*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιανουαρίου

Ο Κώστας Αντωνιάδης "διορθώνει" τον Κριτσίνη! 120.000 ευρώ η "ζημιά" στο Δήμο απο τις κερκίδες..!

17 Ιανουαρίου
*Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Το λάθος στις εκλογές του Δήμου Αβδήρων δυο φορές το κάναμε… Στις δημοτικές εκλογές του 2010 και του 2014.
Το τρεις εξαμαρτείν λοιπόν, ουκ …βλακός «σοφού»!
……
*Μην μας «μπερδεύετε» λοιπόν ούτε με τους εκδότες που πίνει καφέ ο Τσιτιρίδης, ούτε με τους εκδότες που συνοδεύουν αποστολές Τούρκων και Βούλγαρων στο Δημαρχείο Του και πόσο μάλλον με εκδότες «ηλεκτρονικών σελίδων» που συνοδεύουν …προμηθευτές!
Τουτέστιν… Όπως έστρωσαν (και οι μεν και οι δε) ας… «κοιμηθούν»!
……
*Άλλωστε ο μεν Νίκος Χατζόπουλος (σ.σ. Όπως στους καλούς καιρούς η άφιλη Εύα…), διαθέτει πλέον πλην του Σταύρου Καρυπίδη και την τρομερή… Μαριάνα Ξανθοπούλου του «Εμπρός», ο δε Τσιτιρίδης είναι πάνοπλος από υποστηριχτές!...
-Συν τον… Μέτιο και τον Δημήτρη Γαλανόπουλο!
……
*Το περίεργο της υπόθεσης; Ενώ λοιπόν ο Γιώργος Τσιτιρίδης χαρακτήρισε… «συκοφάντη» τον… Σάκη Κριτσίνη γιατί στην ανακοίνωσή του μίλησε για ζημιά σε βάρος του Δήμου Αβδήρων της τάξεως των 110.000 ευρώ, κατηγορώντας και τον νυν αλλά και τον πρώην Δήμαρχο…!
-Όταν ο επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης Κώστας Αντωνιάδης –που προηγήθηκε!- μιλούσε για… ΖΗΜΙΑ 120.000 ευρώ για το ίδιο θέμα, ΤΟΥΜΠΕΚΙ ψιλοκομμένη Δήμαρχος Αβδήρων και Πρόεδρος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο!
……
*Και επί της ουσίας. Χθες λοιπόν επικοινώνησα με τον πολιτικό μηχανικό και επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης Δήμου Αβδήρων Κώστα Αντωνιάδη και τον ρώτησα ευθέως!
-Τελικά η ζημιά που υπέστη από την συγκεκριμένη υπόθεση των παράνομων κερκίδων στο γήπεδο του Σελέρου, σε τι ύψος ανέρχονταν; Και ξέρετε τι απάντηση πήρα;
-Αυτά που είπα και στο δημοτικό συμβούλιο. Περίπου 120.000 ευρώ!!!!
……
*Ιδού μάλιστα και η ανάλυση της ζημιάς που υπέστη ο Δήμος  Αβδήρων, σύμφωνα με τον Κώστα Αντωνιάδη.
50.000 ευρώ για τα σίδερα
40.000 ευρώ εκσκαφές, μπετά, διάφορες εργασίες για να στηθεί η κερκίδα
10-15.000 ευρώ ξήλωμα της κερκίδας με γερανό. Πρόσθεσε τα βαψίματα, τα εργατικά κλπ περίπου 120.000 ευρώ!!!
……
*Ευτυχώς δηλαδή που ο Δήμος Αβδήρων ξήλωσε τις κερκίδες, με αποτέλεσμα το πρόστιμο των 45.000 ευρώ να μειωθεί στα… 515 ευρώ! Κι αυτό, μετά την συζήτηση του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων όπου εμφανέστατα και προέκυψε ότι  ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ και ο πρώην (Τσολακίδης) αλλά και ο νυν (Τσιτιρίδης) στο θέμα της εξέδρας! Ο ένας την παρήγγειλε προεκλογικά (το 2014) και ο άλλος την… έστησε (όταν ανέλαβε Δήμαρχος Αβδήρων μετά τις 1/9/2014!).
……
*Μετά λοιπόν από όλα αυτά… Δήμαρχε των Αβδήρων και την δική σου απάντηση!
Καθότι ο Σταύρος της «Φωνής» ισχυρίστηκε ότι… εσκεμμένα ο Σάκης Κριτσίνης μίλησε για 110.000 ευρώ!
……
*Εσκεμμένα δηλαδή Σάκη μου αναφέρθηκε σε ζημιά 110.000 ευρώ που υπέστη ο Δήμος Αβδήρων, ενώ ο Κώστας Αντωνιάδης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ευθαρσώς μίλησε για ζημιά… 120.000 ευρώ! Ντροπή σου… εσκεμμένα να αποκρύψεις 10.000 ευρώ!!!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »