*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Λαϊκή βραδιά στη Μάνδρα...

27 Ιουνίου
*Ξεκινάω τη στήλη σήμερα με μια άκρως καλοκαιρινή και… δροσιστική είδηση!!!
-Αυτή την Κυριακή 30 Ιουνίου από τις 10:00 το πρωί, στο beach bar White την παραλία Ερασμίου Ν. Ξάνθης, διοργανώνεται τουρνουά beach tennis!!!
-Πάρτε τη ρακέτα σας και δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6975902539, ή στο Facebook «Lemonidis Anastasios», γιατί τα έπαθλα είναι πολύ… ελκυστικά!
-Ο νικητής κερδίζει: 300 ευρώ!
-Ο φιναλίστ (2ος): 150 ευρώ
-Και ο 3ος 1 φιάλη MOET Ice!
-Κόστος συμμετοχής : 10€/άτομο
-Μεγάλος χορηγός του τουρνουά είναι το My Club!
……
*Λαϊκή Βράδια  με ζωντανή μουσική, διοργανώνεται αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου, στον υπέροχο εξωτερικό χώρο της πλατείας Μάνδρας Ξάνθης, από το… «πεινολογιο και την «Παμ πλατεία»!
-Θα τραγουδήσουν η Ελένη Σπυριδάκη ο Δημητρης Μορφοπουλος και ο Γιαννης Τζατζανας που θα αναλάβουν τη διασκέδασή σας με τα τραγούδια τους.
Πάτε να ξεφαντώσετε με άφθονο καλό φαγητό και πολύ κέφι.
Ώρα έναρξης 21:00.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2541054049.
……
*Αυτό το τριήμερο, Παρασκευή 28, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετεινού διοργανώνει για άλλη μια χρονιά τις Πολιτιστικές & Αθλητικές Εκδηλώσεις «Αλεκτόρια 2019» στον πετεινό Ξάνθης!
-Το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ποδοσφαιρικό αγώνα, αθλητικές εκδηλώσεις αλλά και Ποντιακή – Λαϊκή συναυλία αύριο Παρασκευή στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου του χωριού με τους Μπάμπη Ιωακειμίδη (τραγούδι), Τάσο Πετρόπουλο (λύρα), Γιώργο Χαραλαμπίδη (νταούλι), Νίκο Γκίκα και Θεανώ Βατίδου (τραγούδι), Στέλιο Αχταρίδη (μπουζούκι) και Χρήστο Αρβανιτίδη (πλήκτρα).
……
*Όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και σήμερα το δημοφιλές Baiser cafe-bar στην οδό Βασ. Σοφίας 5 στην Ξάνθη, διοργανώνει άλλη μια ESSENTIAL live βραδιά με τους Terry Loup (DJ), Huggy Sammy (σαξόφωνο) και Alex Mush (Percussions).
-Το event ξεκινάει στις 21:00 ακριβώς.
Μη χάσετε αυτή την υπέροχη καλοκαιρινή μουσική βραδια!
……
*Την πρώτη της εμφάνιση πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή 23 Ιουνίου στις 19:00 μπροστά στην Εθνική Τράπεζα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ξάνθης με την μαέστρο της Νίκη Μαζαράκη, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής μουσικής 2019!
-Ιδού και το μήνυμα της μαέστρου στο Facebook για την όμορφη συναυλία:
«Μετά την πρώτη μας εμφάνιση στο Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής μουσικής, μόνο περηφάνια μπορώ να νιώσω για την υπέροχη ομάδα που έχουμε δημιουργήσει! Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Ξάνθης!!!! Συνεχίζουμε!!!».
……
*Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει τη σαιζόν, το Postmodern bar LOLA στην παλιά πόλη της Ξάνθης, αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 21:00!
«Μετά από 1μιση χρόνο, ο TROUF μαζί με όλο το team επιστρέφουν δυναμικά στη γενέτειρά τους για ένα και μοναδικό show το οποίο κλείνει τη season με τον καλύτερο τρόπο...
-Παρουσίαση δίσκου ΚΙΝΗΤΡΑ
-Παλιά αλλά και νέα exclusive κομμάτια
-Special guests TBA
Ελάτε να το ζήσουμε όπως κάθε φορά..Δεν πρέπει να το χάσετε...
Θα μπορείτε να προμηθευτείτε και το νέο Merch του TROUF
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 6 ευρώ
On decks: Dj Destro»!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »