*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Μαΐου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ! ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΖΙΜΗΣ!

11 Μαΐου
ΤΟΝ «ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ» ΤΟΝ ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗ Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ… ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ!
Στις 30 Οκτωβρίου 2018 η στήλη έγραψε τα παρακάτω για τον γνωστό «Τζίμη» από το Δροσερό με αφορμή μια τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του NEXT tv
Απολαύστε την αυτούσια:
«ΤΖΙΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ: ΦΤΑΝΕΙ… 30 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!
Μπορεί ο γιατρός να αναζητεί υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο Τσέπελη, αφού ο ίδιος δεν έχει το «καθαρό πρόσωπο» που απαιτείται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, για να τον εμπιστευτούν οι πολίτες..
-Μιλώντας όμως στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ο πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Ι. Καμαρίδη από το Δροσερό κύριος «Τζίμης», ξεσπάθωσε όταν τον ρώτησε ο Πάνος Παπαδόπουλος αν θα κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τον Τσέπελη και παρέπεμψε στον… πρώην κρεοπώλη!!!
-Ποιος Τσέπελης… 30 χρόνια στο Δήμο φτάνει! Να πάει στο σπίτι του! Ξεφώνησε ο «Τζίμης» τον δερβέναγα της πόλης!
-30 χρόνια Τζίμη, αλλά σαν… αναπληρωματικός Δήμαρχος του Αείμνηστου Φ. Αμοιρίδη και του Λάκη Στυλιανίδη. Τώρα ο άνθρωπος θέλει να γίνει πλέον… Δήμαρχος! Με… αντιδήμαρχους, τον Μπογιάρ, τον Μούρκα και τον Φανουράκη!!! Τον γιατρό μάλλον θα τον προορίζει για Πρόεδρο.
(Βολίδες-30/10/2018)
-Αυτά γράφαμε  τότε…"
Τι συνέβη όμως την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019; Ο «Τζίμης» αφού πρώτα πήγε στο εκλογικό κέντρο του Λύρατζη για να δει τον Παράσχο Ευστρατίου, βγήκε στην «Ανοιχτή γραμμή» λέγοντας ότι είναι μαζί με τον… Τσεγγελίδη και τον Τσέπελη!!!
-Όταν ο Γιάννης  Τσεγγελίδης δεν είναι καν υποψήφιος και απλά πήγε στο Δροσερό και έπεισε τον Τζίμη ότι ν’ αλλάξει…απόφαση!
-30 χρόνια ο Τσέπελης ε… ας τα κάνει 31 ο Τζίμης ο τρομερός! Ο Τσεγγελίδης να ‘ναι καλά!!!
(σ.σ. Ζήτωωω… Και του Τζίμη και του Τσέπελη και του Τσεγγελίδη…).

ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑ;
Ακόμη δεν κατάλαβα τι επακριβώς ήθελαν να πουν οι «4» δημοτικοί σύμβουλοι της Κοινωνίας Δημοτών με το… συγκινητικό ...ευχαριστήριο αποχαιρετιστήριο στον Φανουράκη και στον Γιώργο Μυλωνά ότι από δω και πέρα θα τα λένε από… διαφορετικά μετερίζια και τοι ταύτα; Τέτοια συγκίνηση, τέτοια...ανθρωπιά! Τέτοια συντροφικότητα...
Κι όλα αυτά όταν τις τελευταίες μέρες ο Φανουράκης μέσα από τo fb το μόνο που έκανε ήταν να χλευάζει την δημοτική τους παράταξη και τον «αρχηγό» τους Σάββα Μελισσόπουλος;
Μήπως τελικά φοβάται ο Σταύρος (Αμοιράς) το θεριό και το θεριό την…»γριούλα» και τον Σταυρακάρα; Μήπως;
(Σ.Σ. Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο…γιατί συμπωματικά τόσο την επιστολή του Φανουράκη όσο και την «απάντηση» των 4 δημοτικών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης, το γραφείο του Θανάση Ξυνίδη την έστειλε στα ΜΜΕ… Συμπτωματικά βέβαια! Βλέπετε η παράταξη Μελισσόπουλου θα τον χρειαστεί τον Φανουράκη και τον Τσέπελη την 2η Κυριακή....μόνο που οι ψηφοφόροι είναι αυτοί που θα αποφασίσουν....όχι οι αρχηγοί και οι υπαραρχηγίσκοι...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »