*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

Εορταστική ατμόσφαιρα στην γιορτή λήξης των Ακαδημιών του Λεύκιππου

14 Ιουνίου
Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα διεξήχθη, την Τετάρτη το απόγευμα στο κλειστό αθλητικό Κέντρο «Φ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ» στην Ξάνθη, η γιορτή λήξης των υποχρεώσεων των Ακαδημιών του Λεύκιππου της σεζόν 2018-2019.
Οι μεγάλες φετινές επιτυχίες του Συλλόγου έδωσαν έναν ξεχωριστό πανηγυρικό τόνο στην φετινή γιορτή από την οποία δεν έλειψε κανείς.
Μικροί αθλητές οι οποίοι αποτελούν το λαμπερό μέλλον του Λεύκιππου, προπονητές, διοικούντες και γονείς ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη με τον πρόεδρο του Λεύκιππου κ. Ματθαίο Σαββίδη να υπόσχεται μια νέα χρονιά γεμάτη εκπλήξεις για τους μικρούς μας καλαθοσφαιριστές αναλύοντας το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Συλλόγου ενώ μίλησε και για τον διακαή πόθο του Λεύκιππου , που δεν είναι άλλος από τον «Λευκιππισμό», την καλλιέργεια δηλαδή της αγάπης προς τον Σύλλογο αλλά και το άθλημα.
Επίσης τόνισε ότι η Διοίκηση θα βρίσκεται πάντα κοντά σε αθλητές και γονείς δημιουργώντας όλες τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου τα παιδιά να αναπτύξουν το ταλέντο τους.
Στο τέλος της ομιλίας του ο κ, Σαββίδης ανακοίνωσε ότι για την νέα χρονιά υπεύθυνος των Ακαδημιών του Λεύκιππου θα είναι ο κ. Λεωνίδας Μαγιάνης, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση μαζί με τον νέο προπονητή του Λεύκιππου κ. Χρήστο Βαχαρίδη.
Κατά την διάρκεια της γιορτής οι μικροί αθλητές του Λεύκιππου έπαιξαν διαγωνιστικά παιχνίδια ενώ σε όλους τους αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την παρουσία σας στην σημερινή μας γιορτή!











Share this

Related Posts

Previous
Next Post »