*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουνίου

Τα τελικά αποτελέσματα στον Δήμο Κομοτηνής – Νικητής ο Γιάννης Γκαράνης με ποσοστό 57,57% έναντι 42.43% του Γιάννη Γκαράνη.

03 Ιουνίου
Νέος Δήμαρχος Κομοτηνής εξελέγη ο Γιάννης Γκαράνης ο οποίος στον δεύτερο γύρο έλαβε συνολικά 12.931 ψήφους και ποσοστό 57,57% έναντι 9.530 ψήφων και ποσοστού 42,43% που συγκέντρωσε ο Αντώνης Γραβάνης.
Οι δύο διεκδικητές αύξησαν στη δεύτερη Κυριακή σχεδόν ισόποσα τις ψήφους τους καθώς έλαβαν έκαστος 600 και πλέον περισσότερες σε σχέση με τον πρώτο γύρο των εκλογών.
Το αξιοσημείωτο ωστόσο είναι η αυξημένη αποχή που παρατηρήθηκε καθώς 6.500 επιπλέον δημότες σε σχέση με την πρώτη Κυριακή δεν προσήλθαν στις κάλπες, γεγονός το οποίο θα πρέπει να προβληματίσει τους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες.
Νωρίτερα, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης στην πρώτη του δήλωση ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του υποσχόμενος ακόμα πιο σκληρή δουλειά προκειμένου ο Δήμος Κομοτηνής να περάσει στην επόμενη μέρα.
Πολιτικό πολιτισμό έδειξε ο έτερος διεκδικητής Αντώνης Γραβάνης, ο οποίος μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα προσήλθε, συνοδευόμενος από συμβούλους της παράταξης του, στο εκλογικό κέντρο της «Κοινωνίας Πολιτών» προκειμένου να συγχαρεί τον Γιάννη Γκαράνη για την εκλογή του.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »