*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ραχήλ και Γιάννης Κυρατσός στα Φαναράκια

11 Ιουνίου
*Συνεχίζει να μας εκπλήσσει καθημερινά ο Χρήστος Μιχαλακίδης στην υπέροχη ταβέρνα της Ξάνθης «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ»!
-Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, διοργανώνει άλλη μια live βραδιά «όνειρο» στην παραδεισένια «wine area» στην δροσερή αυλή της ταβέρνας στον πεζόδρομο Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη!
-Οι  αγαπημένοι μας τραγουδιστές, Ραχήλ Τσελεπίδου και Γιάννης Κυρατσός, θα μας ταξιδέψουν με τα τραγούδια τους σε ονειρεμένα μονοπάτια
-Επίσης μαζί τους θα είναι, στα Κρουστά ο Λάζαρος Πλιάμπας και στη Τρομπέτα ο Γιώργος Αβραμίδης!
-Κλείστε από σήμερα κιόλας ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 25410 73606, διότι αναμένεται η βραδιά να είναι sold out!
……
*Άλλη μια βραδιά «Ladies Night», αφιερωμένη σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό, διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή 9 Ιουνίου το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, το οποίο όπως όλα δείχνουν συνεχίζει δυναμικά και μέσα στον Ιούνιο!
-Φυσικά, DJ της βραδιάς ήταν για άλλη μια φορά, ο μοναδικός στο είδος του Κώστας Σπυριάδης, τον οποίο βλέπετε στη φωτογραφία λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο πανικός, παρέα με τον τρομερό Τάκη Αλεξούδα και τα αστέρια του Ελληνάδικου, Σπύρο, Λένα και Νίκο!
……
*Ποια ήταν όμως την Κυριακή καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς στο… πλευρό του DJ Κώστα Σπυριάδη στο ΚΥΤΤΑΡΟ;;;
-Μα θέλει και ερώτημα;;; η αγαπημένη του Χριστίνα που δεν τον άφησε στιγμή από το βλέμμα της και η οποία είναι σφόδρα ερωτευμένη μαζί του αφού του έγραψε στο Facebook την εξής φράση: «Το χαμόγελό σου η δύναμή μου...»!
-Ποιος τη χάρη σου Κώστα!!!
……
*Ο δημοφιλής τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, κυκλοφόρησε μέσα στο Σαββατοκύριακο το νέο του τραγούδι με τίτλο: «τώρα είναι η σειρά μου» και ο πρώτος που έσπευσε να του ευχηθεί καλή επιτυχία, ποιος ήτανε λέτε;;;
-Μα ο κολλητός του, Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Γεωργιάδης ο οποίος του έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:
«Έλα ρε Καλίδαρε....καλοτάξιδο...
Ακούγεται μόνο....δυνατά.....!!!
Έτσι για την ιστορία....!!!».
……
*Σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου και ώρα 21:00, το καφέ – μπάρ Baiser στην Ξάνθη παρουσιάζει τον νέο καλοκαιρινό κατάλογο 2019 των cocktails του από τα χέρια του δημοφιλούς barman Teo Terzopoulos
-Υπέροχα, καλοκαιρινά και δροσιστικά cocktails σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε και να αποφασίσετε ποιο θα είναι η δική σας επιλογή για το φετινό καλοκαίρι!!!
……
*Και ως συνήθως, κλείνω τη στήλη μου σήμερα με μια αποκλειστικότητα, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη!!!
-Το 1ο «Beer Festival» στην Ξάνθη, είναι γεγονός!
Ένα ακόμα θεματικό πάρκο θα στηθεί στο κέντρο της πόλης, με περίπτερα που θα φιλοξενήσουν ζυθοποιίες από κάθε γωνία της χώρας.
Στις 23 &24 Αυγούστου, από τις 18:00 το απόγευμα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ποτήρι ποιοτικής μπύρας, φτιαγμένο από νερό, μοναδικά είδη λυκίσκου, αιθέριες βύνες κριθαριού και άλλων δημητριακών, μαγιές, θαυματουργές γεύσεις και αρώματα. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από φωτογραφικές εκθέσεις και εργαστήρια, τον τρόπο παραγωγής της εκλεκτής μπύρας και τους ανθρώπους γύρω από αυτήν. Φυσικά, δεν θα λείπει από την γιορτή μπύρας ούτε η μουσική, αφού θα πραγματοποιηθούν συναυλίες από συγκροτήματα και Djs!
Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τους λάτρεις του cocktailing ετοιμάζουμε μοναδικά cocktail με βάση τη μπύρα.
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ‼!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »