*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιουνίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Ουδείς υπεράνω των Νόμων....Και κυρίως η "διαπλοκή" στο Δήμο Ξάνθης

25 Ιουνίου
ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΜΒΑΡΔΕΑ
Ούτε οι ύβρεις και απειλές με πτοούν, ούτε χυδαιότητες και συκοφαντίες. Δεν πρόκειται δηλαδή να «παζαρέψω»  τις θέσεις που εκφράζω για το συνεχιζόμενο «σκάνδαλο» του χώρου πρασίνου της πόλης μας δίπλα στο ποτάμι, προϊόν διαπλοκής συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξάνθης με την κάλυψη και του νυν Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου που κατά τον brother Τ. Καμαρίδη μου… «κάθεται» κιόλας!
Είμαι απόλυτος διότι η δημοσιογραφική μου έρευνα είναι ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ απόλυτα και μιλάω με έγγραφα και φωτογραφικό υλικό.
Ειδικότερα λοιπόν οι  δυο αντιδήμαρχοι Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Λομβαρδέας της Δόμησης (σ.σ. Με την ηθική αυτουργία και του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης…) ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ και μάλιστα με ΔΟΛΟ! Κι αδιαφορώ παντελώς αν με βρίζει για το θέμα του παράνομου παιδότοπου κι ο γιατρός ή…βρίζει αυτούς όπως παραπονιέται ο Κυριάκος και ζητάει και τα…ρέστα από πάνω.
Το συγκεκριμένο θέμα είναι σκάνδαλο και όταν το αναπτύξουμε σε όλες τις πτυχές του, τότε θα «ταρακουνηθεί» πάρα πολύ στο Δήμο Ξάνθης αλλά και οι υπηρεσίες! 
Καθαρά και λοιπόν και ξάστερα…
Όποιος έχει αντίθετη άποψη, ιδού και οι Εισαγγελείς που κατά την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε ήδη να έχουν κινηθεί και αυτεπαγγέλτως, μετά τα δημοσιεύματα του «Μαχητή» ακόμη και… εναντίον μας! Αν θεωρεί ο Εισαγγελέας Ξάνθης ότι διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις…
(σ.σ. Διότι εκτός των άλλων, είναι και θρασείς οι άνθρωποι, νομίζοντας ότι είναι υπεράνω των Νόμων και αντί της σιωπής…απειλούν και ότι θα μας… «εξαφανίσουν» κι από πάνω! Ιδού λοιπόν η Ρόδος..)
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ, ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
Το πώς σχολιάζει ο κόσμος ειδικά το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης, δεν χρειάζεται να το πω εγώ, το ακούς στη «πιάτσα» από τους ίδιους τους ψηφοφόρους και τους πολίτες.
Είναι εμφανές ωστόσο ότι η Νέα Δημοκρατία και στη Ξάνθη έχει σαφές προβάδισμα, διότι ο κόσμος θέλει να «διώξει» Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο αυτοί που κοινοβουλευτικά θα εκπροσωπήσουν την Ξάνθη στην επόμενη Βουλή, δεν πείθουν ούτε τους… ίδιους τους εαυτούς του, αφού άπαντες σχεδόν ήταν επί 4 χρόνια τελείως  ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, «φυτευτεί» και «εξαφανισμένοι» από παντού, χώρια που υπάρχει υποψήφιος που διακρίνεται μόνο για… «επιδόσεις» νύχτας που δυστυχώς προσβάλουν την ίδια την πολιτική ζωή του τόπου μας…
Η θέση λοιπόν του «Μαχητή» από την ώρα που από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας απουσιάζουν ένας Αλέξανδρος Κοντός, μια Δέσποινα Σταμπουλή  ένας Κωνσταντίνος Μαλάκης, είναι πολύ πιο… απλή!
Ο κόσμος ας κρίνει τον πιο σοβαρό, έντιμο και ικανό υποψήφιο βουλευτή στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας κι ας τον στείλει στη Βουλή, έτσι ώστε να μην… γκρινιάζει τουλάχιστον για την μετέπειτα επιλογή του.
Και για να είμαι και πιο ξεκάθαρος. Υποψηφιότητες –και μιλάω για τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων στο Νομό Ξάνθης- που συνδέονται στενά με αλήτικες συμπεριφορές ή όσοι τις έχουν γνωρίσει από κοντά ξέρουν και πόσο ΑΝΙΚΑΝΟΙ είναι, διότι δεν μπορούν να ανοίξουν καν το στόμα τους, καλό είναι να απομονωθούν. Βέβαια το «είδος» ευδοκιμεί στις μέρες μας στη Ξάνθη, οπότε και δική μας άποψη περιττεύει…!
Γιατί όχι; Αφού όλα πλέον τα έχουμε δει στη Ξάνθη…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »