*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιουνίου

Αλάτι & Πιπέρι «Το Τάβλι» με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση την Πέμπτη 20 Ιουνίου (21:15) στο θερινό δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθη

11 Ιουνίου
Το Σάββατο 15 Iουνίου στο My Club ο SinBoy τραγουδάει Live 
την επιτυχία του «mama»!
Το Σάββατο 15 Iουνίου έρχεται να τραγουδήσει LIVE στο My Club ο τρομερός και δημοφιλής «SinBoy» την μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού «MAMA» που γίνεται χαμός!!!
-Μαζί του και το αγαπημένο μας Jagermeister PARTY… το γνωστό πάρτι με τις εκρηκτικές χορεύτριες που χορεύουν ξέφρενα «φυλακισμένες» μέσα στο… κλουβί!!!
-H βραδιά θα ξεκινήσει με τα Jajer Girls όπου θα μας υποδεχτούν με τον  «απαραίτητο εξοπλισμό» για να «απολαύσουμε» παρέα τους την μοναδική γεύση του Jägermeister ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ στους -20°C, σε σφηνάκι, σκέτο με πάγο, Cocktail Jagerito, με Energy Drink, με Tonic…!
-Αυτό το πάρτι μην το χάσεις...
-Κρατήσεις: 25410-73536 & 6936688226
-Doors Open at: 23:00.

Στρατιωτικό Μουσείο δημιουργεί στην Ξάνθη 
το Δ΄ Σώμα Στρατού με τη συμβολή της Μητρόπολης
Την Πέμπτη 6 Ιουνίου συνεδρίασε, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Διεθνούς Δημοκριτείου Ιδρύματος και αποφάσισε ομοφώνως όπως αποδεχθεί το αίτημα του Στρατηγού Διοικητού του ΔΣΣ΄ για την παραχώρηση - μίσθωση ακινήτου ιδιοκτησίας του Δημοκριτείου Ιδρύματος, με σκοπό τη στέγαση Στρατιωτικού Μουσείου στην πόλη της Ξάνθης.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Η Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου θα μεταφερθεί από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου στο  Ιερόν Μετόχιον του Αγίου Νικολάου Πόρτο Λάγος.
Κατά τις απογευματινές ώρες της 23ης Ιουνίου, η Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου θα μεταφερθεί από την Ιερά  Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου στο Ιερόν Μετόχιον του Αγίου Νικολάου, Συνεδευόμενη από τον Καθηγούμενο Αρχιμ. κ.Εφραίμ.
ΤΟ ΧΑΡΙΤΟΒΡΥΤΟ ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΟ ΚΕΙΜΗΛΙΟ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ.

«Το Τάβλι» με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση 
την Πέμπτη 20 Ιουνίου (21:15) στο θερινό δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθης
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης παρουσιάζει την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο θερινό δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθης (21:15) σε καλοκαιρινή περιοδεία την κωμωδία του Δημήτρη Κεχαΐδη Το τάβλι με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη.
Τιμές εισιτηρίων: 12 € και 10 € (φοιτητικό-άνεργοι – ΑΜΕΑ).
Προπώληση εισιτηρίων: VIVA,GR & ταμείο θεάτρου
Ώρα έναρξης: 9.15 μμ.

Εκπαιδευτικό Ταξίδι Ευελπίδων IVης Τάξης 
της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Θράκη
Από την Τρίτη 04 έως Παρασκευή 07 Ιουνίου 2019, οι Ευέλπιδες της IV Τάξης της ΣΣΕ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην έδρα της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ/«ΑΧΙΛΛΕΑΣ» και στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού/«ΘΡΑΚΗ».
Οι Ευέλπιδες, κατά την επίσκεψή τους στην έδρα της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ/«ΑΧΙΛΛΕΑΣ», την Τρίτη 04 Ιουνίου 2019, ενημερώθηκαν για το έργο και τις δραστηριότητες της, καθώς και την αποστολή του Ελληνικού Ευρωπαϊκού Στρατηγείου Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ).
Το τριήμερο από 05 έως 07 Ιουνίου 2019, οι Ευέλπιδες επισκέφθηκαν την Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού, όπως παρακάτω:
-Το Στρατηγείο του Δ΄ Σώματος Στρατού/«ΘΡΑΚΗ» στην Ξάνθη.
-Το Στρατηγείο της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης  Μεραρχίας Πεζικού/«ΕΒΡΟΥ».
-Το Στρατηγείο της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού/«ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» στο Διδυμότειχο.
-Το Στρατηγείο της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας/«ΑΨΟΣ» στο Σουφλί.
-Τα Ελληνικά Φυλάκια «ΚΗΠΩΝ» (ΕΦ ΚΗΠΩΝ), «1» (ΕΦ1) και «ΓΕΦΥΡΑΣ» (ΕΦ
ΓΕΦΥΡΑΣ).

Samothraki Open Forum: Η Σαμοθράκη πρωτοστατεί στην Αειφορία
«Βιώσιμη Ανάπτυξη μέσα από Συνέργειες» είναι το θέμα του φετινού Samothraki Open Forum, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου από την εταιρεία Aero Iasion Development στις 28 και 29 Ιουνίου στη Χώρα της Σαμοθράκης. Το Forum αποτελεί μία πρωτοβουλία ενημέρωσης και διαλόγου των φορέων, επιχειρηματιών και της τοπικής κοινωνίας καθώς είναι ανοιχτό σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Η φετινή διοργάνωση θα ανάδειξει τις συνθήκες αειφόρου  ανάπτυξης, στα πλαίσια της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ που έχει σαν στόχο, έναν καλύτερο πλανήτη! Όπως άλλωστε περιγράφεται στο στόχο 17 της Ατζέντας 2030, βασικός άξονας για την βιώσιμη ανάπτυξη είναι οι συνέργειες φορέων και κοινωνίας. 

Στη διήμερη εκδήλωση, θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα κυκλικής καθώς και νεοφυούς οικονομίας, αγροτικής παραγωγής, θα συζητηθούν η άμεση ανάγκη διασύνδεσης του Νησιού με άλλους προορισμούς, το πρόγραμμα NATURA και οι δυνατότητές του καθώς και προώθησης της Σαμοθράκης μέσω της δημιουργίας ενός διακριτού Brand.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »