ΒΟΛΙΔΕΣ Δεν είναι δυνατόν ο Φανουράκης να είναι...υπερδήμαρχος επί των Οικονομικών! Τελεία και παύλα...

ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ… ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ ΦΕΡΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
Ειλικρινά σας μιλάω και το ξεκαθαρίζω από τώρα…
Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν ο φίλος και κολλητός μου Ματθαίος Σαββίδης (σ.σ. προσωπικά το θεωρώ απίθανο...) ή επίσης συμπάθειά μου Ειρήνη Χαριτωνίδου των ΘΑΜΥΡΙΣ, θέλουν να εξελιχθούν σε νέους… Χασάν Ογλού Φερτούν και να ανεξαρτοποιηθούν για να στηρίζουν στις ψηφοφορίες τον Τσέπελη και τον Φανουράκη! Παντελώς αδιάφορο…
Ο γιατρός ήταν φίλος μου, τον θεωρούσα επένδυση για τον Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο Ξάνθης, αλλά από εκεί και μετά μέχρι εκεί…!
Δικό του θέμα, όπως και προσωπικό θέμα της Ειρήνης Χαριτωνίδου το αν θα ανεξαρτοποιηθεί επίσης για να στηρίξουν… -Φανουράκη-Τσέπελη!
Και με πιο απλά λόγια… Αν θέλει ο Ματθαίος Σαββίδης να εξελιχθεί σε… Χασάν Ογλού Φερτούν είναι δικό του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ καθαρά θέμα…! Εγώ τον στήριξα στα "δύσκολα", όταν του επιτίθενταν διάφοροι στη προεκλογική περίοδο, γιατί ο Μαρινάκης είναι ένας άνθρωπος που κάνει ρήξεις, ανατροπές και δεν χρειάζεται συμβουλάτορες.
Και το ίδιο ισχύει και για την Ειρήνη Χαριτωνίδου....για την οποία δεν θεωρω οτι το δέλεαρ των...2.000 ευρω που ο γιατρός Ι. Καμαρίδης ήθελε να αυξησει συν....1500 θα έπαιζε κάποιο ρόλο!

ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΙΣ «ΜΑΣΚΕΣ» ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ…!
Κι όσο για τους… «κύκλους» Τσέπελη και την δήλωσή τους κατά των δημοτικών παρατάξεων ΞΑΝΘΗ για όλους και ΠΟΛΙΤΕΣ για την Ξάνθη, τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά!
1. Πρώτα οι «κύκλοι» και θα συμφωνήσω και με τις δυο παρατάξεις, ας πετάξουν… την «μάσκα»! Να πούνε ποιοι είναι οι λόγοι που βγήκαν να στηρίξουν τον Τσέπελη, ρίχνοντας λάσπη τους δυο συνδυασμούς…
2. Και τέλος οι ...«κύκλοι»Τσέπελη να μας πουν ευθαρσώς τι νομίζουν; Ότι θα εξαγοράσουν τους πάντες στη πόλη της Ξάνθης;;
Ε, δεν ισχύει αυτό και θα το αντιληφθούν σύντομα…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΣΕΠΕΛΗ
Και βέβαια η θέση μας είναι σταθερή κι αυτό οφείλεται και σε αυτό που είπε ο Πασχάλης Λύρατζης ευθαρσώς στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για το… ποιόν το δικό του και του Φανουράκη!
Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Ξάνθης, ακόμη και με Δήμαρχο έναν Τσέπελη, να έχει γενικό κουμανταδόρο και αντ’ αυτού αντιδήμαρχο τον Φανουράκη!
Τελεία και παύλα.
Κι αν θέλουν οι… κύκλοι Τσέπελη να τοποθετηθούν επ’ αυτού, τους περιμένουμε με ενδιαφέρον για να μας πούνε την άποψή τους…
-Αφού βεβαίως πετάξουνε  τις μάσκες και… μασκούλες τους! Κι ο νοών νοείτω…
(σ.σ. Αλήθεια, ο κύριος Ματθαίος Σαββίδης θα εμπιστεύονταν τον Φανουράκη για τη θέση  του  ταμία του Λεύκιππου Ξάνθης; Ας βγει δημόσια κι μας το πει…).