*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Οκτωβρίου

Αλάτι & Πιπέρι Ορφέας και Ευριδίκη απο το Γυμνάσιο Γενισέας.

15 Οκτωβρίου
Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου (20.00) στο βιβλιοπωλείο "Δύο" η παρουσίαση του βιβλίου «ΟΠΩΣ Η ΜΠΕΡΛΙΝΑ» της Αρχοντούλας Διαβάτη
Την Αρχοντούλα Διαβάτη και το βιβλίο της «ΟΠΩΣ Η ΜΠΕΡΛΙΝΑ» παρουσιάζουν την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου (20.00) το βιβλιοπωλείο "Δύο" και οι εκδόσεις "Νησίδες", με ομιλητές τις εκπαιδευτικούς Ελένη Παπαδοπούλου και Σμαράγδα Καρασιμοπούλου, καθώς και τον ραδιοφωνικό παραγωγό Γιάννη Στεφανίδη.

5η Επιστημονική Συνάντηση του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου  στην Ξάνθη
Το Εργαστήριο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Ερευνών του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης, το Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Κέντρο Θράκης και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σας προσκαλούν σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:30  στην 5η Επιστημονική Συνάντηση με θέμα "Οθωμανοκρατία", που διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Ξάνθης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Βιργινία Τσουδερού" (Καπναποθήκη "Π", Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης).
Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης.

Την Τεταρτη 16 Οκτωβρίου  (18:30) στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης η θεατρική 
παράσταση «Ορφέας και Ευρυδίκη» του Γυμνασίου Γενισέας
Από το Γυμνάσιο Γενισέας πήραμε την παρακάτω πρόσκληση:
«Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για τους διδασκάλους και γονείς του σχολείου μας και συνάμα χαρά και επιβράβευση για τα παιδιά μας, η παρουσία σας στην εκδήλωση - θεατρική παράσταση που πραγματοποιείται την Τετάρτη 16-10-19 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, με πρωταγωνιστές τους μαθητές του Γυμνασίου Γενισέας Ξάνθης.
Με εκτίμηση
Οι εκπαιδευτικοί και γονείς του Γυμνασίου Γενισέας»

Αλεξανδρούπολη: Ημερίδα με θέμα την απεξάρτηση 
των παιδιών από το διαδίκτυο
Η Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών και το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν, σε συνεργασία με τον Αντιστράτηγο ε.α. της ΕΛΑΣ Εμμανουήλ Σφακιανάκη (πρώην Διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος) και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ημερίδα με τίτλο «Απεξάρτηση παιδιών από το Διαδίκτυο - ΝΑΙ στο Διαδίκτυο - ΟΧΙ στην εξάρτηση από το Διαδίκτυο».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 09:30 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Έναρξη Σχολών Γονέων στην Αλεξανδρούπολη
Σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση έναρξης των Σχολών Γονέων στην Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο Astir Egnatia στις 6:15 μ.μ.
Οι Σχολές Γονέων λειτουργούν από το Κέντρο Πρόληψης Έβρου σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο, είτε έχει εγγραφεί στις Σχολές Γονέων είτε όχι.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Ακούγοντας το θυμό των παιδιών» από τον ψυχολόγο και επιστημονικά υπεύθυνο του Κέντρου Πρόληψης Έβρου κ. Στράτο Βραχιώλια.

Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της κινηματογραφικής 
ταινίας «Κλαδί στη φωτιά» στην Αλεξανδρούπολη
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης η πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Κλαδί στη φωτιά» που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Μία προσεγμένη και καλογυρισμένη κινηματογραφική παραγωγή της OPTRON Team Films, με εμφανή ποιότητα και με πολλαπλά μηνύματα, η οποία σέβεται τον θεατή από την αρχή μέχρι το τέλος.
Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην πρεμιέρα το αποτέλεσμα τους αποζημίωσε στο έπακρο!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »