*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Οκτωβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Η φωτογραφία του Ντορόζ και του Δαργανάκη με τον Τσαλίκη!

07 Οκτωβρίου
*Μεγάλη κοσμοσυρροή σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ στην Ξάνθη για τον ανεπανάληπτο Γιώργο Τσαλίκη.
-Ο δημοφιλής τραγουδιστής διασκέδασε τον κόσμο ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες του και προκάλεσε χαμό και πανικό στο δημοφιλές καφέ – μπάρ της πόλης μας!
……
*Στο Κυβερνείο με Γιώργο Τσαλίκη, διασκέδασε όμως την Κυριακή το βράδυ και ο γνωστός Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός, Δημήτρης Γεωργιάδης ο οποίος μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, είχε και τα γενέθλιά του και ήταν ο καλύτερος τρόπος να τα γιορτάσει, αφού ο δημοφιλής τραγουδιστής, ουκ ολίγες φορές, του αφιέρωσε τραγούδια!
-Στη φωτογραφία, ο Δημήτρης με τον Γιώργο Τσαλίκη και τους επιχειρηματίες του Κυβερνείου και κολλητούς του, Σταύρο Ιωσηφίδη (Ντορόζ) και Μπάμπη Δαργανάκη!
……
*Από αυτή την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη  από τις 21:00 το βράδυ, ξαναέρχονται οι βραδιές «Sushi Nights» στην ταβέρνα «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» στον πεζόδρομο Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη, για να μας συναρπάσουν γευστικά με συνταγές από την Άπω Ανατολή!
-«Το αγαπήσατε, μας το ζητήσατε, το ξανακάνουμε!!!»… έγραψε ο Χρήστος Μιχαλακίδης στο Facebook ενημερώνοντας όλους τους φίλους της ταβέρνας «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» για την πρεμιέρα των βραδιών sushi!
-Τηλέφωνο για κρατήσεις 25410 73606.
……
*Δύο βραδιές… «φωτιά» διοργανώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 5 & 6 Οκτωβρίου στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη!
-Το Σάββατο το βράδυ ήταν «Όλα Ελληνικά» με τον τρομερό Πόντιο νταουλιστή Σάββα Χατζησταυρίδη να συνοδεύεται μουσικά, αυτή τη φορά από τον Κώστα Σπυριάδη και όχι από την ΤΖΟ STAV, και ως συνήθως να ανεβαίνει πάνω στο bar με το νταούλι του και να ξεσηκώνει τον κόσμο σε ασταμάτητο χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
……
*Και ακολούθησε η Κυριακή με «Girls Night», βραδιά αφιερωμένη σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό, με τον Τάκη Αλεξούδα να διασκεδάζει με τα Ελληνικά χορευτικά τραγούδια που έπαιζε για άλλη μια φορά ο δημοφιλής DJ Κώστας Σπυριάδης, μαζί με τη σύζυγό του Βάνα και τις φίλες της Λίτσα και Μαρία!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με την πρεμιέρα της δημοφιλούς τραγουδίστριας Μάνιας Ασλάνογλου στο εστιατόριο Ξανθίππη την περασμένη Παρασκευή και την έκπληξη που έκανε παίζοντας και μπουζούκι εκτός από το νταούλι της, ενθουσιάζοντας όλο τον κόσμο!
Και μη ξεχνάτε! Η Μάνια μαζί με την ορχήστρα της θα μας διασκεδάζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Ξανθίππη καθ’ όλη τη σαιζόν!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 23627 να την απολαύσετε!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »