*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Φεβρουαρίου

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗ; Κι εκεί που ζητούσες από τον Στυλιανίδη να «διώξει» τον Τσέπελη από Πρόεδρο στη ΔΕΥΑΞ, έγινες… «κολλητός του;

14 Φεβρουαρίου
Οι μόνοι που ψήφισαν στην μη πρόσληψη γιατρού στο Δροσερό στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης, ήταν το «δίδυμο» Τσέπελης - Τσεγγελίδης αλλά και ο… Ανταμπούφης!

ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ… ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!
*Ποια είναι η… τελευταία (σου) κουβέντα  που δεν είπες στον… Παυλικιάνο κύριε Ανταμπούφη;! Τουλάχιστον αν δεν την πεις στον ίδιο, πες την στον Στάθη Γιαννακίδη που τον κατήγγειλε δημόσια ή στον Γιώργο Χατζηθεοδώρου!

...που διαφωνώ με τους «δεξιούς»;
Ότι είναι τόσο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ το χθες του Δήμου Ξάνθης, που η μοναδική ελπίδα να «σωθεί» και να αλλάξουν κάπως τα πράγματα, είναι να εκλεγεί  Δήμαρχος ή ένας… κομμουνιστής στυλ  Δημάρχου Πατρών ή ένας… Γιώργος Χατζηθεοδώρου που δεν θα συμβιβάζονταν με τις διεφθαρμένες αντιλήψεις του παρελθόντος. Και τους ισόβιους επαγγελματίες τύπου Τσέπελη, Αγκόρτσα, Μούρκα κλπ 

Θέλω να είμαι ειλικρινής. Ποτέ δεν μου ήταν συμπαθής ο Νίκος Ανταμπούφης. Από την εποχή ακόμη που από τη μια έκανε καταγγελίες κατά Δημήτρη Μπένη (για το υπόγειο πάρκινγκ στο «Εμπρός» αν δεν κάνω λάθος τον Γενάρη του 2015), κατά Τσέπελη επί σειρά ετών (για τις παρανομίες του), μέχρι που τον… «στρέσαραν» και τον «αποκάλεσαν»… «κλέφτη» Ξυνίδης και Φανουράκης στο Δημοτικό συμβούλιο για την μεταφορά των γραφείων τους που δεν λειτούργησαν ποτέ –δίπλα από την Βιργινία- απειλώντας ότι θα τον πάνε στον… Εισαγγελέα και ως εκ θαύματος… έκανε στροφή 180 μοιρών κι έγινε… κολλητός τους! Συνυπογράφοντας κοινές ανακοινώσεις μαζί τους!
Θέλω να είμαι ειλικρινής. Από τη πρώτη στιγμή που γνώρισα τον νυν υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου –είμαστε συγκατηγορούμενοι στην υπόθεση του Δημήτρη Μπένη- τον «πήγα», γιατί όταν τον ρώτησα που γεννήθηκες, μου απάντησε έτσι απλά… στο Πούρναλικ και ήταν μαζί μου, μολονότι τον «εμφάνιζε»… ινστρούχτορα (διαφωτιστή) του ΣΥΡΙΖΑ, σεμνός, απλός και ανθρώπινος! Γιος επιπλοποιού, φτωχού βιοπαλαιστή που στη συνέχεια μετακόμισε στη Χρύσα, αλλά δεν έπαιρνε… πέτρες να τις… πετάξει και να λέει μετά, «αυτό είναι ...δικό μου οικόπεδο» όπως οι περισσότεροι την εποχή εκείνοι…! (σ.σ. Οι παλιοί κάτοικοι της Χρύσας καταλαβαίνουν τι εννοώ…).
Από τότε και μέχρι σήμερα μιλήσαμε 3-4 φορές στα δικαστήρια με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου. Αυτό ήταν όλο… Ούτε να μας… αγοράσει τα κανάλι του ζήτησα, ούτε κρατικές διαφημίσεις, ούτε τίποτα!  Έτσι απλά...Όπως και με τον Σωκράτη το 2009 γιατί πίστευα ακράδαντα οτι πρέπει να τελειώνουμε με τον Σγουριδισμό...όπως μια ζωή με "παρασέρνει" αυτό που λέει εκείνη την ώρα η ψυχή μου κι αυτό είναι...
Είναι αστείο ωστόσο (όσο και παράλογο…), να με υβρίζουν από τη μια οι… δεξιοί ισχυριζόμενοι ότι δήθεν «στηρίζω» τον… Χατζηθεοδώρου (σ.σ. Στην ουσία βήμα του έδωσα του ανθρώπου να προβάλει τις θέσεις του όπως έκανα και κάνω χρόνια με όλους…) κι από την άλλη οι… ΣΥΡΙΖΑίοι γιατί έχουν εμμονές με τον τρόπο σκέψης Μου! Ή...ζηλεύουν. Ξέρω κι εγώ;
Ο Ανταμπούφης γιατί λέει δεν έδωσα ποτέ δημοσιότητα στην δική του υποψηφιότητα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Στογιαννίδης με τον υπαρχηγό του στο καζίνο, που μετά από 2-3 χρόνια «θυμήθηκε» και μου έστειλε την Δευτέρα την απόφαση της αγωγής που είχε καταθέσει εναντίον μου με το αιτιολογικό ότι ....«δεν δημοσίευσα απόσπασμα της απόφασης στην εφημερίδα μου!!!» (σ.σ. Ειλικρινά θα είχε ενδιαφέρον να δημοσιεύσω και τις 40 σελίδες προκειμένου να διαπιστώσετε όλοι ότι ΑΘΩΩΘΗΚΑ στο 90% των δημοσιευμάτων μου και σε ποια «τιμωρήθηκα»…) και δεν ξέρω πόσοι άλλοι… αριστεροί αλλά και… αριστερίζοντες με χροιά… Αλκίμου της Χούντας!
Με βρίζουν δηλαδή από τη μια οι δεξιοί γιατί στηρίζω όπως λένε τον… ΣΥΡΙΖΑίο υποψήφιο Δήμαρχο την ίδια ώρα που ο γνωστός Τσέπελης αγκαλιά με ένα ποτήρι στο χέρι είναι πρώτο τραπέζι πίστα με τον… ΣΥΡΙΖΑίο Ανταμπούφη (!), 13 και πλέον χρόνια δημοτικού σύμβουλο που ρωτούσε στο δημοτικό συμβούλιο τον τότε Δήμαρχο Ξάνθης γιατί… δεν πλήρωνε τα πρόστιμα που του είχε επιβάλει μετά τα μπαζώματα της Χρύσας η Πολεοδομία Ξάνθης και είχαν επιβληθεί με καθυστέρηση… δυο ετών!!!  
Ε, λοιπόν εγώ για τον Χατζηθεοδώρου έχω μια συγκεκριμένη άποψη, με ενδιαφέρει ότι είναι έντιμος και καθαρός άνθρωπος και μάλιστα πολύ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ γιατί αντί να επιδιώξει μια υψηλόμισθη θέση ...μπουρζουαζίας αναβάθμισε και παλεύει για τα παιδιά του Ψυχολογικού κέντρου Ξάνθη και άντε… στα πρώτα τραπέζια σας συντροφοι. Ο George είναι ένας άνθρωπος ευφυής, έξυπνος, δεν πλούτισε από το Δήμο κι είναι ο μόνος ίσως που θα μπορούσε και να τον αλλάξει!!! Τώρα αν δεν θέλετε… 
 Προτείνω τόσο στη Ρωγμή όσο και στον Γιώργο Παραστατίδη (Ίδρυμα Χαλιορή), να προβάλουν στις ταινιοθήκες τους την ταινία «Τα παράπονα στο  Δήμαρχο» και μετά… να πάνε να κοιμηθούνε ευτυχισμένοι ως θνητοί στα σπίτια τους! Οτι επιτέλεσαν το καθήκον τους...

ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ
Που διαφωνώ με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου; 
Στην άποψή του για την πρώην δημοτική αρχή Στυλιανίδη!
Διαφωνώ λοιπόν καθαρά και σταράτα για τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης γιατί ο Λάκης Στυλιανίδης ευθύνεται 99% για τους Θεολόγηδες, τους Τσεπελήδες, τους Φανουράκηδες, την πλατεία Τέρας κλπ την «αμαρτωλή» ΕΑΠΑΞ ακόμη και για την Αναπτυξιακή!
Και που διαφωνώ με τους «δεξιούς»;
Ότι είναι τόσο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ το χθες του Δήμου Ξάνθης, που η μοναδική ελπίδα να «σωθεί» και να αλλάξουν κάπως τα πράγματα, είναι να εκλεγεί  Δήμαρχος ή ένας… κομμουνιστής στυλ  Δημάρχου Πατρών ή ένας… Γιώργος Χατζηθεοδώρου που δεν θα συμβιβάζονταν με τις διεφθαρμένες αντιλήψεις του παρελθόντος.

ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ» ΓΙΑ ΤΟ… ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ

Ειλικρινά λοιπόν θα ήθελα να σιωπήσω και να μην ασχοληθώ καθόλου με την στάση του Νίκου Ανταμπούφη. Ένας άνθρωπος που από καταγγέλλων… εναγκαλίζεται με αυτούς που κατήγγειλε (Τσέπελη, Φανουράκη κλπ), γιατί να… ασχοληθεί κανείς. Τον αφήνεις στην… ευδαιμονία του. Κατέβαινε υποψήφιος Δήμαρχος και με νεροκουβαλητές όλους τους υπόλοιπους, εξέλεγε μόνο τον… εαυτό του! Τρεις φορές υποψήφιος κι αντί να παραιτηθεί, κάθεται με τον… Παυλικιάνο και μοιρολογεί που δεν τον κατέβασε ο ΣΥΡΙΖΑ για… 4η φορά υποψήφιο δήμαρχο κατηγορώντας συντρόφους του που υποτίθεται είναι χρόνια φίλοι και σύντροφοι και δεν εννοώ μόνο τον βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ που είναι ένας επί πλέον… πολέμιός του! (σ.σ. Ζεϊμπέκ που πηγαίνει αγκαζέ με τον δεξιό Τσέπελη στο Υπουργείο Πολιτισμού για να νομιμοποιηθούν οι… παρανομίες του στο «Πρώτο Σκαλί…).
Επειδή όμως αποτελεί πρόκληση να εμφανίζεται ο Νίκος Ανταμπούφης, ειδικά τώρα  (και συγκεκριμένα στις 29.1.2011) στην βασιλόπιτα των δημοτικών υπαλλήλων με τον Τσέπελη πρώτο τραπέζι πίστα και μάλιστα με… θανατηφόρο βλέμμα… Και να ψηφίζει στη συνεδρίαση της Τρίτης κατά της πρόσληψης γιατρού στο Δροσερό, στη γραμμή… Τσέπελη!
Επειδή πρόκειται για τον ίδιο ΣΥΡΙΖΑίο Νίκο Ανταμπούφη που «καταβροχθίστηκε» από το σύστημα που υποτίθεται πολεμούσε, αλίευσα από το αρχείο μου την ερώτηση που κατέθεσε ο ίδιος στις 24/10/2010 στο τότε δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης προς τον Δήμαρχο Ξάνθης για τον αξιότιμο νεόκοπο σύντροφό του κύριο Τσέπελη!
Ιδού αυτούσια η ερώτησή του αλλά και η απάντηση του τότε Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη την οποία πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα…!
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 1
ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗ ΓΙΑ ΤΣΕΠΕΛΗ ΚΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ! ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! (24/10/2010)

Το ρεπορτάζ στον τοπικό τύπο στις 24/10/2010
Η γραπτή ερώτηση του δημοτικού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ανταμπούφη που κατέθεσε ως Δημοτική Παράταξη «Πολίτες για Ξάνθη» μια σειρά καυτών ερωτημάτων για τον Τσέπελη μετά την πρόσφατη καταδίκη του από το Τριμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης με ποινή φυλάκισης 20 μηνών κατά συγχώνευση, χρηματικό πρόστιμο 13.000 ευρώ και κατάσχεση των μηχανημάτων, ήταν τελικά το «θέμα» της ημέρας στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, προκαλώντας την έντονη οργή του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη για τον στενό συνεργάτη του….
Ο κύριος Ανταμπούφης μεταξύ των άλλων στην γραπτή ερώτησή του ανέφερε τα παρακάτω:
«Δημοτική Κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ»
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΖ’
Προς τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μ. Στυλιανίδη
Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τον Φεβρουάριο του 2007 σας είχαμε απευθύνει ερώτηση σχετικά με το μπάζωμα της κοίτης του ρέματος στην περιοχή της Χρύσας και την εμπλοκή του προέδρου της ΔΕΥΑΞ σ’ αυτό. Συγκεκριμένα, ρωτήσαμε για τις ενέργειες του Δήμου και η απάντηση ήταν ότι ο Δήμος επέβαλε πρόστιμο. Επίσης ρωτήσαμε αν ο κ. Δήμαρχος διατηρεί την ίδια εκτίμηση και εμπιστοσύνη στις επιλογές του σχετικά με το πρόσωπο του επικεφαλής της ΔΕΥΑΞ και η απάντηση ήταν ανεπιφύλακτα θετική. Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο νομικό επίπεδο απέδειξαν το παράνομο της ενέργειας με την καταδίκη του προέδρου της ΔΕΥΑΞ και την επιβολή προστίμου.
Επειδή η ευαισθησία του Δημοτικού Συμβουλίου σε τέτοια θέματα πρέπει να εκφράζεται στον υπέρτατο βαθμό και η περιφρούρηση του κύρους του Δήμου Ξάνθης αλλά και του Δημοτικού του Συμβουλίου πρέπει να είναι επιδίωξη όλων μας, θέτουμε τα παρακάτω ερωτήματα:
α) Ποιο είναι το ποσό του προστίμου που επέβαλε ο Δήμος Ξάνθης στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ και πότε αυτό πληρώθηκε;
β) Εξακολουθεί ο κ. Δήμαρχος να διατηρεί την ίδια εκτίμηση και εμπιστοσύνη στις επιλογές του σχετικά με το πρόσωπο του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ μετά τις τελευταίες εξελίξεις;
Με τιμή
Νίκος Ανταμπούφης».

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
Ο Δήμαρχος Ξάνθης ζήτησε από τον κύριο Ανταμπούφη να αποσύρει την ερώτησή του κατά του Μανώλη Τσέπελη, αλλά εκείνος αρνήθηκε και μετά από αυτό απάντησε ότι, «επεβλήθηκαν δύο πρόστιμα στον Τσέπελη 5.000+2.000 Ευρώ που αποδέχτηκε ο ίδιος αλλά δεν πληρώθηκαν ακόμη στο Δήμο Ξάνθης, γιατί δεν του έχουν κοινοποιηθεί, επειδή η Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης, ενώ η πράξη έγινε τον Γενάρη του 2007, επέβαλε τα πρόστιμα στον Τσέπελη το 2009!!!

«ΠΕΡΙΕΡΓΗ» ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥΛΙΟΥ
 Κι ενώ στο παραπάνω θέμα όλοι περίμεναν την θέση και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Χρίστος Πούλιος αποφεύγοντας να πει το παραμικρό για το θέμα Τσέπελη, αρκέστηκε στο να επιτεθεί σε προσωπικό επίπεδο στον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΞ Μανώλη Φανουράκη για τις Γιορτές Π. Πόλης!!! «Περίεργη» πράγματι η συμπεριφορά του αυτή…
(ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 24/10/2010)
(Σ.Σ. Πέντε χρόνια αργότερα ο κύριος Χρίστος Πούλιος έχρισε… ΑΡΧΗΓΟ της παράταξής του τον Φανουράκη!!! Τον οποίο πρώτα μήνυσε, έστειλε κατηγορούμενο στα δικαστήρια και μετά έτρεχε να...αθωώσει για να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί του! Κι απο τους 1.300 σταυρούς με τον Λάκη να πέσει στους...300 σταυρούς μαζί του!).

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 2
Ν. Ανταμπούφης στον Αλεξ. Παυλικιάνο. Δεν είπα την τελευταία μου κουβέντα

Στις 29 Ιανουαρίου 2019, ο Νίκος Ανταμπούφης με την ιδιότητα του Αρχηγού της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» (σ.σ. Κι ενώ στην ουσία δεν είναι πλέον επικεφαλής...) πάει στο χορό των δημοτικών υπαλλήλων και φωτογραφίζεται πρώτο τραπέζι πίστα αγκαλιά με τον… Τσέπελη, κάνοντας μάλιστα αποκλειστικές δηλώσεις στον Αλέξανδρο  Παυλικιάνο, τον δημοσιογράφο δηλαδή που έχουν καταγγείλει δημόσια (SUPER 88) ο νυν Υφυπουργός Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης και συμπτωματικά πολεμάει τον Γ. Χατζηθεοδώρου στηρίζοντας τον… Τσέπελη!
Κάνει μάλιστα ο Ανταμπούφης στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο την βαρυσήμαντη δήλωση, «δεν είπα την τελευταία μου κουβέντα…»,  νομιμοποιώντας στη συνέχεια με την σιωπή του ένα δημοσίευμα που μιλάει για… κομματικό και «πραξικοπηματικό» τρόπο με τον οποίο ο Γ. Χατζηθεοδώρου ανέλαβε τα ηνία της δημοτικής παράταξης! Δηλαδή πολεμάει τον νυν υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου.
Ιδού αυτούσιο το δημοσίευμα Παυλικιάνου: 29 Ιαν. 2019
Ν. Ανταμπούφης. Δεν είπα την τελευταία μου κουβέντα! Παυλικιάνος: Δεν είχε την στήριξη του....Χουσειν Ζεϊμπέκ
Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε αν ο Γ. Χατζηθεοδώρου που με κομματικό και «πραξικοπηματικό» (;) τρόπο ανέλαβε τα ηνία της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» από τον Νίκο Ανταμπούφη βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες, πιθανών να σκεφτεί να τον διαγράψει, λησμονώντας προφανώς ότι επί σειρά ετών και κάτω από αντίξοες πολιτικές συνθήκες, ο Ν. Ανταμπούφης, κράτησε όρθια την παράταξη.
Σαφώς και οι συνθήκες ευνοούν τον Γ. Χατζηθεοδώρου να φέρει ένα καλλίτερο πολιτικό αποτέλεσμα από τον Νίκο Ανταμπούφη που πάλευε μόνος απέναντι σε πολιτικά, τοπικά «θηρία».
Αυτό σίγουρα, δεν σημαίνει ότι είναι καλλίτερος του Ανατμπούφη στηριζόμενος από τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά τους μειονοτικούς ψήφους του Ζεϊμπέκ κάτι που σίγουρα ο Ν. Ανταμπούφης σε όλη την πορεία δεν είχε.
Στο δια ταύτα. Ο ίδιος μαθαίνουμε ότι ανέφερε στον περίγυρο μετά από σχετικό  σχόλιο. «Ήμουν και είμαι της λογικής ότι ο πολιτικός θα πρέπει μετά από 2 το πολύ τρείς τετραετίες να απομακρύνεται από το σκηνικό για να έρθουν νέοι να προσπαθήσουν και να φέρουν μία καλλίτερη μέρα για τον τόπο».
Όταν τον ρώτησε η ομήγυρης αν φοβάται την διαγραφή από τον Χατζηθεοδώρου η απάντηση όπως ήταν φυσικό δόθηκε άμεσα. «Ακόμη δεν είπα την τελευταία μου κουβέντα».
Ακόμη και με τον συνδυασμό του Μ. Τσέπελη; Φέρετε να ρωτήθηκε. Απλά δεν απάντησε.
Αυτά μας μεταφέρθηκαν και αυτά γράφουμε. Εμείς παραθέτουμε τις φωτογραφίες.
Δεν γνωρίζουμε αν λένε κάτι, όμως σίγουρα αφήνουν ίχνη.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ «Μ»

Δηλαδή ο Ανταμπούφης κλαψουρίζει στον Παυλικιάνο και… κατηγορεί τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ότι… δεν τον στήριζε για την πανωλεθρία του στις δημοτικές εκλογές του 2014;
-Και αφήνει υπονοούμενα ισχυριζόμενος ότι δεν είπε την… τελευταία του κουβέντα; Να πει δηλαδή τι;
Βέβαια μπορεί να πει, ο Παυλικιάνος τάγραψε...Τι φταίω εγώ...! Ναι αλλά ΕΣΥ με την σιωπή σου τα νομιμοποίησες! 
-Πες λοιπόν Νίκο Ανταμπούφη την τελευταία σου κουβέντα… δημόσια! Όχι σε μας ή στους δημότες, αλλά στους συντρόφους σου Γιώργο Χατζηθεοδώρου, Χουσεΐν Ζειμπέκ και Στάθη Γιαννακίδη. Έτσι απλά…Που το πας;;; Και γιατί δεν ήθελες γιατρο για το Κοινωνικό Ιατρείο του Δροσερού και ψήφισες οτι ο....Τσέπελης; Α...Κι ο Τσεγγελίδης...Την ρώτησες τουλάχιστον την Αρριάνα;
«Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »