Προκόπη, μάζεψε τον…«ΕΥΖΩΝΑ»ΤΣΕΠΕΛΗ! Δεν είναι δυνατόν δήμαρχος Θράκης, να «νομιμοποιεί» ΤΟΥΡΚΟφρονες και «Ψευτομουφτήδες»!

 *Ρεκόρ τηλεφωνημάτων είχα την Πέμπτη! Μας τα έλεγες...και δεν τα πιστεύαμε! Σας τα έλεγα, γιατί 30 χρόνια ο Τσέπελης ειναι...Τσέπελης! Κι ακόμη έχει μόνο 1.5 μήνα  Δήμαρχος...

*Πρώτη σειρά «πίστα» Δήμαρχος…Iskece μαζί με Φανουράκη –αντιδημάρχους χειροκρότησαν τον παράνομο «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και τον Τούρκο Πρόξενο

*Σκληρές καταγγελίες από τις δημοτικές παρατάξεις «ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη μας» και  «ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ» του Πασχάλη Λύρατζη! 
Απίστευτο κι όμως αληθινό και δυστυχώς και…επικίνδυνο! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις προεκλογικές αποκαλύψεις του «Μαχητή» για την επίσκεψη του Τσέπελη στον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και τις ύβρεις που δεχτήκαμε για κείνες τις αποκαλύψεις μας σε συνδυασμό με τις επαφές του με το Τουρκικό κόμμα DEB;!


Δυστυχώς όλα εκείνα που γράφαμε πριν 6 μήνες, επιβεβαιώνονται περίτρανα και ΕΠΙΣΗΜΑ πλέον και μάλιστα με φωτογραφικά ντοκουμέντα!
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος… Iskece συμμετείχε σε εκδήλωση του ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΟΥ συλλόγου BTAYTD στις 16/10 που οργάνωσε μια τελετή εγκαινίων για το παράρτημα Ξάνθης.
Πιο αναληυτικά: Στην τελετή των εγκαινίων μετείχαν ο πρόεδρος του BTAYTD Χουσεΐν Μπαλτατζή, ο πρόξενος της Τουρκίας Μουράτ Ομερογλου, ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσεπελης, υπερδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης, οι αντιδήμαρχοι Σουα Χαλιλογλου, Σαμπαν Μπαντακ και Λεβέντ Καραοσμαν, ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Χουσεΐν Μποσταντζι, η Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ Περβιν Χαιρουλλαχ, η πρόεδρος του DEB Τσιντεμ Ασαφογλου κλπ.
Με τους Τσέπελη-Φανουράκη-Λεβέντ στη πρώτη σειρά μάλιστα να χειροκροτούν θερμά τις ομιλίες τόσο του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ όσο και του Τούρκου Πρόξενου!!!
Κι όλα αυτά, μόλις 10 μέρα μετά την… επίσκεψη στη Ξάνθη του Προέδρου της Δημοκρατίας  Προκόπη Παυλόπουλου και των… Ευζώνων του, όπου μάλιστα αγήματα του Στρατού του παρέδωσαν και την… Ελληνική σημαία που προηγουμένως είχαν δώσει στον Μητροπολίτη Ξάνθης και τον Στρατηγό του Δ’ Σώματος Στρατού!!! 
Είναι η πρώτη φορά που Δήμαρχος Θράκης (δεν αναφερόμαστε στους μειονοτικούς δημάρχους...), ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ με την παρουσία του τον ...«Ψευτομουφτή» Ξάνθης!!!!
Την είδηση μάλιστα  φωτογραφικά ντοκουμέντα έδωσαν πρώτα τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ και ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΑ μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και ο ίδιος ο "Ψευτομουφτής" Ξάνθης με αποτέλεσμα το βράδυ της Τετάρτης να γίνει χαμός στο διαδίκτυο!




ΠΡΟΚΟΠΗ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ… «ΕΥΖΩΝΑ»ΤΣΕΠΕΛΗ!
Το δικό μας σχόλιο. Εμείς Πρόεδρε της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλε σε είχαμε προειδοποιήσει ΠΡΙΝ έρθει στη Ξάνθης για τον Τσέπελη!!! Με πρωτοσέλιδο. Αλλά δυστυχώς δεν μας άκουσες!
Μετά λοιπόν από τις σημερινές αποκαλύψεις μας, ευθέως Πρόεδρέ σου λέμε...
ΠΡΟΚΟΠΗ μάζεψε τον… «εύζωνα» Τσέπελη!!!
Αλήθεια, το γραφείο πολιτικών υποθέσεων τι κάνει; Αλήθεια η ΕΥΠ σε ποιο… κόσμο βρίσκεται; Έψαξε» να δει τι συμβαίνει;

ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Το ερώτημα του «ΜΑΧΗΤΗ».
Αλήθεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης τι λέει για όλα αυτά; Αφού ο εν λόγω Δήμαρχος Τσέπελης εκτός των άλλων, τυγχάνει και της «απόλυτης» υποΣΤΗΡΙΞΗΣ του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου; -Περιμένουμε μια επίσημη και ξεκάθαρη απάντηση απο τον Πρωθυπουργό, διότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος λειτουργεί δυστυχώς με πλήρη "υποτέλεια" στους κύκλους του Τουρκικού Προξενείου, δινοντάς τα όλα.... θεωρώντας προφανώς ότι σε αυτό "οφείλει" την εκλογή του ως Δήμαρχος Ξάνθης...

Πασχάλης  Λύρατζης σε Τσέπελη-Φανουράκη: Ζητήστε δημόσια συγνώμη για την παρουσία σας στην εκδήλωση του Μετέ και  του Τούρκου Πρόξενου!
Η ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ και ο επικεφαλής της Πασχάλης  Λύρατζης  ζητούν από τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη  και τον αντιδήμαρχό του, Μανώλη Φανουράκη να ζητήσουν μια δημόσια συγνώμη, για τις συμπεριφορές τους που θίγουν χιλιάδες συμπολίτες μας  και ιδιαίτερα τους Πόντιους, τους Μικρασιάτες, τους Αρμένιους, τους θρακιώτες, τους Εβρίτες, τους Κύπριους,  που παρόλο που τους έχουν δει σε δεκάδες εκδηλώσεις τους να «τιμούν» τους νεκρούς και ξεριζομένους από τον τόπο τους αδερφούς μας , αυτοί με την παρουσία τους νομιμοποιούν όλα εκείνα τα «ακραία στοιχεία» που σκοπό έχουν να διαταράξουν την ειρηνική και φιλική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων .
Ιδιαίτερα θα πρέπει να ζητήσει όμως συγνώμη και από τους Έλληνες Πομάκους  και Έλληνες μουσουλμάνους που με αγώνες κρατούν ψηλά την ελληνική σημαία.
Εμείς ως ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ θα φέρουμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο το επίκαιρο ψήφισμα της Κ.Ε.Δ.Ε. που καταδικάζει την εισβολή των Τούρκων στην Βόρεια Συρία με την σφαγή άμαχου πληθυσμού και δεν θα επιτρέψουμε ξανά τέτοιού είδους συμπεριφορές που θίγουν τα εθνικά μας συμφέροντα.
Γιατί ας μην ξεχνάμε κύριε Τσέπελη και κύριε Φανουράκη ορκιστήκαμε να τιμούμε το σύνταγμα της Πατρίδας μας.
ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ-Πασχάλης Λύρατζης

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ: Κύριε Τσέπελη δεν τρώμε κουτόχορτο! Πρωταγωνιστήσατε και στην έπαρση της σημαίας!
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, συμμετείχατε από άγνοια σε εκδήλωση που αποδομεί την ελληνικότητα της Θράκης ή η παρουσία σας ήταν μία συνειδητή πράξη;
Μείζον εθνικό θέμα με αμείλικτες ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο Ξάνθης, προς τον Αντιδήμαρχο αντ' αυτού ή Αντιδήμαρχο Οικονομικών.
Α) Σέβονται τη Συνθήκη της Λωζάνης;
Β) Θεωρούν ότι υπάρχει ελληνική μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη;
Γ) Πώς συμμετέχουν οι αρχές του τόπου και δη ο Δήμαρχος Ξάνθης και οι Αντιδήμαρχοί του (τρείς στο σύνολο) σε εκδήλωση όπου αμφισβητείται η ελληνικότητα της Δυτικής Θράκης;
Δ) Νομιμοποιούν τον ψευτομουφτή, τον εκλεκτό του τουρκικού προξενείου, και αποδομούν το Νόμιμο Μουφτή τον ορισμένο από το ελληνικό κράτος;
Ε) Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε Ξάνθης στα Ελευθέρια της Ξάνθης υποδεχτήκατε την Ευζωνική Προεδρική Φρουρά, υποδεχτήκατε τον πρώτο Πολίτη της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος είναι ο ύστατος θεματοφύλακας της Δημοκρατίας, του Συντάγματος και της ακεραιότητας της χώρας, πρωταγωνιστήσατε στην έπαρση της Ελληνικής σημαίας στο ρολόι σιγοτραγουδώντας τον εθνικό ύμνο,
με τη χθεσινή σας παρουσία σε εκδήλωση που αποδομεί την ελληνικότητα της Θράκης τι υποδηλώνετε διά της συμμετοχής σας;
Θα είναι άκρως υποτιμητικό να πείτε εκ του θεσμικού σας ρόλου.
Δεν τρώμε κουτόχορτο.
ΣΤ) Δίνετε στήριξη και ψήφο εμπιστοσύνης σε αλλόφρονα στοιχεία που αυτή τη στιγμή κάνουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στη βορειοανατολική Συρία και
Ζ) Τι θα πείτε στην κοινωνία της Ξάνθης, στους Πόντιους, στην Αρμενική κοινότητα, στους Μαρτυρικούς Κυπρίους,
στους Μικρασιάτες της Πόλης μας;
Και σε αυτούς που φύγαν;
Εμείς οι εντολείς σας, δηλαδή οι δημότες, ζητούμε εξηγήσεις από τους εντολοδόχους, δηλαδή εσάς, για τη στάση και τη συμπεριφορά σας. Συμμετείχατε από άγνοια στην εκδήλωση αυτή ή η παρουσία σας ήταν μία συνειδητή πράξη;
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ