*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουνίου

Αλάτι & Πιπέρι Η Φαίη Ρουμπίνη σήμερα Τετάρτη στο My Club

05 Ιουνίου
Τα Κομνηνά τιμούν την μνήμη των εκτελεσθέντων και σφαγιασθέντων κατοίκων του χωριού από τον Βουλγαρικό Στρατό κατοχής
Από την τοπική Κοινότητα Κομνηνών πήραμε την παρακάτω πρόσκληση:
Την Κυριακή 09 Ιουνίου και ώρα 11:00 πρωινή, τιμούμε την μνήμη των εκτελεσθέντων και σφαγιασθέντων κατοίκων του χωριού μας από τον Βουλγαρικό Στρατό κατοχής, την 12-6-1944. Θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση και ομιλία για την αποφράδα εκείνη ημέρα, από τον κ Ζουρνατζίδη Νικόλαο.
H πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κομνηνών
Τοπουζίδου Κυριακή

Η Φαίη Ρουμπίνη σήμερα στο My Club
Σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου το My Club στην Ξάνθη διοργανώνει ακόμη ένα live, το τρίτο κατά σειρά για φέτος, με την εκπληκτική νεαρή τραγουδίστρια Φαίη Ρουμπίνη!
-Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ με το ποτό σας.
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 73536 και καλή σας διασκέδαση!

Η Greeces Next Top Model, Ειρήνη Καζαριάν, αύριο Πέμπτη 6 Ιουνίου στην Ξάνθη!
Αυτή την Πέμπτη, 6 Ιουνίου, από τις 18:00 έως και τις 20:00, στο κατάστημά DUST+CREAM, στην οδό  Βασ. Κωνσταντίνου & Κονίτσης 5 στην Ξάνθη, διοργανώνεται ένα μοναδικό Beauty Meetup με τo Greeces Next Top Model, Ειρήνη Καζαριάν γεμάτο δώρα και εκπλήξεις αλλά και μοναδικές προσφορές! Πάρε τις κολλητές σου κι ελάτε να γνωρίσετε και να βγείτε φωτογραφίες με την Ειρήνη Καζαριάν! Εσύ θα λείπεις;

Εκδήλωση Καθαρισμού της Παραλίας Ερασμίου στο πλαίσιο εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος
Ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου – Βιστωνίδας - Ισμαρίδας και Θάσου, σε συνεργασία με την “Energean Oil & Gas”, διοργανώνει εκδήλωση καθαρισμού της παραλίας Ερασμίου, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 10:00 π.μ. στην Παραλία Ερασμίου, δίπλα στο αρδευτικό κανάλι Ερασμίου, ανατολικά του ποταμού Νέστου. Θα συμμετέχουν μαθητές Δημοτικών Σχολείων και φοιτητές από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Cocktail Party Παρασκευή 07/06 στον προαύλιο χώρο των Φοιτητικών Εστιών στα Κιμμέρια
Για μία ακόμα χρονιά η ESTIEM LG Xanthi σας προσκαλεί στο καθιερωμένο Cocktail Party για το καλωσόρισμα του καλοκαιριού!
Παρασκευή 07/06 στον προαύλιο χώρο των Εστιών (Κιμμέρια) μετά τις 22:30.
Ελάτε να υποδεχτούμε μαζί την εξεταστική με δροσιστικά Cocktails παρέα με τους Vigil, Ailia και Thanasis Loupo στα decks!
Cocktails: 3,5€ & 4€. Drinks: 3€. Beer: 1€
Δρομολόγια λεωφορείων
Για εστίες: 00:00 και 01:00
Για πόλη: 04:00 και 05:00
Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Διεθνές επαγγελματικό συνέδριο και παράλληλες δράσεις εναλλακτικού τουρισμού στην Ξάνθη.
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο πλαίσιο του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», μαζί με τους συντελεστές του προγράμματος κατάρτισης στον εναλλακτικό τουρισμό διοργανώνουν στην Ξάνθη (8 και 9 Ιουνίου), διεθνές επαγγελματικό συνέδριο με τίτλο «Ξάνθη: Εναλλακτικές Προοπτικές – από τις γαστρονομικές αναζητήσεις στη βιώσιμη και ηθική ανάπτυξη» και διαδραστική επίδειξη δράσεων πολιτισμικού τουρισμού και τουρισμού ευεξίας.

Το συνέδριο που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ξάνθης θα αναπτυχθεί σε δύο άξονες. Ο πρώτος θα αφορά στην προβολή, αξιοποίηση και ανάδειξη της αυτόχθονης φυλής της βραχυκερατικής αγελάδας ως πολιτιστικού πόρου και εργαλείου μάρκετινγκ, και ο δεύτερος στον πολιτισμικό τουρισμό και τον τουρισμό υγείας και ευεξίας, στην χρήση της τεχνολογίας και στην αναγκαιότητα της διαχείρισης ποιότητας και υπηρεσιών πιστοποίησης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »