ΒΟΛΙΔΕΣ Και ο Ζαμπούκης με τον… Τσέπελη; Αδυνατώ να το πιστέψω ακόμη και ως… ανέκδοτο!

Και ο εξαιρετικός Γιάννης  Ζαμπούκης να θέλει Πρόεδρο της ΔΙΑΜΑΘ 
τον Τσέπελη; Αδυνατώ να το πιστέψω ακόμη και ως… ανέκδοτο!
Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Μ» και η αποκάλυψη για το «παζάρι» και το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών στην Περιφέρεια ΑΜΘ για τον νέο Πρόεδρο της ΔΙΑΜΑΘ καθώς μετά από παρέμβαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι τεσσάρων μεγάλων πόλεων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζαμπούκης της Αλεξανδρούπολης, ο Θόδωρος Μουριάδης της Καβάλας, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και ο δήμαρχος της Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, κατέθεσαν 7μελή σύνθεση του νέου Προεδρείου με τους ίδιους και τους δημάρχους Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη, Προσοτσάνης Θεόδωρου Αθανασιάδη και Μύκης Χουσείν Ριτβάν στη νέα διοίκηση!
Με φαβορί μάλιστα στη θέση του Προέδρου τον ημέτερο απόφοιτο Δημοτικού Μανώλη Τσέπελη που τόσα χρόνια απαξίωσε να πάει σε ένα σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, ώστε να αποκτήσει τουλάχιστον έναν απολυτήριο Γυμνασίου!
Δεν θα μιλήσω για τους άλλους δημάρχους, αν όμως και ο εξαιρετικός Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης τον οποίο στηρίξαμε και δυνατά μάλιστα στις δημοτικές εκλογές, έφτασε στο σημείο να θέλει να γίνει Πρόεδρος στη ΔΙΑΜΑΘ ο Τσέπελης, αυτό ομολογώ ότι…μας ξεπερνάει όλους!
Και ο Ζαμπούκης με τον… Τσέπελη; Αδυνατώ να το πιστέψω ακόμη και ως… ανέκδοτο!

«ΠΕΡΙΕΡΓΗ» Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Είναι πράγματι «περίεργη» η λειτουργία της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας και Θράκης και φυσικά και του γραφείου της Ξάνθης, δημιουργώντας πολλές σκέψεις και προβληματισμούς για τον τρόπο με την λογική που βλέπει τα πράγματα…
Βεβαίως αυτοί που πρώτοι «ποινικοποίησαν» την Αυτοδιοίκηση ήταν οι πρώην της αντιπολίτευσης και νυν της διοίκησης του Δήμου Ξάνθης, η στάση όμως της Αποκεντρωμένης σε πολλά κρίσιμα ζητήματα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.
Είναι δυνατόν δηλαδή Αυτοδιοικητικοί που έχουν καταδικαστεί ακόμη και για αδικήματα της απάτης για σοβαρά αδικήματα του Ποινικού Δικαίου να μην τίθενται τάχιστα στο περιθώριο; Είναι δυνατόν;
Σύντομα στο συγκεκριμένο θέμα όμως θα επανέρθουμε… Όχι μόνο για τους υπαλλήλους της Ξάνθης αλλά και τον Συντονιστή κ. Ιωάννη Κ. Σάββα.
(σ.σ. Πολλά τα ερωτηματικά μας…και ειδικά για τους αυτοδιοικητικούς που προκλητικά παρανομούν και προκαλούν και δεν… ελέγχονται!).
ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν’ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ 
ΤΗΣ ΘΥΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Λέξη από τα «παπαγαλάκια» για την αδράνεια τόσο του βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Τσιλιγγίρη όσο και του δήμαρχου Τσέπελη για το κλείσιμο της θυρίδας της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ και το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους δυο υπόλοιπους μειονοτικούς βουλευτές του Νομού Ξάνθης.
Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε! Η πολιτική ανυπαρξία σε όλο της το μεγαλείο…! Και η απόλυτη δικαίωση του «Μ» ότι με δελτία τύπου και επικοινωνιακές φανφάρες, έργο δεν γίνεται… Κάτι που αποδεικνύεται δυστυχώς… εκ του αποτελέσματος.