Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Βραδιά στο ιταλικό ποτό "Aperol" είχε το DE NOVO

*Συνεχίζει τις ανακατατάξεις στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα των events στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας!!!
-Έτσι λοιπόν μετά τη «μετακόμιση» των βραδιών Girls Night από Κυριακή σε Πέμπτη, ήρθε και ακόμη μια αλλαγή, δίνοντας άλλη μια βραδιά μέσα στην εβδομάδα στον DJ Τόρη Παπαδήμα, που εκτός από τις βραδιές καψούρας κάθε Τρίτη, θα τον απολαμβάνουμε πλέον και τις Κυριακές με τη βραδιά «Όλα Ελληνικά», που μέχρι πρότινος ανήκε στον Κώστα Σπυριάδη!
-Μάλιστα κάθε Κυριακή θα ισχύει και η super προσφορά 1+1 ποτό δωρεάν από 22:00 έως 00:30!
……
*Άλλες δυο μαγευτικές βραδιές πρόσφερε την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο 11 &12 Οκτωβρίου στο εστιατόριο Ξανθίππη στην Ξάνθη, η ταλαντούχα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου με την ορχήστρα της!
-Το παρόν έδωσε και πάλι το διήμερο στην Ξανθίππη, όπως και πέρυσι, το υπέροχο fan club της Μάνιας με τις κολλητές φίλες της οι οποίες την ακολουθούν σχεδόν σε κάθε live της ανά την Ελλάδα!
-Ήταν δυνατόν να λείπουν από την Ξανθίππη;;;
-Αν θέλετε κι εσείς να την απολαύσετε καλέστε για ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 23627!
……
*Και τα Live της Μάνιας συνεχίζονται…
-Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 21:30, η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια θα τραγουδήσει στην ταβέρνα «Παλιός Σταθμός» στην Σταυρούπολη Ξάνθης και μάλιστα μαζί με τον Πόντιο Καλλιτέχνη Κυριάκο Ιωακειμίδη (στο ποντιακό πρόγραμμα)!
-Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 25420 22490.
……
*Βραδιά αφιερωμένη στο ιταλικό ποτό «Aperol» είχε την περασμένη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου το βράδυ το δημοφιλές καφέ – μπάρ της Ξάνθης, De Novo, με τα υπέροχα κορίτσια του Aperol να μοιράζουν κοκτέϊλς αλλά και δώρα στον κόσμο!
-Στη φωτογραφία ο ένας εκ των επιχειρηματιών του De NOVO, ο τρομερός Μιχάλης Χατζηκλεάρχου με τα… κορίτσια του Aperol.
……
*Και οι εκπλήξεις στο De Novo συνεχίζονται…
-Αυτή την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου έρχονται για ένα ανεπανάληπτο live με ήχους έντεχνους και swing, οι δημοφιλείς «Δύο + 1 plus», το μουσικό συγκρότημα με τους Ελευθερία Χαβατζανίδου στο τραγούδι, Κώστα Κουρτίδη στην κιθάρα, Σπύρο Κουτσομιχάλη στα κρουστά, και Γιώργο Παράσχου στα πλήκτρα!
-Κλείστε ρεζερβέ να προλάβετε, στα τηλέφωνα 25410 72319 ή 6947 995277.
……
*Σε γλέντι γάμου στη Θάσο βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 12 Οκτωβρίου η Ξανθιώτικη «ορχήστρα γάμων Ξάνθης» με τους τραγουδιστές Γιώργο Κουμουλίδη και Γεωργία Ταστσόγλου και τους μουσικούς τους, τον μαέστρο Μάριο Κιοσσέ στα πλήκτρα και Γιάννη Γαβριηλίδη στο μπουζούκι!
-Και όπως πάντα, μετά τον γάμο ακολούθησε και το ευχητήριο μήνυμα του επικεφαλής της «ορχήστρας γάμων», Γιώργου Κουμουλίδη στο Facebook προς τους νεόνυμφους με την ανάλογη αναμνηστική φωτογραφία:
«Άλλο ένα νέο ζευγάρι που ανέβασε το πήχη ακόμα πιο ψηλά στις απαιτήσεις σας και εμείς χαιρόμαστε που τις φέρνουμε εις πέρας.
Να είστε γεροί και ευλογημένοι...».

Ο Ιούδας