*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Οκτωβρίου

Οι ΝΑΔΙΡ ξεκινάνε και πάλι στις 18/10 στα ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ. Στον Καναδά ο Θόδωρος Παούνης

15 Οκτωβρίου
*Μόνο αποκλειστικότητες σας έχω σήμερα από τη στήλη και θα τις μάθετε πρώτοι και καλύτεροι μόνο από τον «ΜΑΧΗΤΗ»!!!
-Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Θόδωρος Παούνης, ο οποίος στο παρελθόν ξεσήκωνε κόσμο με τα καψουροτράγουδά του στις θρυλικές «Χάντρες» και τις «Μάσκες» εκείνης της εποχής στην Ξάνθη, μετανάστευσε στο Τορόντο του Καναδά όπου τραγουδάει για την Ελληνική Ομογένεια στο «POLITEIA CAFE-BAR &LIVE», κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή!!!
«ΠΟΛΙΤΕΙΑ μόνο εδώ ακούτε «ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ», «ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ», «ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ», «ΤΟ ΑΛΑΝΙ» «ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΕ» Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΙΧΟΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ», έγραψε από το Τορόντο στο facebook ο Θόδωρος απευθυνόμενος σε όλους τους Έλληνες μετανάστες του Καναδά!!!
……
*Ποια είναι όμως η ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που αφορά τον Θόδωρο Παούνη;;;
-Κρατηθείτε…. Στο Τορόντο παντρεύτηκε για δεύτερη φορά!
-Η εκλεκτή της καρδιάς του είναι η αγαπημένη του Χρύσα η οποία έκανε και την αποκάλυψη για τον γάμο τους στο Facebook και περιττό να σας πώ τι έγινε από likes αλλά και από ευχές θαυμαστών και θαυμαστριών του Θόδωρου!...
-Δείτε και την ανάρτηση της νέας συζύγου του για το γάμο τους στο Facebook!
……
*Κι όσο για τον πρώην κουμπάρο του Θοδωρή Παούνη, τον Ξανθιώτη ραδιοφωνικό παραγωγό Δημήτρη Γεωργιάδη;;;
-Ετοιμάζει μια μεγάλη «βόμβα» έκπληξη την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!!!
-Κάτι «πήραν τα αυτιά μου» ότι έκλεισε ένα Live με έναν πολύ δημοφιλή τραγουδιστή και ιδιαίτερα αγαπητό στη νεολαία και το αποκαλύπτει σιγά – σιγά με «αινιγματικές» αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook!!!!
-Μια φωτογραφία «αίνιγμα» δημοσιεύω κι εγώ από τη στήλη και περιμένω τον Δημήτρη να μου επιβεβαιώσει αν πρόκειται για τον συγκεκριμένο τραγουδιστή ώστε να αποκαλύψω κι εγώ το πρόσωπό του και να γίνει… χαμός!!!
……
*Επόμενη αποκάλυψη!...
-Το καλοκαίρι έφυγε και οι «Ναδίρ» επιστρέφουν αυτή την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 22:00 το βράδυ στην ταβέρνα «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» στον πεζόδρομο Γ. Σταύρου 18 στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης!!!
-Το δημοφιλές λαϊκο-ρεμπέτικο Ξανθιώτικο συγκρότημα με τον Στέλιο Κολοβό στο τραγούδι και την κιθάρα, τον Νίκο Νικολαϊδη στο μπουζούκι και τον Δημήτρη Δημητρίου στα πλήκτρα, επιστρέφει δυναμικά κάθε Παρασκευή στα «ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» για 4η σαιζόν να μας διασκεδάσει και να μας μαγέψει με τα τραγούδια του!
-Για ρεζερβέ καλέστε στο τηλέφωνο: 25410 73606!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με τον ανεπανάληπτο showman, τραγουδιστή και… τραγουδοποιό, τον Ξανθιώτη Νίκο Στογιαννίδη ο οποίος την άλλη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, παραμονή της γιορτής του Αγίου Δημητρίου, θα τραγουδήσει στο καφέ – ψησταριά «Μέλισσα» στην Μέλισσα Ξάνθης!
-Μην τον χάσετε!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »