*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιουνίου

Αλέξανδρος Κοντός, Δημ. Σαλτούρος, Μαρίνα Παυλίδου, Αμέτογλου Χουμέιρα και Χαμάτς Χαμδή το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό Ξάνθης

08 Ιουνίου
 Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός
 Ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και δικηγόρος Δημήτρης Σαλτούρος
 Η δικηγόρος Μαρίνα Παυηλίδου

Η κυρία Α μέτογλου Χουμέϊρα Φ. Μαιευτήρας - Γυναικολόγος
.....
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογραφικούς, έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ξάνθης το βράδυ της Παρασκευής ως εξής:
1.Αλέξανδρος Κοντός, πρώην υπουργός και βουλευτής, οικονομολόγος.
2.Δημήτρης Σαλτούρος, πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, δικηγόρος.
3.Μαρίνα Παυλίδου, δικηγόρος
4.Αμέτογλου Χουμέϊρα Φ. Μαιευτήρας - Γυναικολόγος.
5.Χαμάτς Χαμδή, γιατρός χειρούργος, ουρολόγος.
   Επίσημα το κόμμα θα δώσει το ψηφοδέλτιο την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιουνίου, ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί Μαρίνα Παυλίδου, Δημήτρης Σαλτούρος και Χαμάτς Χαμδή που ξεκίνησαν και τον προεκλογικό τους αγώνα εδώ και λίγες μ.ερες. 
Η Μαρίνα Παυλίδου νοίκιασε μάλιστα και το εκλογικό της κέντρο επί της οδού Βόγδου 20 απέναντι από τα δικαστήρια, (γραφεία Δήμογλου ) και ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία με επισκέψεις στην ορεινή περιοχή και τον κάμπο, ενώ ο γιατρός Χαμάτς Χαμδή είναι απο το Δημάριο,  ανεψιός του φανατικού Μητσοτακικού πολιτευτή Ντελή Γιουσούφ και αποτελεί την έκπληξη του κόμματος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντιρρήσεις εξέφρασε για την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο εκ μέρους της κ.Αμέτογλου Χουμέϊρα –ήταν και υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος- που ωστόσο κάμφθηκε τελικά να στηρίξει την παράταξη και είπε το «ναι».
Επίσημα πάντως σύμφωνα με τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη τα ψηφοδέλτια θα ανακοινωθούν στον τύπο την Τρίτη 11 Ιουνίου. 
Ωστόσο στην εφημερίδα  ΤΑ ΝΕΑ του Σαββάτου ήδη αναγράφονται τα ονόματα των Αλέξανδρου Κοντού (επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ στο Νομό Ξάνθης) και της Μαρίνας Παυλίδου, κόρης του Αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη και δικηγόρου. .

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »