*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Εγώ Τένη αδελφοκτόνος δεν γίνοναι..! Πάμε τώρα και στην Μαρίνα Παυλίδου...! Που προκαλεί κι όλας..

14 Ιουνίου
Μαίρη μου, τέλεια τα σουτζουκάκια δια… «χειρός Σωτήρη»… η συνταγή όμως είχε και πολλά υλικά… Σύριζα! Δεν τα άντεχε το «στομάχι» μου…Οπότε επέλεξα...Μαρίνα!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Στην πορεία μου πάντα υποστήριζα τα προφανή και όσα διευκολύνουν την ζωή τού κάθε συνανθρώπου. Και δεν το μετανιώνω. Άλλωστε ποτέ δεν επεδίωξα επαναστατικές γυμναστικές… Και μη με κατηγορήσετε για άσχετο και χωρίς αγάπη για το περιβάλλον.
ΆΛΛΩΣΤΕ Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΗΛΙΑ ΜΑΣ
(Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης στο fb, τασσόμενος ευθέως υπέρ της ασφαλτόστρωσης της Θηλιάς)
-Οι ψήφοι των κατοίκων του Κενταύρου μάλλον τον ενδιαφέρουν περισσότερο από τις 5.000 υπογραφές που μαζεύτηκαν κατά της ασφαλτόστρωσης…
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Προς Π. Παπαδόπουλο, «Μαχητή», ενταύθα: Πάλι με έπιασες στο «βρομόστομά» σου, εμφανίζοντας με ως «μονίμως αγωνιών» για το αν θα μου καθίσουν ή όχι οι πολιτικοί που διαχειρίζονται την εξουσία!
(Ο Τένης Καμαρίδης στα «Κερασάκια» του)
-Sorry Τένη μου, αλλά τέτοιες ορολογίες αν θα μου.. «καθίσει» ο Τσέπελης ή όχι… αποτελούν δικές σου πνευματικές ιδιοκτησίες. 

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ξανά αντιδήμαρχος Αβδήρων η Παρασκευή  Ρούφου μέχρι 31.08.2019 στη θέση της Ζουρνατζίδου Κωνσταντινιάς Χρηστακίδου!
Διαβάστε τις αρμοδιότητές της, στη σελίδα 12. (σ.σ. Στην ουσία όλες οι αρμοδιότητες  της προκατόχου του…)
……
*Συνεχίζει να με προκαλεί δυστυχώς ο Τένης Κ. και να με καθυβρίζει απροκάλυπτα. Κατανοητός ο πανικός του, κατανοητό ακόμη και τις δικές του «ύβρεις» και «ορολογίες» περί…δημάρχων που μου κάθονται ή δεν μου κάθονται να προσπαθεί εκ των υστέρων να τις.."αποταχτεί"!
Του λέω όμως ευθαρσώς!
-Εγώ ... ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΣ δεν γίνομαι!
……
*Κι επειδή Τένη μου, θες δεν θες…κυλάει στο αίμα σου και ολίγον έως πολύ… ΘΡΑΚΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, έλα να δεις πως ο… Δημαρχόπουλος (που) μου… «κάθισε» με το ραβασάκι που μας έστειλαν οι υπηρεσίες του με ημερομηνία ναι μεν Οκτώβρης 2018, αλλά κοινοποίηση… ΜΕΤΑ τις εκλογές!!!
(σ.σ. Άντε να σας κάνω όλους μαζί να ευτυχήσετε και να… χαρείτε στην.. ευδαιμονία σας, ώστε να περάσετε και πιο ευχάριστο το….3ήμερο..) Όλοι θα ζήσουμε...κι εσείς με τα πολλά κι εμείς με τα δικά μας...!
……
*Πάμε ωστόσο και παρακάτω:
«Με πολλά χαρακτηριστικά του αείμνηστου πατέρας της Γιώργου Παυλίδη, όπως εργατικότητα, μαχητικότητα, μεθοδικότητα και νοικοκυροσύνη, προσθέτει ωστόσο και τα δικά της προσωπικά χαρακτηριστικά, γιατί εκτός από «Παυλίδου» αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι και «ΜΑΡΙΝΑ»… εγκωμιάζει  ο Τένης Καμαρίδης την δικηγόρο που «βόλεψε» ο Μέτιος ΕΡΗΜΗΝ των δικηγορικών συλλόγων Ξάνθης, Ροδόπης κλπ ως δικηγόρο στην Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας ΑΜΘ για τους γνωστούς λόγους με αμοιβή μόνο… 40.000 ευρώ συν ΦΠΑ!
……
*Συμφωνώ απολύτως Τένη μου. Η Μαρίνα Παυλίδου αποδείχτηκε μετά τον θάνατο του Αείμνηστου πατέρα της, όπως ακριβώς τα λες…
Και μεθοδική αλλά… εργατική για τα… συμφέροντά της! Μόνο που δεκάδες δικηγόροι στη Ξάνθη, στη Ροδόπη, στη Καβάλα κλπ ΚΛΕΙΝΟΥΝ τα δικηγορικά τους γραφεία, γατί δεν μπορούν να πληρώσουν τα ενοίκια! Είναι δηλαδή ΦΤΩΔΑΚΙΑ!!!
-Ενώ η συγκεκριμένη κυρία έχει κληρονομήσει ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ γραφειάρα και ο Μέτιος για να «καπηλευτεί» το «επώνυμό» της, την προσέλαβε ως δικηγόρο στην Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας με απευθείας σύμβαση εργασίας και ΕΡΗΜΗΝ των δικηγορικών συλλόγων Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας κλπ Έναντι… 40.000 ευρώ συν ΦΠΑ!
-Με πλήρη δηλαδή ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
Όταν άλλα πρεσβεύουν οι αρχές της Νέας Δημοκρατίας και σίγουρα όχι ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑ!
……
*Και εκτός αυτού, κατάφερε τελικά με την… μεθοδικότητά της, να «καθαρίσει» την σίγουρη Μαίρη Τσιακίρογλου από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. αλλά και την σταθερή (σε ψήφους…) Γεωργία Ανδρέου!
……
*Sorry λοιπόν Τένη μου, αλλά 40.000 ευρώ επί πλέον ΦΠΑ είναι ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!
Και ναι μεν καλός …«χουβαρντάς» ο Μέτιος, αλλά τα …χουβαρντιλίκια αυτά να τα κάνει με λεφτά από την τσέπη του κι όχι με λεφτά της Περιφέρειας!
……
*Τώρα γιατί σιώπησαν οι δικηγορικοί σύλλογοι Ροδόπης, Ξάνθης κλπ για τα «βολέματα» των κολλητών δικηγόρων του Μέτιου, ρώτα τον φίλο μου Κώστα Μαλάκη…
-Που τα κατήγγειλε με την ΠΡΩΤΗ στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, όπως και τον Μέτιο, μετά όμως τον πήραν από τα κεντρικά του κόμματος και… ΣΙΩΠΗΣΕ!
……
*Και για να μην αδικώ και τον Μέτιο για την παραπάνω σύμβαση, οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι η Μαρίνα του ζήτησε την συγκεκριμένη θέση όταν ανέλαβε Περιφερειάρχης ΑΜΘ στην εσωτερική ψηφοφορία. Αλήθεια ή ψέματα, μπορείς να τον ρωτήσεις και να σου πει την αλήθεια…
ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΔΑΚΕ Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Και στις εκλογές του συλλόγου μας (Τετάρτη 13/6) για την εκλογή αντιπροσώπων για την 88η Γ.Σ. της ΔΟΕ  η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ αναδείχτηκε πρώτη δύναμη και εκλέγει 3 αντιπροσώπους.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ όλες και όλους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.
Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε μαζί:
-ποιοτική, δημόσια, δωρεάν εκπαίδευση
-Ισότιμη αντιμετώπιση μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών
-Βελτίωση της καθημερινότητας του εκπαιδευτικού στη σχολική μονάδα
Σας ευχαριστούμε!!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στις εκλογές της 12/6/2019 είναι τα εξής:
ΨΗΦΟΙ          ΠΟΣΟΣΤΟ     ΕΔΡΕΣ
ΔΑΚΕ ΠΕ        271                  39,34%            3
ΔΗΣΥ/ΑΚΕ     131                  19,01%            2
ΑΥΤ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ   123      17,85%            1
ΑΓΩΝ. ΣΥΣΠ. ΕΚΠ/ΚΩΝ     102      14,80%            1
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΓΩΝ. ΚΙΝ.        62        9,00%  -
ΕΚΛΕΓΟΝTΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΚΕ/ΠΕ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ 
ΝΤΟΥΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Ανακοίνωση και της Αυτόνομης Παρέμβασης Εκπαιδευτικών
Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης για την εκλογή αντιπροσώπων στη ΔΟΕ. Η Αυτόνομη Παρέμβαση έχει αυξήσει τη δύναμή της κατά 36 ψήφους σε σχέση με την προηγούμενη φορά και είμαστε η παράταξη με τη μεγαλύτερη αύξηση. Στη ΔΟΕ στέλνουμε 1 αντιπρόσωπο. Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που μας εμπιστεύτηκαν και ελπίζουμε την επόμενη φορά να πείσουμε ακόμη περισσότερους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »