*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Οκτωβρίου

90's party την Παρασκευή 1/11 στις 22:00 στα ΠΡΟΚΑΤ του ΔΠΘ στην Ξάνθη

24 Οκτωβρίου
Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου (18:00), στην Καπναποθήκη «Π» 
η βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Γεωργαντζή: «ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ» Ξάνθης και λοιπής Δ. Θράκης (1912-1920).
Η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, το Ίδρυμα θρακικής Τέχνης & Παράδοσης, οι Γραφικές Τέχνες «ΔΑΛΑΚΑΚΗ» και οι Εκδόσεις «ΣΠΑΝΙΔΗ» σας προσκαλούν την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 στις 18:00, στην Καπναποθήκη «Π» και στην αίθουσα «Βιργινία Τσουδερού» στην Τιμητική Εκδήλωση - Βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Γεωργαντζή με τίτλο: «ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ» Ξάνθης και λοιπής Δ. Θράκης (1912-1920).
Για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσουν:
-Άγγελος Συρίγος, Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής
-Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης
-Νικόλαος Ιωσηφίδης, Συνταξιούχος Οδοντίατρος
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο εκδότης κ. Μιχάλης Σπανίδης.
Είσοδος Ελεύθερη

90's party την Παρασκευή 1/11 στις 22:00 στα ΠΡΟΚΑΤ του ΔΠΘ στην Ξάνθη
Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στις 22:00 στα ΠΡΟΚΑΤ του ΔΠΘ στην Ξάνθη ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών και Υποψήφιων Διδακτόρων της Πολυτεχνικής Σχολής διοργανώνει 90's party για την οικονομική του ενίσχυση.

Σήμερα στις 20:00 στο Στέκι Kardelen στην Ξάνθη 
η παρουσίαση του βιβλίου «Μικρά Διονύσια»
Ο Κώστας Ταβουλτσίδης με τη σύμπραξη του Βαγγέλη Κοντόπουλου στο κοντραμπάσο παρουσιάζουν σήμερα Πέμπτη στις 20:00 στο Στέκι Kardelen στην Ξάνθη τη κοινή τους δουλειά «Μικρά Διονύσια».
Ένα βιβλίο με ποιήματα από τα 24 χρόνια του Κώστα που συνοδεύεται από ψηφιακό δίσκο με μελοποιημένα ποιήματα από τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Άγγελο Μουρβάτη και τον Μπάμπη Κούκο.

The Circle Orchestra το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο Nostos Live
Η ορχήστρα του κύκλου παρουσιάζει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο Nostos Live ένα ξεχωριστό αφιέρωμα σε έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς του λαϊκού μας τραγουδιού, τον Μανώλη Χιώτη και στο εύρος του έργου του.
Οι «The Circle Orchestra» είναι οι:
Βανέσα Κουρτέση: Φωνή
Θάνος Μπούρης: Μπουζούκι /Φωνή
Ezgi Sevgi Can: Κλαρινέτο /Φωνή
Σωτήρης Λέτσιος: Κιθάρα /Φωνή
Πάνος Δημάκης: Μπουζούκι /Φωνή
Shushan Kerovpyan: Κοντραμπάσο /Φωνή
Ela Nuroglu: Κρουστά /Φωνή
Είσοδος: 5 ευρώ

Μάθετε για το επάγγελμα του αναλογιστή
Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο Α' «Γεώργιος Θ. Χατζηκωνσταντίνου» (πανεπιστημιούπολη) και ώρα 12 μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Είσαι προπτυχιακός ή μεταπτυχιακός φοιτητής; Σου αρέσουν τα οικονομικά μαθηματικά, η στατιστική, η χρηματοοικονομική και οι εφαρμογές τους; Εάν ναι, τότε σε περιμένουμε!». Για να μάθετε περισσότερα για: Το επάγγελμα του αναλογιστή, την πιστοποίηση του αναλογιστή και τις επαγγελματικές δυνατότητες που προσφέρει. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με την Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ελευθερία Μωραΐτη, 210 32 22 285,

Διανομή δεμάτων ΣΥΝ - ΕΝΩΣΙΣ από την Ένωση Κυριών Δράμας
Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η διανομή δεμάτων του προγράμματος «ΣΥΝ - ΕΝΩΣΙΣ».
Οι εκατόν είκοσι τρεις (123) ωφελούμενες οικογένειες παρέλαβαν τα δέματα με τα τρόφιμα που τους παρέχει το πρόγραμμα και καλύπτουν τις μηνιαίες τους ανάγκες για σίτιση. Πριν την καθιερωμένη διανομή, πραγματοποιήθηκε ομιλία με αφορμή το μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού, που είναι ο Οκτώβρης. Καλεσμένες ήταν η γυναικολόγος Νίκη Σαραλιώτου και η κυτταρολόγος Χριστίνα Παπαδοπούλου. Στο πλαίσιο της ομιλίας, η κυρία Σαραλιώτου προσφέρθηκε να πραγματοποιήσει αφιλοκερδώς γενική ετήσια εξέταση σε 10 ωφελούμενες του προγράμματος  ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ.



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »