*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Οκτωβρίου

Από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο η Μάνια Ασλάνογλου ξεκινάει και πάλι τα live στην υπέροχη Ξανθίππη

03 Οκτωβρίου
*Αυτό κι αν είναι καλλιτεχνική είδηση. Από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο η Μάνια Ασλάνογλου ξεκινάει και πάλι τα live στην υπέροχη Ξανθίππη (Restaurant cafe).
Ιδού και το σχόλιό της στο fb:
«Ξεκινάμε... κάθε Παρασκευή - Σάββατο !!!!! — μαζί με Mania Aslanoglou III, Mania Aslanoglou II και Ξανθιππη Εστιατόριο Καφέ».
-Ρεζερβέ 25410/23627
(Για τις στιγμές που μένουν... όταν το όνειρο συναντάει την περιπέτεια και το μυστήριο).
……
*Και όπως όλα δείχνουν, τον Οκτώβριο η Μάνια θα τρέχει και δεν θα φτάνει, αφού ήδη ξεκίνησαν και τα υπόλοιπα (έκτακτα) Live της εκτός από την Ξανθίππη!
-Έτσι λοιπόν η ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 20:00 το βράδυ θα τραγουδήσει, μαζί με την ορχήστρα της, και στα εγκαίνια μιας νέας Ψησταριάς – Καφέ που ξεκινάει τη λειτουργία της στη Μέλισσα Ξάνθης!
……
*Επίσης, οι Ξανθιώτες τραγουδιστές, Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου μας ενημερώνουν ότι ξεκινάνε live εμφανίσεις στη γειτονική Χρυσούπολη, μαζί με τον μαέστρο τους Μάριο Κιοσσέ!
-Ιδού τι αποκάλυψαν χθες στο facebook:
«Μια καινούργια πρόταση έρχεται να ομορφύνει τη πόλη της Χρυσούπολης...
Να φας θες; Να πιεις θες; Τι θες; «Έλλήνων Γεύσεις».
Έναρξη Παρασκευή και Σάββατο 4&5/10/19...».
-Καλή επιτυχία παιδιά!
……
*Γενέθλια είχε χθες Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ο δημοφιλής DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ και ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92.1 FM, Τόρης Παπαδήμας ο οποίος δέχθηκε τις ευχές από θαυμαστές και θαυμάστριές του στο facebook με έναν πρωτότυπο τρόπο!
-Δημοσίευσε μια φωτογραφία με έναν Εύζωνα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης, και από κάτω ακολούθησαν δεκάδες ευχητήρια μηνύματα!
-Πάντως, αν εξαιρέσουμε την μοντέρνα ενδυμασία του Τόρη, άνετα θα μπορούσε να γίνει… «τσολιάς»!!!
……
*Σε γνωστό fastfood-άδικο της Κομοτηνής εθεάθη την περασμένη Τρίτη 1 Οκτωβρίου να απολαμβάνει νοστιμότατα hamburger, ο δημοφιλής Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Γεωργιάδης, ο οποίος ετοιμάζεται και παίρνει δυνάμεις για να απολαύσει αύριο Κυριακή στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ τον Γιώργο Τσαλίκη!!!
……
*Δεκάδες θαυμάστριες και θαυμαστές, απέκτησε ο Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου κατά το πρόσφατο ταξίδι του στη Σερβία, ο οποίος να διευκρινίσω δεν μετέβη ως… «γλάστρα» στην αποστολή του Δήμου Λαυρεωτικής στην αδελφοποιημένη πόλη Νις, αλλά ως επικεφαλής της φιλαρμονικής του Δήμου!!!
-Ιδού και το πώς σχολίασε ο ίδιος στο facebook το συγκεκριμένο γεγονός:
«Επίσκεψη στο Aleksinac-Νις (Serbia) Φανταστική εμπειρία!!! Η μουσική δεν έχει όρια γι'αυτό και πρέπει να ταξιδεύει παντού!!! Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την εκδήλωση Φιλαρμονική Λαυρίου-Κερατεας και το λύκειο Ελληνίδων Κερατέας! Είναι περίεργο συναίσθημα να παίζεις σε μια πόλη η οποία βομβαρδίστηκε πριν πολλά χρόνια... Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξανά συμβεί κάτι παρόμοιο σε καμία πόλη και σε καμία χώρα σε όλο τον κόσμο.... #Ειρηνη #Αγαπη #Ανθρωπια #Σεβασμος#».
Ο Ιούδας!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »