*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Οκτωβρίου

Αποκλειστικό. ΜΑΚΗΣ ΚΑΜΠΡΙΟΛΕ (Οζάν Χουσείν Ογλού): Επιστολή ΦΩΤΙΑ στο «Μαχητή», καταγγέλλει στοχοποίησή του από οπαδούς του Φερτούν στο Δροσερό!

09 Οκτωβρίου
 ...μερικοί κάτοικοι του Δροσερού που με στοχοποιούν γνωστοί κύριοι προσπαθώντας να μπλέξουν μια κατάσταση και να αποπροσανατολίσουν τους κατοίκους του Δροσερού και να εκμεταλλευτούν την άγνοιά τους μετέτρεψαν την «μαγιά» σε τραπέζι για τα 100 χρόνια ελεύθερης Ξάνθης ενώ δεν παρακολούθησαν καν την παρέλαση!


Με μια επιστολή φωτιά που «φωτογραφίζει» καθαρά τον πρώην αντιδήμαρχο Ξάνθης Χασάν Ογλού Φερτούν, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Τσέπελη, Οζάν Χουσεΐν Ογλού (ΜΑΚΗΣ Καμπριολέ), καταγγέλλει την προσωπική στοχοποίησή του από κατοίκους του Δροσερού.
Σημειώνεται οτι ο Μάκης ο Καμπριολέ ήταν ο άνθρωπος που αποτέλεσε τη "σημαία" του Τσέπελη σε όλη την προεκλογική περίοδο στο Δροσερό, ενώ την ΚΥΡΙΑΚΗ που εκλέχτηκε, ήταν αυτός που οργάνωσε την μεγάλη υποδοχή του "αρχηγού" του έξω απο το εκλογικό του κέντρο από που και η φωτογραφία!!! Με μουσική υπόκρουση....."Τσικουλάτα"!
Ιδού αυτούσια η αποκλειστική επιστολή του στο  Μάκη του Καμπριολέ στο «Μ»:
«Μετά τα τελευταία γεγονότα της λασπολόγησης μου και της στοχοποίησης μου από κατοίκους του Δροσερού στις 2/10/2019 σχετικά με την προσπάθεια συνεργασίας με τον κ.κ. μητροπολίτη Ξάνθης κ.Παντελεήμονα για να ανακαινιστεί το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που υπήρχε στην περιοχή πριν καν να υπάρχει ο οικισμός μας το οποίο και γιορτάζουμε στο Εντερλέζι στις 6 Μαΐου κάθε χρόνο και πρέπει όλοι να το σεβαστούν…Μετά τα παραπάνω και τον πόλεμο που δέχομαι πρέπει να διευκρινίσω ότι εγώ ο Οζάν Χουσείν Ογλού
Όντας κάτοικος του Δροσερού, ενδιαφέρομαι για τα προβλήματα των κατοίκων του καθώς με αφορούν και συμμετέχω ενεργά στην κάθε προσπάθεια για την επίλυση τους και βελτίωση της κατάστασης του οικισμόυ.
Επίσης έχω εντολή από τον Δήμαρχο Ξάνθης κ.Τσέπελη να συμμετέχω σε μια προσπάθεια για καλύτερη Ξάνθης και για αυτό μου ζητήθηκε να του μεταφέρω τα προβλήματα των Δροσεριτών και αυτό πράττω για ωφεληθεί και ο οικισμός μου και η Ξάνθη μακροπρόθεσμα
Και για το λόγο αυτό επισκέφτηκα και τον κ.κ.Μητροπολίτη Ξάνθης προκειμένου να ζητήσω βοήθεια για οικογένειες καθώς πολλοί κάτοικοι του Δροσερού αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης και επίσης πολλοί είναι αυτοί που αν και είναι Μουσουλμάνοι επισκέπτονται την Τήνο τον Δεκαπενταύγουστο όπως μια ηλικιωμένη κυρία που πουλάει αντικείμενα όλο το καλοκαίρι για να πάει στην Τήνο καθώς γιατρεύτηκε μετά από σοβαρή αρρώστια όπως και πολλοί άλλοι πηγαίνουν και στον τεκέ αλλά και στον Άγιο Ραφαήλ.
Για τον ίδιο λόγο καθώς σκέφτομαι το καλό του οικισμού, προσκλήθηκα από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο γυναικών Δροσερού «Η ΕΛΠΙΔΑ» στις 25/9/2019 και μου έγινε η τιμή να γνωρίσω την κα. Charlotte Sammelin, πρέσβειρα της Σουηδίας στην Ελλάδα προκειμένου να της εκθέσω τα προβλήματα του οικισμού και να γνωστοποιήσω την υπάρχουσα κατάσταση
Επιπλέον είναι η θέση μου τέτοια, ώστε έχω επαφές μετά τις εκλογές με το σύλλογο «Η ΕΛΠΙΔΑ» καθώς μου ζητήθηκε από τον δήμαρχο να μεταφέρω τα ζητήματα του οικισμού και έτσι έχουμε κάνει σχετικές συζητήσεις με τα μέλη του συλλόγου και την πρόεδρο καθώς σεβόμαστε το ότι ο σύλλογος είναι ο μόνος που ασχολείται ενεργά και σταθερά 15 χρόνια με τα προβλήματα των κατοίκων και της εκπαίδευσης των παιδιών του Δροσερού και πιστεύω ότι το θέλει και ο ίδιος ο δήμαρχος και θα ακούσει τα προβλήματα, καθώς ενδιαφέρεται για το σύνολο των κατοίκων της Ξάνθης. Μακάρι και ο προηγούμενος δήμαρχος να είχε αυτό το ενδιαφέρον!
Τέλος πρέπει να αναφερθεί ότι μερικοί κάτοικοι του Δροσερού που με στοχοποιούν γνωστοί κύριοι προσπαθώντας να μπλέξουν μια κατάσταση και να αποπροσανατολίσουν τους κατοίκους του Δροσερού και να εκμεταλλευτούν την άγνοιά τους μετέτρεψαν την «μαγιά» σε τραπέζι για τα 100 χρόνια ελεύθερης Ξάνθης ενώ δεν παρακολούθησαν καν την παρέλαση…, όπως έπρεπε να τιμήσουν αυτή τν μέρα που κάποιοι θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας σαν ενεργοί πολίτες της Ξάνθης και του Δροσερού
Με εκτίμηση Οζάν Χουσείν Ογλού»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »