος αν και διαθέτει προσόντα απόφοιτου μηχανικού… Πρόεδρο στη ΔΙΑΜΑΘ! 

Σεμνά &Ταπεινά
*Μην βιάζεστε… Ακόμη 1.5 μήνα έχει Δήμαρχος ο Τσέπελης! Καθίστε να ‘ρθεί κι ο Νοέμβρης και να πάμε και στον Δεκέμβρη…!
Ήδη όπως μαθαίνω από τις πηγές μου, πρωτοσέλιδο του ετοιμάζει σήμερα ΓΑΛΑΖΙΟ Μέσον που πρόσκειται μάλιστα στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν…
(σ.σ. Μετά πάντως απο αυτα που αποκαλύφθηκαν -μέχρι και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ....τον έκανε πρώτο θέμα τον Τσέπελη αγκαλια με τους ΤΟΥΡΚΟφρονες, εδω και τώρα να ξαναεπισκεφθεί η ηγεσία του Στρατού και της Αστυνομίας μετά των...Ευζώνων μάλιστα...αλλά για να του πάρουν πίσω τη σημαία!)
……
*Διέψευσε οργισμένος ο Πασχάλης Λύρατζης τα όσα διέρρευσε –ΨΕΥΔΩΣ φυσικά…-ο Φανουράκης σε φιλικό του έντυπο- ότι δήθεν «του ζήτησε… συγνώμη μετά από τα όσα του έσυρε για το… «ποιόν»… του»!
……
*Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, του αρέσουν αυτά τα παιχνίδια του Μανόλο οπότε θα έπρεπε να περιμένει ότι ο Λύρατζης δεν άφηνε αναπάντητη και αυτήν τη λάσπη!
……
*Μου γράφει φίλος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας:
«Α ρε Παναγιώτη. Τι κόλλημα είναι αυτό με τον Παπαχρόνη! Εξαιρετικός ο Χατζηθεοδώρου κ ο Μελισσοπουλος, εμείς καθυστερημένοι στην ανακοίνωση, παίρνουμε λεφτά για συλλόγους. Τον λατρεμένο σου τον Πασχάλη συνεχίζεις να τον χαϊδεύεις όμως.
……
Δεν πήραμε καμία θέση, αποχωρήσαμε, αλλά ο Πασχάλης που πάτησε πόδι να ξαναμπεί στο κέντρο πολιτισμού ήταν ο ήρωας, κ την επόμενη μέρα έπινε τσίπουρα με τον δήμαρχο».
……
*Και η απάντησή μου.
1. Δεν χαϊδεύω κανέναν. Και σε καμιά περίπτωση δεν έχω κόλλημα φυσικά και με τον Παπαχρόνη κι απόδειξη η θέση μου  για την έντιμη αποχώρηση από το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας.
2. Τσίπουρα από ότι ξέρω ο Λύρατζης έπινε με τον Αλέξανδρο Παυλικιάνο και τη γυναίκα του και ξαφνικά μπαίνουν στο ίδιο μαγαζί οι Τσέπελης-Ηλίας Ασκαρίδης, χαιρετάν το μαγαζί, αρχίζει τα…»αδελφούλη» μου στον Πασχάλη ο…»αδελφούλης» και φεύγουν…
3.Κι όσο για το δημοσίευμα της «Φωνής» του … Φανουράκη, φανερώνει απλά τις… εμμονές του έτερου Μανώλη για τον Πασχάλη. Δεν θα απολογηθώ όμως εγώ γι’ αυτές!

ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ
Την προώθηση των αρωματικών φυτών, όπως το τριαντάφυλλο με στόχο την παραγωγή ροδέλαιου συζήτησε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης με τους εκπροσώπους της Ομάδας παραγωγών που συστήθηκε στους Νομούς Ροδόπης και Έβρου.
Άκουσε το σχεδιασμό του προέδρου κ.Χασαν Μπεκήρ Ουστά και στη συνέχεια κανόνισε να επισκεφθεί τη Ροδόπη ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας, προκειμένου να μιλήσει στη Γιορτή Τσίπουρου στον Ίασμο, όπου και θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί, τόσο με την νέα Ομάδα Παραγωγών όσο και με τους Βαμβακοπαραγωγούς και τους Καπνοπαραγωγούς  του Νομού μας.
Τον Υφυπουργό προσκάλεσε ο Βουλευτής Ροδόπης κατόπιν αιτήματος του οργανωτικά υπευθύνου προέδρου του τοπικού συμβουλίου Ιάσμου κ. Ηλία Μπούκα.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δήλωσε σχετικά: «Πρέπει να κινούμαστε ενωμένοι και συντονισμένοι. Να αξιοποιούμε την κάθε γνωριμία και την κάθε ευκαιρία προς όφελος του τόπου μας. Γι’ αυτό ζήτησα η παρουσία του καλού φίλου και αρμόδιου Υφυπουργού Κ. Σκρέκα να μην περάσει ανεκμετάλλευτη. Να δει όποιους πρέπει να δει. Να ενημερωθεί και να λάβει σοβαρά υπόψιν τις προτάσεις μας, ενόψει της διαπραγμάτευσης και του σχεδιασμού της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής».