*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Αυγούστου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Ο...αχάριστος Κιμ Γιονγκ Ουν, η Δέσποινα, οι "αθλητικές εγκαταστάσεις" και ο Τσέπελης!

13 Αυγούστου
*Ερώτημα κρίσεως. Δηλαδή αν δεν υπήρχε η παρέμβαση της Εισαγγελίας Ξάνθης στο θέμα του γνωστού παιδότοπου της…διαπλοκής –εδώ και μια 12ετία τουλάχιστον ο  Δήμος Ξάνθης κάθε καλοκαίρι όπως πολύ σωστά κατήγγειλε και ο Δημήτρης Μπένης με αυτό το θέμα ασχολείται- θα συνέχιζε επί 3 και πλέον μήνες να λειτουργεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ;;;!!!
-Και δεν θα …συνεδρίαζαν σήμερα Οικονομική Επιτροπή και  Ποιότητα Ζωής Δήμου Ξάνθης;
….
*Ο δικηγόρος πάντως που έκανε την ιστορική «νομική γνωμάτευση» για τον …ιστορικό παιδότοπο με αποτέλεσμα να παρθεί επίσης κι εκείνη η «διάτρυτη» απόφαση του δημοτικού συμβουλίου (220/2017) με τα…μπόλικα ΛΕΥΚΑ, συνεχίζει κανονικά τις ..διακοπές του!Και θα επιστρέψει τελικά μετά τον 15Αυγουστο...Έτσι για την ιστορία! Ρωτήστε και τον Τσέπελη!
…..
*Για την ιστορία υπενθυμίζω ότι:  Εκ των παρόντων δημοτικών συμβούλων της «περίφημης» 220/2017 συνεδρίασης-απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης:
«Μειοψήφησε ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Ανταμπούφης και ψήφισαν λευκό:  «Οι δημοτικοί σύμβουλοι Μπαντάκ Σιαμπάν, Κολλάρος Γεώργιος, Παρτσαλίδου Δέσποινα, Μούρκας Χρήστος και Δρεμσίζης Ιωάννης» απουσίαζε την ώρα της ψηφοφορίας ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ η δημοτική σύμβουλος Ειρήνη Πυρνάρη δήλωσε ότι απέχει από τη συζήτηση και την ψήφιση του θέματος σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99 του Ν.3463/2006.
-Ευθέως λοιπόν αναφέρω ότι όλοι οι υπόλοιποι ψηφίζοντες, θα έπρεπε ήδη να έχουν καθίσει κατηγορούμενοι για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και μάλιστα από δόλο…καθότι την ψήφισαν για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα συγκεκριμένου αυτοδιοικητικού.!
-Δηλαδή θα έπρεπε ήδη να είναι ΥΠΟΛΟΓΟΙ απέναντι στην Δικαιοσύνη!
Ενώ η συγκεκριμένη απόφαση έπρεπε να έχει ήδη ΑΚΥΡΩΘΕΙ από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ!!! Και να απασχολήσει σοβαρά τους Επιθεωρητές Δημόσιας  Διοίκησης, λόγω των οικονομικών συμφερόντων που υποκρύπτει.
-Μετά τα όσα ήδη έχουν καταγγελθεί και δημόσια μάλιστα στις Επιτροπές Ποιότητας Ζωής!
…..
*Αθλητικές εγκαταστάσεις σε…κοινόχρηστο χώρο και μάλιστα σε αστικό πράσινο…με σπιτάκι που αναγράφει επί έτη και το όνομα του…παιδότοπου!
-Αλήθεια δικηγόρε κύριε Γιάννη Παπαχριστόπουλε, οι πελάτες των…αθλητικών εγκαταστάσεων (!!!) που πάνε όταν έχουν ανάγκη για…τουαλέτα; Στο…απέναντι ποτάμι…
Ή στις τουαλέτες του παιδότοπου.
….
* (σ.σ. Και αυτά βέβαια συμβαίνουν όταν επί χρόνια δεν παρενέβη ένας Εισαγγελέας για να βάλει ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ σε όλους αυτούς τους κυρίους… νομικούς, δημοτικούς συμβούλους, αντιδημάρχους, Προέδρους επιτροπών. Δημάρχους  κλπ)
….
*Έπρεπε να είστε το περασμένο Σάββατο στην εκδήλωση πίτας στη Σταυρούπολη να δείτε την επί 5 χρόνια έμμισθη ειδική σύμβουλο του νυν Δημάρχου Ξάνθης Δέσποινα Χατζογλίδου που κάποτε κατηγορούσε ο Τσέπελης γιατί ο…. ως αχάριστος Κιμ Γιονγκ Ουν!  (Μπάμπης Δημαρχόπουλος), πήρε από αυτόν το πολυτελές τζιπ και το έδωσε σε αυτήν!
-Με τη χαρά και ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ κάθονταν στο τραπέζι του!
….
*Μπράβο Δέσποινα! Εσύ είσαι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ νικήτρια των δημοτικών εκλογών, αφού κατόρθωσες στη συσκευασία του ενός, να κατατροπώσεις και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο αλλά και τον  Μπάμπη Δημαρχόπουλο. Υποκλίνομαι…! Ας πρόσεχαν…


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »