Ο «Τουρκοφάγος», που κατάντησε… «Μακεδονοκλάστης»! Θα έχει το ήθος να παραιτηθεί από μόνος του;

*Ποιος δεν θυμάται τον «αγωνιστή» «Τουρκοφάγο» Θρακάρχη Τέρενς Κουικ, στην περιοχή της Θράκης και ιδίως της Ξάνθης; Απλός, λαϊκός, καταπέλτης στα Εθνικά θέματα, φωτογραφίες με τον Σινίκογλου, να καταργηθεί το… Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής κραύγαζε και συνέχεια πρωτοσέλιδα στο «Μαχητή»! Χωρίς να χρειαζόμαστε… «μυστικά κονδύλια» και «πορτοκάλια» για να δώσουμε βήμα στους ΑΝΕΛ εκείνης της εποχής!
……
*Ποιος δεν θυμάται λοιπόν αυτόν τον μέγα «πατριώτη» που ωστόσο όταν έγινε Υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού, μην τον… ξανάδατε στην περιοχή μας και ιδίως στη Ξάνθη;!
-Ξέχασε ακόμη και τον Διαμαντή Σκουλαρίκη που τον φιλοξενούσε στο σπίτι του και του… κρατούσε τις βαλίτσες ή του έκανε τον… οδηγό, Και δεν μιλάω για την Χρύσα Ούτση βέβαια…! Την οποία είχε «ταράξει» στις... ρετσίνες και τις πηρουνιές! Με τον Σπύρο Κούτρα πάντα να βάζει πρώτο το χέρι στη τσέπη βέβαια….!
……
*Και τι θυμήθηκα μετά τα Κυριακάτικα…Το kourdistoportocali.com στις 28 Απριλίου 2018 με τίτλο «Πως ο ηρωικός Τέρενς Κουίκ θα συνεχίσει να σπαταλάει δημόσιο χρήμα», για τις σχέσεις του την περίοδο εκείνη (πριν 6 μήνες δηλαδή), τα παρακάτω:
«Nέο χτύπημα των Τούρκων κατά της Ελλάδος. Οταν ο Ερντογάν ενημερώθηκε ότι σε αεροπλάνο της γραμμής Κωνσταντινούπολη-Αστάνα βρίσκεται ο αεικίνητος υφυπουργός Εξωτερικών μας Τέρενς Κουίκ, ο σουλτάνος έδωσε εντολή και ο κινητήρας του αεροσκάφους έπαθε βλάβη. Ο  ηρωικός Ελληνας υφυπουργός δεν έχασε την ψυχραιμία του. Επικοινώνησε μέσω tablet με τον πολιτικό του προιστάμενο Πάνο Καμμένο και αφού τον ενημέρωσε περίμενε οδηγίες.
Πράγματι ο υπουργός έδωσε στον ηρωικό υφυπουργό μας κουράγιο. Αυτό ήταν. Ο Τέρενς εμψυχωμένος από τον Πάνο κατάφερε να σώσει τη ζωή του καθώς και την ζωή των υπολοίπων επιβατών οι οποίοι έβλεπαν το αεροπλάνο να κάνει αναγκαστική προσγείωση.  Ο ηρωικός Τέρενς περιέγραψε με ανάρτησή του στο twitter τις δραματικές στιγμές που έζησε ο ίδιος και οι υπόλοιποι επιβάτες στον αέρα, όταν έπαθε βλάβη ο κινητήρας του αεροσκάφους με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης να επιστρέψει για αναγκαστική προσγείωση στην Κωνσταντινούπολη πετώντας σχεδόν πάνω από τις στέγες των σπιτιών!
Όπως έγραψε στο twitter τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι επιβάτες στο αεροπλάνο, λαχτάρησαν από την βλάβη που υπέστη το αεροποπλάνο εν πτήσει και σε όλη τη διαδρομή μέχρι το αεροπλάνο να επιστρέψει πίσω εν μέσω δυνατών τριγμών λόγω βλάβης στον κινητήρα.
«Βλάβη στοn δεξί κινητήρα. Απίστευτος θόρυβος & κραδασμοί στην απογείωση. 45’ πετούσαμε στα 1.500 μέτρα με ταχύτητα 335χλμ/ω & με πολύ αργές στροφές γυρίζοντας προς τα πίσω. Στη διαδικασία προσγείωσης έτρεμε το πάτωμα. Οι πιλότοι εκπαιδεύονται για τέτοιες συνθήκες. Ευχαριστώ τον δικό μας», ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο κ Κουίκ για να συμπληρώσει σε νεότερη ανάρτηση :
«Μας έβαλαν σε άλλο αεροπλάνο. Απογείωση σε λίγο».
……
*Και ξαφνικά την Κυριακή στη Σαλονίκη οι βροντές του Πάνου Καμμένου για τον Τέρενς Κουικ:
«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι».
-Ερώτημα λοιπόν κρίσεως: Θα έχει το ήθος ο πρώην «Τουρκοφάγος» που από την Κυριακή έγινε πλέον… «Μακεδονοκλάστης» από τον Αρχηγό Πάνο Καμμένο να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;
Διότι στον Καμμένο και στους ΑΝΕΛ οφείλει την Υπουργική του καρέκλα;!!!
Ή θα συνεχίσει αν σπαταλάει το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ με τα συνεχή ταξίδια και τις δημόσιες σχέσεις του; Και να εμπαίζει τη νοημοσύνη του Ελληνικού λαού; Και κυρίως των Θρακιωτών;

(σ.σ. Αλήθεια επί Χούντας και επί Ασλανίδη, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος σε ποιο κανάλι «έχτιζε» την δημοσιογραφική του καριέρα;).