*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Φωτογραφία ντοκουμέντο για το καλαθοφόρο που "επιτηρούσε" ο Φανουράκης...

08 Οκτωβρίου
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ… ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΟΛΗ;
Την φωτογραφία την βλέπετε… κι είναι πεντακάθαρη! Το καλαθοφόρο όχημα λοιπόν του νεόκοπου εργολάβου του Δήμου Τσέπελη παρκαρισμένο και… παράνομα μάλιστα, στην οδό Μιχαήλ Καραολή, μπροστά στο υπόγειο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου. Και ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!
Μπορούμε να ρωτήσουμε λοιπόν την Τροχαία Ξάνθης πως επί τόσα χρόνια κυκλοφορούσε και πως έκανε και τα… έργα του Δήμου Ξάνθης;
Και μπορεί να απαντήσει στο ίδιο ερώτημά μας κι ένας  Εισαγγελέας;
Οι «εργολάβοι» του Δήμαρχου Τσέπελη και του αντιδήμαρχου Ζερενίδη, είναι τόσο… παντοδύναμοι;
(σ.σ. Κι από ότι μαθαίνω, επί χρόνια συμβαίνει αυτό…).
ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΑΣ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟ «ΔΑΧΤΥΛΟ» ΕΣΥ… ΕΙΔΙΚΑ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ!
Μπορεί να ανέχονται οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων τον Φανουράκη (σ.σ. Και ειδικά ο Σάββας Μελισσόπολος…), αλλά σε μας ειδικά ο συγκεκριμένος κύριος δεν θα «κουνάει» το χέρι και δεν θα μας προκαλεί, όχι μόνο γιατί τον ξέρουμε, αλλά και γιατί τον ευεργετήσαμε και ειδικά την εποχή που κάθε μέρα τον είχαμε στο «Μαχητή» να καταγγέλλει τον… σημερινό αρχηγό του Μανώλη Τσέπελη την περίοδο που ΠΑΡΑΝΟΜΑ ήταν «αφανής» εταίρος στο Elisso Hotel…!
Εσύ ειδικά λοιπόν Φανουράκη δεν θα μας κουνάς το… δάχτυλο, γιατί… απατεώνα για το θέμα της «γριούλας» οι νυν όψιμοι κολλητοί σου σε χαρακτήρισαν τον Δεκέμβρη του 2018 και όχι μόνο δεν… «θύμωσες» αλλά τους έκανες και… κολλητούς σου!!!
Και φυσικά επιμένουμε ότι από την ώρα που είσαι το Νο 1 πλέον του Δήμου Ξάνθης και αντιδήμαρχος… απευθείας αναθέσεων, θα πρέπει να διερευνηθεί και το «παρελθόν» σου σε σχέση με τα… «χούγια» σου, που είναι γνωστά στη «πιάτσα»!
ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ… ΕΠΟΧΩΝ 
ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ!
Μου είπε δημοτικός υπάλληλος με μεγάλη… εμπειρία μάλιστα, ότι στο Δήμο Τσέπελη πάμε πλέον για… ρεκόρ απευθείας αναθέσεων με υπογράφοντα μάλιστα σε όλες τον Μανώλη Φανουράκη!
Απευθείας αναθέσεις με διαδικασίες μάλιστα… express που με μεγάλη άνεση περνάνε και από τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης. Βέβαια εμείς θα περιμένουμε και τις… πληρωμές.

(σ.σ. Σε ένα πράγμα πάντως υποκλίνομαι στο Φανουράκη. Στο ότι κατάφερε να έχει την υποστήριξη και της κυρίας Σπανού στις «αναθέσεις» του και φυσικά και της Κατερίνα Μαυρομάτη… Τυχαίο; Το αντίθετο… ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΜΕΝΟ).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »