ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ -ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΧΡΟΚΑΜΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗ

*Επιστολή και στον Διοικητή 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Δημήτρη Τσαλικάκη! Τα είπε και στον βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη αλλά...
ΧΩΡΙΣ ασθενοφόρο παραμένει το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Σταυρούπολης με αποτέλεσμα να χαθεί μια ζωή, επειδή δυστυχώς το ασθενοφόρο καθυστέρησε να πάει στον Ακριτικό οικισμό Κεχρόκαμπος Δήμου Νέστου.
Ιδού και η επιστολή καταγγελία του Προέδρου της Κοινότητας Κεχρόκαμπου Αλέξανδρου Μουστακίδη που μίλησε χθες και στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ενώ για το ίδιο θέμα ενημέρωσε και την 4η ΥΠΕ!!!
Ιδού αυτούσια η επιστολή αλλά και το σχετικό έγγραφο:
Αγαπητέ κύριε Παναγιώτη Παπ. είμαι ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κεχροκάμπου και θέλω να σου καταγγείλω ότι κάθε μέρα χάνονται ζωές γιατί δεν μπορεί να υπάρχει ασθενοφόρο  στην περιοχή μας. Πριν δύο μέρες έχασα τη θεία μου από ανακοπή πήραμε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ, αυτό χτυπάει στο τηλεφωνικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης και από κει στέλνουν ασθενοφόρο. Το χωριό μου υπάγεται στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης Ξάνθης. Από κει αν υπήρχε ασθενοφόρο είναι 8 λεπτά συνεπώς θα μπορεί να κάνει το έργο του πιο σωστά. Δεν είναι κατάσταση αυτή να χάνονται ζωές έτσι άδικα. Πρέπει να αλλάξει αυτό και να πάρει άμεσα το Υπουργείο άτομα για να μπορούν να εξυπηρετούν έμας τους πολίτες της Ορεινής Περιοχής. Κάποτε υπήρχε ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης και όπως σας είπα άμεσα ήταν στο κάθε περιστατικό. Τώρα για να έρθει κάνει το λιγότερο 1 με δύο ώρες, πράγμα που καταλαβαίνεις κύριε Παναγιώτη ότι ο ασθενής που είναι βαριά χάνεται άδικα. Για μένα αυτά είναι σημαντικά θέματα και σε αυτά δεν υπάρχουν ούτε κόμματα και χρώματα. Για όλα τα παραπάνω ενημερώθηκε και ο Βουλευτής Ξάνθης κ Σπύρος Τσιλιγγιρης. Πιστεύω στην εντιμότητα σας και είμαι σίγουρος ότι θα δείτε το θέμα αυτό με σεβασμό προς τον παράγοντα άνθρωπο. Θα περιμένω σύντομα να επικοινωνήσετε μαζί μου. Πρέπει να κάνουμε γρήγορα να μην επιτρέψουμε άλλο να χαθούν ζωές έτσι άδικα. Σας ευχαριστώ.! Είμαι στη διάθεσή σας για κάθε λεπτομέρεια.
Προέδρος Τοπικής Κοινότητας Κεχροκάμπου
Αλέξανδρος Μουστακίδης
τηλ 6983463598