*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Σεπτεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Μερσεντές με 12 λαθρομετανάστες, «μπήκε» σε….»σπίτι» μετά από καταδίωξη, στο δρόμο Κιμμερίων-Ξάνθης! (φωτογραφίες ντοκουμέντο)

22 Σεπτεμβρίου

 *12 οι λαθρομετανάστες, κανείς δεν έπαθε τίποτα ευτυχώς, γιατί το αυτοκίνητο ήταν...μερσεντές! Παρόμοιο ατύχημα στην ίδια τοποθεσία και πέρσι με Βούλγαρο οδηγό! 

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Και το πιο πιθανό ο δράστης οδηγός του αυτοκινήτου να μην είχε και…δίπλωμα! Ύστερα από καταδίωξη στο δρόμο -Ιάσμου-Κιμμερίων-Ξάνθη με αστυνομικούς που είχανε κάνει μπλόκο στην είσοδο για να μην μπούνε στα ενδότερα, μερσεντές που έρχονταν με τρομερή ταχύτητα προς την πόλη μεταφέροντας 12 λαθρομετανάστες, μπήκε κυριολεκτικά μέσα σε….σπίτι, υπό τα εμβρόντητα μάτια μάλιστα των αστυνομικών που το ακολουθούσαν.
Το ατύχημα έγινε την Κυριακή το βράδυ (22.40) και ευτυχώς δεν υπήρξε κανείς σοβαρά τραυματίας σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες.
ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ οτι πέρσι οδηγός Βούλγαρος με BMW και βουλγάρικες πινακίδες, έπεσε επάνω στο ίδιο τσιμεντένιο τοιχίο στο πεζοδρόμιο του Δήμου Ξάνθης...Στο νέο ατύχημα το αυτοκίνητο ήταν μερσεντές!!! Με ελληνικές π[ινακίδες.
Κατά γενική ομολογία οδηγός και επιβάτες είχαν κυριολεκτικά "''άγιο"!
 Όπως ζωντανή ευτυχώς είναι και η ηλικιωμένη μητέρα στο ισόγειο του σπιτιού που για μια ακόμη φορά είδε το χάρο με τα μάτια  της.
Επί τόπου στο ατύχημα ήταν και ο Διοικητής Τροχαίας Ξάνθης Ιωάννης Πούλιος και φυσικά και η Ασφάλεια Ξάνθης. Σημειώνεται οτι ο τοίχος αντιστήριξης ανήκει στον Δήμο Ξάνθης. Από πέρυσι δεν έχει επισκευαστεί. Τώρα βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση! Ο Δήμος Ξάνθης να αποκαταστήσει άμεσα το τοιχίο κύριε Ζερενίδη για την προστασία και των ανθρώπων που ζουν στο ισόγειο του σπιτιού.
ΚΑΙ ιδού και μια γενική άποψη της περιοχής όπου έγινε το ατύχημα. Τελευταίο σπίτι δεξιά πάνω στο κυκλικό κόμβο μπαίνοντας στη πόλη απο τα Κιμμέρια η οικία Δημοσθένη Χατζηευφραμίδη. Ο  Δήμος να σπεύσει τάχιστα και να αποκαταστήσει τις ζημιές και το τοιχίο. Πριν το «κακό» τριτώσει!



Επισημαίνεται οτι οι αστυνομικοί είχαν μπλοκάρει το αυτοκίνητο στην είσοδο της πόλης για να το σταματήσουν με αποτέλεσμα ο οδηγός στην προσπάθειά τους να τους αποφύγει...κατέληξε στον μεσότοιχο του σπιτιού.
Ο Θεός πάντως να βάλει πάντως το χέρι του γιατί πολύ φοβόμαστε ότι θα την «πληρώσουν» πεζοί και αθώοι άνθρωπο από αυτές τις ιστορίες με αλλοδαπούς που στις περισσότερες φορές, οδηγούν  στους δρόμους της πατρίδας μας,  χωρίς να κατέχουν ούτε δίπλωμα οδήγησης….!!! 
Δείτε τις φοβερές αποκλειστικές φωτογραφίες απο διερχόμενο φίλο αναγνώστη μας. 








*Αυτές είναι οι φωτογραφίες στο ίδο σχεδόν σημείο όπου ντελαπάρησε ο Βούλγαρος οδηγός πέρσι...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »