*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουνίου

Αλάτι & Πιπέρι Με παραστάσεις θεάτρου και όχι μόνο...

07 Ιουνίου
Θεατρικό διήμερο στο Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ»
Το Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» σας προσκαλεί στο Θεατρικό Διήμερο που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά με παραστάσεις των Τμημάτων Θεατρική Παιδείας του Κέντρου– Παιδικό και Ενηλίκων.
Το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. το Παιδικό Τμήμα θα παρουσιάσει το έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ» ενώ την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. το Τμήμα Ενηλίκων το έργο «ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ», μια διασκευή του Κώστα Λειβαδίτη πάνω στη Λυσιστράτη και τις Εκκλησιάζουσες.
Σκηνοθέτης και των δύο παραστάσεων είναι ο κος Χαϊτίδης Δημήτρης. Οι παραστάσεις θα δοθούν στο χώρο πίσω από το Νηπιαγωγείο Μαγικού και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ»
Μαγικό Δήμου Αβδήρων. Τηλ. 2541352597 – κιν. 6977121172

Ladies Night σήμερα στο My Club!
Σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου επιστρέφει στο My club της Ξάνθης η καθιερωμένη Ελληνική βραδιά και ταυτόχρονα «Ladies Night», με αυστηρά μόνο με EΛΛHNIKH MOYΣIKH, ελεύθερη είσοδο αλλά και ΔΩPEAN το πρώτο ποτό για OΛEΣ τις γυναίκες μέχρι τις 1.30. Mουσική Eπιμέλεια: Dj F. Itsakos και Dj G. Beretzikis!
-Kρατήσεις: 25410-73536, 6946983923 & 6936688226.

Σήμερα στις 20:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης 
η μουσική παράσταση «OLIVER!»
Σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, οι μικροί και οι μεγάλοι μαθητές και μαθήτριες του Εργαστηρίου του Άγγελου Μουρβάτη, παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «OLIVER!».
Πρόκειται για το μιούζικαλ του Lionel Bart, που είναι βασισμένο στο κλασικό αριστούργημα του Κάρολου Ντίκενς « Όλιβερ Τουίστ».
Η παράσταση γίνεται στο πλαίσιο των Γιορτών Νεολαίας με την υποστήριξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου.
Η είσοδος είναι δωρεάν.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ, Η ΞΑΝΘΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 
ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!
Με μια όμορφη βραδιά / εκδήλωση για το ευρύ κοινό στην Πλατεία Δημοκρατίας το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019, και ώρα 18:30, η Ξάνθη θα γιορτάσει τα εγκαίνια του Προγράμματος «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ΘΡΑΚΗΣ, που υλοποιείται από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και το Δήμο Ξάνθης, με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Τα εγκαίνια που πραγματοποιούνται από τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και την Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κ. Λυδία Καρρά, θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο κ. Γιώργος Αγουρίδης Μέλος ΔΣ και Νομικός Σύμβουλος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και ο κ. Armand Ducornet, Αντιπρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πεζοπόρων / European Ramblers Association (ERA). Στη διάρκεια των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί η απονομή της πιστοποίησης Leading Quality Trails - Best of Europe στη διαδρομή Nestos-Rodopi Trail, σε συνέχεια της επιτυχούς επιθεώρησης της διαδρομής από την ERA.

cnn greece: Η Καβάλα μέσα στις επτά πιο όμορφες 
παραθαλάσσιες πόλεις της Ελλάδας
Το απέραντο γαλάζιο συνοδεύει την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά τους και η γραφική ομορφιά τους «γοητεύει» εκατομμύρια τουρίστες και συντάκτες ταξιδιωτικών αφιερωμάτων που τις έχουν αναδείξει ουκ ολίγες φορές ως τις δημοφιλέστερες παραθαλάσσιες πόλεις της χώρας μας. Τα Χανιά, το Ναύπλιο, η Ερμούπολη, το Γαλαξίδι, η Πάργα, η Κέρκυρα και η Καβάλα, είναι ορισμένοι μόνο από τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς της χώρας που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει με την απαράμιλλή ομορφιά τους τον διεθνή Τύπο, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

2ο Θερινό Σχολείο στην Αλόννησο από το Τμήμα Περιβαλλοντικής 
Μηχανικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
Το Τμήμα Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Καθηγητής Γεώργιος Συλαίος) και το Τμήμα Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Αναπληρωτής Καθηγητής Αθανάσιος Τσίκληρας) συνδιοργανώνουν θερινό σχολείο με τίτλο «Ωκεανογραφία και Αλιεία στη Μεσόγειο» στο πλαίσιο του έργου ODYSSEA που συγχρηματοδοτεί το Πρόγραμμα Έρευνας και Καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης HORIZON 2020.
Το Θερινό Σχολείο θα διεξαχθεί στην Αλόννησο  2-6 Σεπτεμβρίου και είναι ανοικτό σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές καθώς και σε επιστήμονες που είναι στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα ODYSSEA (odysseaplatform.eu) ή να επικοινωνήουν με τους διοργανωτές (Γεώργιος Συλαίος, gsylaios@env.duth.gr , Αθανάσιος Τσίκληρας, atsik@bio.auth.gr).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »