*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιουλίου

Αλάτι & Πιπέρι Ξεκινάει την Τετάρτη 24 Ιουλίου η 25η Συνάντηση Νέων Άρδα

11 Ιουλίου
Άβδηρα Ιστορίες της Σελήνης στο φως της πανσελήνου του Ιουλίου
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης προσκαλεί τους μικρούς της φίλους την Τρίτη, 16 Ιουλίου στον αρχαιολογικό χώρο Αβδήρων για να απολαύσουμε μαζί το φως και τη μαγεία του ολόγιομου φεγγαριού στους δρόμους της αρχαίας πόλης.
Τα παιδιά, ηλικίας 6 – 12 χρονών, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αφήγηση παραμυθιών με θέμα τη σελήνη από τις αρχαιολόγους Μαρία Χρυσάφη και Δέσποινα Σκουλαρίκη και να περπατήσουν ανάμεσα στα κατάλοιπα της πόλης, αναζητώντας και δημιουργώντας μία φανταστική ιστορία.
Απαραίτητη είναι η παρουσία ενός ενήλικα για κάθε παιδί κατά τη διάρκεια του προγράμματος καθώς και η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 25410-51003 (ώρες 07.00-15.00, Δευτέρα - Παρασκευή).
Διάρκεια προγράμματος: 20.00 - 22.00
Είσοδος ελεύθερη.

Ξεκινάει την Τετάρτη 24 Ιουλίου η 25η Συνάντηση Νέων Άρδα
Από την Τετάρτη 24 μέχρι και την Κυριακή 28 Ιουλίου θα διεξαχθεί η 25η Συνάντηση Νέων Άρδα στις Καστανιές του Έβρου, με το ακόλουθο πρόγραμμα συναυλιών:
Τετάρτη 24 Ιουλίου: Locomondo, Marko Markovic brass band, Στέλιος Σαλβαδόρ – Μωρά στη Φωτιά
Πέμπτη 25 Ιουλίου: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Νικόλ Σαραβάκου, Ακριτικός ήχος
Παρασκευή 26 Ιουλίου: Ελένη Φουρέιρα, Αναστάσιος Ράμμος, Στέλιος Βραχιόλογλου
Σάββατο 27 Ιουλίου: Φωτεινή Βελεσιώτου - Haig Yazdjian, Dilek Koç – Darina Slavcheva Slavova
Κυριακή 28 Ιουλίου: Κωνσταντίνος Αργυρός, Έλενα Τσαγκρινού, Dj Giannis Lachanas.

Στις 23 Ιουλίου στην Κομοτηνή το «Φεστιβάλ Νεολαίας» 
από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης
Τον Ιούλιο στην Κομοτηνή πρόκειται να λάβει χώρα, για μία ακόμη χρονιά, το Φεστιβάλ Νεολαίας υπό την αιγίδα του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Την εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην κεντρική πλατεία Ειρήνης στις 31 Ιουλίου προγραμματίζονται μουσικά συγκροτήματα που θα παρουσιάσουν πρόγραμμα ποικίλων ειδών μουσικής, παραστάσεις παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων, έκθεση φωτογραφίας, ομιλίες επισήμων φορέων και τέλος τιμητική εκδήλωση και βράβευση σε πρόσωπα και φορείς που έχουν προσφέρει και προσφέρουν σε καίριους τομείς της κοινωνικής, οικονομικής, πολιτιστικής και πνευματικής ζωής του τόπου μας. Συνδράμει οικονομικά με 2.000 ευρώ η Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Ζήσε την μαγεία του φεγγαριού στο GOA BEACH BAR...
Ζήσε την μαγεία του φεγγαριού στο GOA BEACH BAR... στην παραλία Μαγγάνων την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 23:00 σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό που θα σας συναρπάσει και με τις καλύτερες μουσικές επιλογές από τους DJ JOHN RAISE και DJ MIKE
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ GOA  BEACH BAR

Αποχαιρετιστήρια εκδρομή του ΚΟΞ στο Water Park στη Δράμα
Αύριο Σάββατο 13-7-2019 ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει ημερήσια εξόρμηση στο Ποσειδώνιο Water Park στη Δράμα.
Πάρτε τους φίλους σας και ελάτε να διασκεδάσουμε τρελά!
Σας περιμένουμε όλους!!!
Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 6932445518 & 6944317172.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

26η Γιορτή Βιβλίου στη Δράμα
Αύριο Σάββατο 13 Ιουλίου διοργανώνεται στη Δράμα η 26η Γιορτή Βιβλίου με τίτλο: «Η Δράμα στον αστερισμό της Λογοτεχνίας»
Όλος ο κόσμος θα μπορεί να συμμετέχει στις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις (βιβλιοπαρουσιάσεις, εκδηλώσεις για παιδιά) που στοχεύουν στην προώθηση της φιλανάγνωσίας και του βιβλίου ως πολιτιστικό αγαθό.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »