ΒΟΛΙΔΕΣ Η επιστολή φωτιά του Αναστάσιου Τσορλίδη για την "αποθήκη" του στον Εύοσμο....

ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΒΔΗΡΩΝ 
ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ
Πολύ αρνητικά τα σχόλια που δέχτηκα χθες στον «Μαχητή» από αναγνώστες μου που πήγαν στις  παραλίες των Αβδήρων, του Πόρτο Μόλο και της Μάνδρας για να ξεναγήσουν κάποιους ξένους φίλους τους –και μάλιστα Ιάπωνες- και ντράπηκε όταν διαπίστωσε ότι ήταν γεμάτες από σκουπίδια και βρωμιά!
-Επιτέλους Δήμαρχε Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη στείλε τα συνεργεία να καθαρίσουν την περιοχή. Κρίμα είναι να δυσφημείτε έτσι η πιο όμορφη ίσως περιοχή του Νομού Ξάνθης. Πολύ κρίμα…!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΣΟΡΛΙΔΗ  
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ…ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ! 
ΌΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Αποκάλυψη και σχόλιο «φωτιά» του Αναστάσιου Τσορλίδη στο fb για τους πρόσφυγες και τον… ιδιοκτήτη της αποθήκης που νοίκιαζε. Απολαύστε την αυτούσια:
Έχω σε μία αποθήκη (κάτι σαν σπίτι) 100τμ στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης κάτι πράγματα!!! Ο ιδιοκτήτης _φίλος_ μου την είχε παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ. Επειδή τα καλά χρόνια δεν είχα ανάγκη κανέναν και τίποτα να με παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ κάθε μήνα του έδινα στο χέρι 150€ που με... θλίψη ο καλός φίλος τα έβαζε στην τσέπη!!!
Αυτός ο καλός φίλος που λέτε όποτε βρισκόμασταν έβριζε τους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (τους αποκαλούσε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΖΩΑ, βρωμιάρηδες κ.α.)
Εδώ και δύο μήνες που η ζωή μου έχει γίνει άνω κάτω λόγω της νέας θέσης και βρίσκομαι ανάμεσα σε Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη & Αθήνα σήμερα νωρίς το πρωί δέχτηκα απ' αυτόν τον "Άγιο" φίλο τηλεφωνική κλήση. Δεν μπόρεσα αμέσως να απαντήσω και τον κάλεσα μετά μισή ώρα εγώ.
Για να μην πολυλογώ μου ζήτησε μέσα στις επόμενες μέρες να αδειάσω την αποθήκη γιατί μαζεύει τα χαρτιά για να την ενοικιάσει για δύο χρόνια στον ΟΗΕ και να εγκατασταθούν εντός 5 πρόσφυγες !!!
Καλά του λέω, γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια κι εκτός ότι πρωί, μεσημέρι βράδυ χλεύαζες αυτούς τους ανθρώπους πως σου ήρθε να προχωρήσεις σε μια τέτοια κίνηση;;;
Τιέχουν;;;... μου λέει... ξέρω εγώ;;;... του απαντώ... και συνεχίζω... μα απ' το 2015 που λαμβάνει χώρα αυτή η μετακίνηση προσφύγων στη χώρα μας ποτέ δεν άκουσα απ' το στόμα να βγαίνει μια λέξη μια πρόταση συμπαράστασης γι αυτούς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! (μόνο ύβρεις άκουγα λες και είχα απέναντι μου έναν αμετανόητο Χρυσαυγίτη)
Και μου απαντάει...
Τους σιχαίνομαι... αλλά τα λεφτά είναι καλά!!!
Εκεί το σταμάτησα και του υποσχέθηκαν τις επόμενες μέρες να αδειάσω την αποθήκη του
Τα συμπεράσματα δικά σας...
(Ο Αναστάσιος Τσορλίδης στο fb)