*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιουλίου

Το ΛΕΥΚΟ της "διαπλοκής" στο Δήμο Ξάνθης και οι Εισαγγελείς. Κεραυνός στο σπίτι της Εύας και το σχόλιο του Καραμπίνη για την Γκαρά

16 Ιουλίου
Καθοριστική η ψήφος  του… ΛΕΥΚΟΥ  «δίδυμου» Πασχάλη Λύρατζη και Χασάν Ογλού Φερτούν όταν πρόκειται για τα συμφέροντα των… «κοινών» κολλητών! Μέσα σε όλα…
…………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Επειδή ο Δήμαρχος έχει την ευθύνη του διορισμού του κ. Μούρκα ως Εντεταλμένου Συμβούλου και η πλειοψηφούσα παράταξη την  ευθύνη του διορισμού του ως προέδρου της επιτροπής παραλαβής δημοτικών έργων, ΚΑΛΟΥΜΕ το κ. Δήμαρχο:
-Nα  ζητήσει άμεσα την παραίτηση του, και να προβεί στην αντικατάστασή του.
(Οι Ιπποκράτης Καμαρίδης και Χρυσούλα Δημούδη για τον τοπογράφο και δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Μούρκα ως ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ)
-Και ΤΩΡΑ… «κολλητοί» γιατρός και Χρυσούλα Δημούδη με τον Μούρκα… Εκεί που θα τον έστελναν τότε στον Εισαγγελέα! 
…………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Παράκαμψη του Δημοτικού Συμβουλίου: Με υπερεξουσίες ο Μανώλης Τσέπελης!!! Αλλάζει τον νόμο η Νέα Δημοκρατία και πάμε σε άνετη κυβερνησιμότητα των Δήμων με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.
(Ο διαμορφωτής κοινής γνώμης και επικοινωνιολόγος των Τσέπελη -Πασχάλη Λύρατζη Σταύρος Καρυπίδης στο ηλεκτρονικό του Μέσον)
-Δηλαδή κύριε Υπουργέ των Εσωτερικών Τάσο Θεοδωρικάκο η Νέα Δημοκρατία θέλει να δημιουργήσει νέα… ΛΑΜΟΓΙΑ στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Προσωπική απορία. Ειλικρινά αναρωτιέμαι με την δημοσιογραφική έρευνα που κάνω τον τελευταίο καιρό, όταν οι Εισαγγελείς αρχίζουν και τους καλούν και τους ζητούν «εξηγήσεις» για  κάποιες κραυγαλέες αποφάσεις «διαπλοκής» της Επιτροπής  Ποιότητας Ζωής αλλά και της Οικονομικής Επιτροπής που ΖΗΜΙΩΣΑΝ τα συμφέροντα του Δήμου Ξάνθης…
-Ή παρέμβουν αναγκαστικά πλέον οι  Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, διότι το θέμα έχει πάρει ήδη τρομερές διαστάσεις και οι δημοτικοί υπάλληλοι Ξάνθης αρχίζουν και ΦΟΒΟΝΤΑΙ και οι ίδιοι με τις «πιέσεις» που τους ασκούνται ένθεν-ένδεν και από τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη…
-Τι θα πράξει και τι θα πεί το «δίδυμο» Πασχάλης Λύρατζης και Χασάν Ογλού Φερτούν.
-Αφού ο κόσμος το ‘χει πλέον τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι ότι, ΨΉΦΙΣΑΝ λευκό προκειμένου να πουν ΟΧΙ στα πρόστιμα που επέβαλαν οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης, για να εξ-ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ καθαρά και μόνο επιχειρηματικά και προσωπικά συμφέροντα συναδέλφων τους που ανήκουν μάλιστα στην… αντιπολίτευση;
…..
*Ποιο είναι μάλιστα το ωραίο της υπόθεσης; Ότι σε συγκεκριμένη υπόθεση που οι συγκεκριμένοι κύριοι ψήφισαν ΛΕΥΚΟ προκειμένου να μην μπει πρόστιμο από τις υπηρεσίες σε καραμπινάτες παρανομίες επιχείρησης στενά συνδεδεμένης με τον συνάδελφό τους, «γάτα» ο… Χρήστος Μούρκας διαφώνησε μαζί τους, τους άδειασε και… ψήφισε ΥΠΕΡ των υπηρεσιών!!!!
……
*Και με ποιο απλά λόγια, ο Χρήστος Μούρκας μου θύμισε την θέση που πήρε και για τις άδειες του Κυβερνείου επί Φανουράκη-Λάκη Στυλιανίδη και για τον κοινόχρηστο!
-Τουτέστιν μόνο με την υπόθεση της  Αγριανής και του Απόστολου Αγκόρτσα την «πάτησε» άγρια, αλλά που να ξέρει ότι ο πρώην Αντιδήμαρχος Δόμησης δεν πλήρωνε δημοτικά τέλη ούτε στο  Δήμο Ξάνθης, ούτε όμως και στο Δήμο Μύκης!!!
‘Ή ότι εγώ είχα στα χέρια μου ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΟΡΑΣ της Αγριανής στο οποίο ως τοπογράφος υπέγραφε ότι το ακίνητο ανήκει στο… Δήμο Ξάνθης!!!
-Κι ο νοών νοείτω…
……
*Και η είδηση. Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή αύριο Τετάρτη υπό την Προεδρία του  Προέδρου της και αντιδήμαρχου Ξάνθης Κυριάκου Παπαδόπουλου (σ.σ. Για να δω θα είναι παρόντες Πασχάλης Λύρατζης, Θωμάς Ξανθόπουλος, Κατερίνα Μαυρομάτη, Δέσποινα Παρτσαλίδου και… Τσέπελης);
-Ενώ η Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δέσποινα Παρτσαλίδου, δεν έχει ακόμη ορίσει συνεδρίαση!
-Το γιατί; Ας απαντήσει η ίδια αν όχι σε μας, αλλά στον Εισαγγελέα Ξάνθης κ.Μηνά Στρουμπή!! Κι ο νοών νοείτω…
......
(σ.σ. ΚΟΥΙΖ Με το γνωστό αυτοκίνητο...άσπρο αυτοκίνητο του Τσέπελη, αντιδημαρχίνα του Δημαρχόπουλου ή....λάθος είδαν τα ..."μάτια" μου; Κι ήταν κάποια που  της έμοιαζε;) 
....
*Και μια πρόγνωση και κρατήστε την απο τώρα. Πολύ πιο σύντομα απο την διετία θάχουμε νέο Δήμαρχο στη Ξάνθη. Θάναι ο γιατρός; Θάναι ο Ζερενίδης; Θάναι κάποιος άλλος;  

ΚΕΡΑΥΝΟΙ «ΧΤΥΠΗΣΑΝ» ΣΤΑ ΑΒΔΗΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΒΔΗΡΩΝ
 Next tv,  τη Δευτέρα το πρωί «κεραυνοί» χτύπησαν και προκάλεσαν τρομερές ζημιές στο σπίτι της πρώην Δημάρχου Αβδήρων Εύας Τσακίρη αλλά και το κέντρο Υγεία Αβδήρων, τρομερές καταστροφές και ζημιές.
Απίστευτο δυστυχώς όμως αληθινό! Όπως λοιπόν «αποκάλυψε» χθες ο Ιπποκράτης Γαλάτης στην «Ανοιχτή γραμμή» του
Το ευτύχημα είναι βέβαια ότι δεν υπήρχαν ανθρώπινα θύματα, η πρώην Δήμαρχος όμως ακόμη δεν μπορεί να συνέρθει από το ΣΟΚ όπως και οι γιατροί και το προσωπικό του Κέντρου Αβδήρων!

Το σχόλιο του Αθανάσιου Καραμπίνη για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Νατάσα Γκαρά!
Το θράσος της κ Γκαρά
Αξιότιμε κ Διευθυντά
Απορώ για το γεγονός ότι, στο maxitisthrakis.blogspot.gr της 14.7.2019 (σ.σ. Σελίδα 9 σημερινού έντυπου Μαχητή), σας προξενεί εντύπωση το θράσος της κ Γκαρά. Να σας θυμίσω ότι η κ Γκαρά μαζί με τους άλλους βο(υ)λευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  ήταν που καταφέρονταν εναντίον του ΔΠΘ και ψήφισαν νομοσχέδια ώστε να μείνει το πανεπιστήμιο μας με τους μισούς φοιτητές του.
Με τιμή
Καθηγητής Αθανάσιος Καραμπίνης
Πρώην Πρύτανης ΔΠΘ

Η σημαία με τον αετό του Πόντου και το σήμα της Γενοκτονίας στην κορυφή του Ολύμπου από τους Τραντέλλενες Ξάνθης.


Η σημαία με το μονοκέφαλο αετό του Πόντου και η σημαία με το "G" το λογότυπο που καθιερώθηκε από τους Ποντιακούς συλλόγους το 2019 ενόψει της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, κυματίζουν από το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 στην κορυφή "Μύτικας" του Ολύμπου, στα 2918 μέτρα.
Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε από μέλη του Συλλόγου Ποντίων Χορευτών Ξάνθης «Τραντέλλενες» τα οποία δήλωσαν πως "η ανάγκη να κάνουμε το χρέος μας προς τους αδικοχαμένους προγόνους μας, μας οδήγησε στην κορυφή της Ελλάδας. Υψώσαμε τη σημαία με το σύμβολο της Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στην κορυφή "Μύτικας" του βουνού των Θεών, στα 2918m. Η σημαία έμεινε εκεί να κυματίζει και να κάνει παρέα, εκεί ψιλά, με τις αθάνατες ψυχές τους".
epontos.gr
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »