*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Σεπτεμβρίου

"Κλειδαρά" έψαχνε χθες ο γιατρός! Μπαράν Μπουρχαν, Τζενάν και Φερτούν με Τσέπελη!

28 Σεπτεμβρίου
Οι δυο… υπερήφανοι… «ανεξάρτητοι»… Τσεπελικοί Τζενάν Τσαρεκτσή του Μπαράν Μπουρχάν και Χασάν Ογλού Φερτούν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Κιμμέρια και Δροσερό εξέλεξαν και τους… ανεξάρτητους! Ζήτω οι συναλλαγές!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
«Ο κόσμος εδώ δύσκολα αντιλαμβάνεται ότι η διοίκηση δεν κάνει τίποτα απλά γιατί τεμπελιάζει και με εύκολα αλλά ανούσια δελτία τύπου και συσκέψεις κρύβει τη γύμνια της. Της αρκεί για να εκλέγεται.
Απόδειξη η επιτυχία για τον πελάτη του νομικού κου Χρήστου Κούτρα και των συνεργατών του. Συγχαρητήρια».
(Ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης για την δικαστική απόφαση σταθμός για την επιδότηση εργασίας 12%)
-Χρήστο Μέτιο για ποιόν χτυπάει η καμπάνα!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
«Δήμος Τσέπελη. Υποτίθεται στηρίζει τους επαγγελματίες της Ξάνθης και οι περισσότερες απευθείας αναθέσεις του Φανουράκη πήγαν σε …γραφεία και ημέτερους της Θεσσαλονίκης!
(σ.σ. Και προσέξατε; Κανείς δεν μιλάει κι απεναντίας όλοι από τα τοπικά ΜΜΕ τον «καλύπτουν»..)
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Υποτίθεται….! Γιατί υπάρχουν κι οι «κολλητοί»  του Φανουράκη…! Αυτό δεν πρέπει να  το ξεχνάμε…

Σεμνά &Ταπεινά
*Να μιλήσω για μια ακόμη δικαίωση; Πάντως χθες δυο δημοτικοί σύμβουλοι για τους οποίους επί μήνες γράφω ότι θα ανεξαρτοποιηθούν –με ανταλλάγματα φυσικά-προκειμένου να στηρίξουν τον Τσέπελη, ήδη έκαναν το…πρώτο βήμα αν και δεν πρόλαβαν, αφού η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης δεν έγινε, λόγω έλλειψης…απαρτίας!
……
*Ποιοι ήταν χθες οι… «ανεξάρτητοι»; Μα ο πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χασάν Ογλού Φερτούν που κάθε όλη τη μέρα βρίσκεται στο γραφείο το Σουά και ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ για μια θέση και ο δημοτικός σύμβουλος Τζενάν Τσαρεκτσή που υποτίθεται θα αποσπαστεί στο γραφείο του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Τζενάν  Τσαρεκτσή!
……
Τώρα πως γίνεται ο βουλευτής να θέλει από τη μια στο γραφείο του τον Τζενάν κι από την άλλη να τραβάει το…»χαλί» κάτω από τα πόδια του Σάββα Μελισσόπουλου, ρωτήστε τους ίδιους!
……
*Ποιοι πήγα…. «αυθορμήτως» να στηρίξουν τον Τσέπελη με την παρουσία τους, ώστε να μπορεί να γίνει απαρτία;
Κι όπως λένε οι κακές γλώσσες, για μια ακόμη φορά του έδωσαν χέρι «βοηθείας» αλλά αυτός συνεχίζει να τους έχει…»μπουκάλα»; Με ο Λύρατζης με την ανεψιά του και τον Καφετζή.
Δέκα ο Τσέπελης –που προτίμησε την ίδια ώρα να κάνει γάμο και να…δημαρχεύει στη θέση του ο Φανουράκης, τρεις ο Λύρατζης και δυο οι ανεξάρτητοι Χασάν Ογλού Φερτούν και  Τζενάν Τσαρεκτσή, σύνολο 15! Αναζητούνται κατεπείγοντος άλλοι…6!
……
*Το… απίστευτο;! Ζητούσε… «κλειδαρά» ν’ αλλάξει τις κλειδαριές του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ χθες ο Ιπποκράτης Καμαρίδης, όταν τον πληροφόρησαν από την δημοτική εταιρεία ότι πήγε κανονικά στο γραφείο του ο Μαρίνος Σδρέβανος!
-Αλλά χθες τουλάχιστον… κλειδαράς δεν βρέθηκε!
(σ.σ. Καλή η απόφαση του Δημάρχου στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ γιατρέ μου, αλλά για να αναλάβεις Πρόεδρος, απαιτείται και απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης. Υπομονή λοιπόν λίγες μέρες… Κι αν θέλεις κλειδαρά, σου στέλνω τον Χάρη αμέσως! Δεν χρειάζεται να σε «τυραννάει» το θέμα τόσο πολύ…).

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή παρακολούθησης αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, κου Τασούλα, ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης σύμφωνα με το άρθρο 43 Α του Κανονισμού της Βουλής θα συμμετέχει στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή παρακολούθησης των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Επίσης με απόφαση της Επικεφαλής της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας του Συμβουλίου της Ευρώπης Βουλευτού Χανίων, κας Ντόρας Μπακογιάννη, o Βουλευτής Ροδόπης θα συμμετέχει στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης καλύπτοντας τη θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου καθώς και στην Επιτροπή Πολιτισμού.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »